Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

gewillige vrijwilliger.

U leest om dit moment het verhaal gewillige vrijwilliger gepost door Wim Vergult. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Wim Vergult
Gepost op: 2010-8-2

Verhaal:

gewillige vrijwilliger
18 was ik en had pas mijn middelbare studies beëindigd, met een zee vakantie voor gevolg.
Mijn broer was monitor op jeugdvakanties en vertrok naar Oostenrijk met een groep 14-jarigen.
Men zocht nog een vrijwilliger voor de materiaal uitleendienst en ik was blij dat ik samen met mijn broer mocht vertrekken.
De eerste dagen had ik mijn handen vol met het bedelen van rugzakken en het invetten plus laten passen van de bergschoenen.
Daarna werd duidelijk dat dit een luxejob was: veel vrije tijd en soms de kans een bergtocht te ondernemen.
Mijn oudere broertje had een groep van '15 'stuks jongeren onder zijn hoede, een meer dan volle dagtaak, hier gaat mijn ervaring niet over.
Ik zag hem enkel 's avonds met de andere monitoren in de bar. De coördinator, Silke de verpleegkundige en enkele huttenwachters behoorden tot de andere vrijwilligers. Nele was één van de huttenwachters en had ook de taak van barvrouw op zich genomen.
Met de jeugd had ik weinig contact. Nele wel, ze greep haar kans om een activiteit relaxatie te leiden. Geweldig hoe ze op een groep inpraatte en die tot rust kon brengen.
Ze was een twintigjarige kinesiste in opleiding. 'Later wil ik me specialiseren in relaxatie en massage' meldde Nele, 'en geschikte proefkonijnen laat ik niet ontsnappen.'
Samen met Silke en Nele ontdekte ik dat wenen (van het lachen) in Oostenrijk ligt.
Als luxevrijwilligers waren we tot elkaars gezelschap veroordeeld: aangenaam gezelschap. Nele was een perfecte barvrouw.
Ze kon aandachtig luisteren om dan scherp uit de hoek te komen en te scoren. Guitig zag ze eruit, met haar spottende glimlach, zeker als ze pas gescoord had.
Een echte tooghanger als ik nam de gewoonte aan om met Nele de bar te sluiten na een of ander diepzinnig gesprek.
Ze was triatlete en dit oogstte mijn bewondering. Ik sportte zelf behoorlijk veel. Maar Nele was van een ander kaliber. Ze beschouwde haar verblijf in de bergen als een gratis hoogtestage en beperkte haar training hier tot lopen. 'Ben je goed?' vroeg ik. ' Ik ben goed.', antwoordde ze, 'k Hoop later ook een goede triatlete te worden maar mijn hoogtepunt moet nog komen.
Met haar zwarte haar en bruine huidtype was ze mijn tegenpool. Ik heb albino wit haar en moet opletten om mijn huid niet 'te kreeften' in de zon.
Halfweg de vakantie vertrokken de groepen gespreid op 2-daagse tocht naar verschillende berghutten.
Na het verdelen van de voedselpakketten was ik dan vrij. Nele was vroeg vertrokken om haar hut in orde te brengen tegen de aankomst van haar groep 's avonds. 'Als je wil, kom gerust op bezoek, ik zit het grootste deel van de dag alleen', Nele. Na de bevoorrading van de laatste groep vertrok ik op m'n eentje. Ik nam de kortste en steilste route en hield een stevig tempo aan. Tegen de middag bereikte ik flink bezweet de hut. De huttenwachtster stond in topje en short tegen de deurstijl te stretchen. Geen grammetje vet, niet dat uitgemergelde lijf van een langeafstandsloopster... ze bezat een perfect geproportioneerd gespierd lichaam. 'Je hebt geluk dat ik thuis ben, ik kom net terug van een rondje lopen' glimlachte Nele me tegemoet. 'Pastis?' sprak de barvrouw.
Ik zette me op de bank voor de hut en Nele schonk een stevige geut pastis in die ik vertroebelde met heerlijk koel bergwater.
' Tot dadelijk, 'k ga me wat verfrissen'. Ik laafde mijn dorst met de koude drank. Mijn nuchtere maag versaste de alcohol behoorlijk snel naar mijn hoofd.
'Geen stinkerds aan tafel, jouw beurt' gebood Nele. Ze wees me de weg naar een ijskoude douche. Ik hapte er naar adem.
We aten aan de picknicktafel. Daarna plantte ze een fles massageolie op tafel.
'Proefkonijn' spotte ze, doe je kleren intussen uit, ik haal nog wat spulletjes.
Ik was verrast en gedwee deed ik mijn kleren uit op mijn boxershort na. Nog nooit was ik gemasseerd.
Nele kwam terug met een deken en een hoofdkussen en legde die op de picknicktafel.
' Liggen nu, op je buik.'
Ze begon aan mijn nek en schouders, zacht, dat voelde goed. Door de warmte van de zon en ook door de nog niet verwerkte pastis werd ik lekker roezig.
'Mooi' merkte Nele op, ' man wat heb jij schattige haartjes op je rug, ze schitteren prachtig in de zon.' Ik had van kleins af van die fijne blonde haartjes op m'n rug. Ze volgden een patroon van mijn haargrens tot zover ik mijn rug in de spiegel kon zien.
De massage werd steviger. Mijn voeten en kuiten werden krachtig gekneed.
'Doe je boxer eens uit.' Ik opende verschrikt de ogen. 'Jongen toch, ik kan niets belangrijks zien als je op je buik ligt. Dit is een totaal-massage. Hef je achterste even op.' Ik gehoorzaamde , voelde mijn boxer tot over mijn knieën verdwijnen en zag hem nog net op de bank belanden.
De dijen kregen tot mijn genoegen hun deel.
'Omdraaien.' Weer opende ik mijn ogen. 'Ik snap het.' stelde Nele vast, 'Doe je ogen toe' zei ze zacht nu, 'dat is minder gênant. Ik ga niets doen wat je zelf niet wil'
Braaf draaide ik me op mijn rug. Bijna alles aan de voorkant wat spier bevat werd kundig bewerkt. Ik genoot met gesloten ogen.
Op mijn buik liggend was er geen probleem geweest maar nu voelde ik een lichte erectie opkomen, discreet, dacht ik. Fout.
' Je bent een flinke jongen,' merkte Nele op ' nu zie ik een tweede flinke jongen ontluiken'
De onrust die deze plagende opmerking bij mij veroorzaakte, stuwde een volwassen erectie oncontroleerbaar omhoog.
' De ogen gesloten houden' beval Nele. ' Ik beschouw dit als een bewijs van mijn bekwaamheid'.
De massage was even onderbroken. In een opflakkering van nuchterheid bedacht ik dat ik in de open lucht naakt op een picknicktafel lag. De paranoia kreeg geen tijd om me in bezit te nemen. Ik voelde plots gekriebel in mijn hals. 'Grassprietjes' hoorde ik haar zeggen.
'De ogen gesloten houden'.
Gekriebel op mijn buik, gekriebel op mijn dijen,... gekriebel op mijn piemel. Waanzinnig werd ik: gevangen tussen jeuk en genot. Mijn hart voelde ik kloppen tot in mijn penis.
Het voelde alsof hij bij elke hartslag wat omhoog wipte.
't Werd meer dan kriebelen, ik voelde eerst iets heel zachts mijn piemel aaien, wat later werd mijn voorhuid naar beneden getrokken.
'Doe nu je ogen maar open.' Ik keek in de guitige, zwarte ogen van Nele. Ze grijnsde breed. 'Ik ben beleefd gebleven' ze deed een stap achteruit en wees demonstratief naar beneden. Ik keek naar haar slipje, het enige kledingstuk dat ze nog aanhad. 'Moet ik je zonnebril zoeken zodat je zo dadelijk niet verblind geraakt?' plaagde ze. Mijn enige woorden: 'Niet nodig.' volstonden voor haar.
Haar witte slipje hield ze nog even losjes in haar rechterhand. Onzinnig om een uitgebreide persoonsbeschrijving van Nele te geven... ze was zo gestroomlijnd, geen pukkeltje, geen haartje te zien, zo'n blinkend bruin velletje... wat wil een jonge man nog meer...om naar te kijken.
' Een totaal-massage?' vroeg ze frank.
Met gespreide benen kwam ze op mij zitten. 'Je eerste keer, denk ik? ' vroeg ze zacht. Ik knikte enkel, overweldigd.
Ze nam mijn penis. Ik keek naar 'mijn jongen' en zag dat er een condoom om zat. Ik was nog maagd, laat staan dat ik ooit een condoom gebruikt had.
'k Had zelfs niet gemerkt dat Nele die aangedaan had.
Ze leunde nu over me en begeleidde mijn piemel naar haar 'place to be'. Terwijl ze zich op mij legde voelde ik hem in haar warme vlees naar binnen schuiven.
Eindelijk kon ik haar oneindig zachte huid voelen. Ze liet me haar ronde kontje en haar rug rustig strelen voor ze haar werk afmaakte.
Heel langzaam bewoog ze op en neer, teder, tot ik mijn hoogtepunt nabij, ook mijn 'verantwoordelijkheid' opnam.
Voor het eerst 'stierf ik in iemands armen'. 'Geweldig', fluisterde ze, mijn penis masserend met haar orgasme.

Wim

Aantal keer bekeken: 16176
Waardering: 7.13 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 6 bezoekers online