Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

gluren bij de buren .

U leest om dit moment het verhaal gluren bij de buren gepost door Kevin. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Kevin
Gepost op: 2008-4-2

Verhaal:

gluren bij de buren
Het volgende verhaal is echt gebeurd

Ik woon samen met mijn vriendin in een middelgrote stad op de vierde (bovenste )verdieping van een flatje in het zuidenuren bij de buren van Nederland .

Met mijn handen vol liep ik de woonkamer binnen , die uiteraard pikkedonker was en mijn vrouw Franka stond beneden te wachten want we zouden op visite gaan bij kennissen .
Wij wonen ert ongeveer een jaar en we hadden eigenlijk nooit zo op de flat die haaks op de onze staat gelet op wie er wonen e. d . Ja we wisten dat er een echtpaar woonde met een best wel aantrekkelijke dochter. vanuit een zijraam in onze woonkamer kijk je namelijk zo de woonkamer van de buren in . Hemelsbreed zo n 10 meter .
Aangekomen in mijn donkere kamer kijk ik onwillekeurig de woonkamer in van de buren en zie het buurmeisje op de bank zitten met haar vriendje . de jongeman had zijn hand onder haar korte rokje .
De borstjes waren al ontbloot. Eigenlijk direct daarna begon het meisje met haar hand het kruis van haar vriendje te beroeren .
Als een speer liep ik de flat door en riep van 4 hoog naar beneden naar mijn vrouw Franka , dat ze snel naar boven moest komen.
Die wou het licht (dat ik natuurlijk had uitgelaten )aan doen , maar dat kon ik nog net voorkomen.
Kom eens kijken zei ik tegen haar ,en ik wees naar het raampje .
Het buurmeisje had ondertussen de pik van haar vriendje te voorschijn gehaald en was hem druk aan het pijpen . de hand van haar vriendje masseerde ondertussen haar kleine maar stevige borstjes . Mijn vrouw keek net als ik ademloos toe . We hadden ons natuurlijk wel zo opgesteld dat wij voor hun niet te zien waren .
Tijdens het kijken had ik natuurlijk zelf ook al een beste paal in mijn korte broek gekregen , en ik was net van plan Franka bij de borsten te pakken , toen ze mij onverwacht al voor was en zachtjes over mijn lul begon te vrijven .Ik hield me toen ook niet meer in en ging achter haar staan pakte haar lekkere grote tieten en begon met mijn harde lul tegen haar zomerjurkje rijden .Samen keken we tegelijk 10 meter verderop hoe de rollen waren omgedraaid en hoe onze buurvrouw werd gebefd.
Ik gleed met mijn hand onder het jurkje van Franka door en begon over haar natte slipje te vrijven , ze begon zachtjes te kreunen wat voor mij het signaal was dat ze meer wou . Mijn hand gleed in haar stringetje en ik begon haar natte spleetje te vingeren .Ondertussen had ze mijn lul al te voorschijn gehaald en trok er zachtjes aan .
Het buurmeisje werd ondertussen al heelijk geneukt , we zagen haar genieten , maar hoorden natuurlijk niets , wat wel vreemd was natuurlijk als je er zo dicht bij staat .
Ik trok Franka 's jurkje uit en draaide haar om , en begon van boven naar beneden haar geile lichaam af te likken . Haar tepels waren keihard en toen ik met mijn tong haar harde klitje aanraakte kwam ze al bijna klaar .Stop stop kreunde ze . We keken niet meer naar het vrijende stel in de andere flat , maar ik ging op de bank liggen en liet mij heelijk door mijn vrouwtje pijpen .
het moment dat ikzeklf klaar zou komen zou ook niet lang meer duren natuurlijk dus laste ik voor ons beiden even een kleine pause in , en keken we nog even hoe het met de buren was .
Daar werd het meisje op haar hondjes genomen , voor mij het moment om Franka ook eens zo te pakken.
Franka ging voor me staan bukte iets en ik kon zo mijn grote pik bij haar naar binnen laten glijden.
Na een paar keer stoten voelde ik de druk alweer toenemem en haalde lul uit haar kutje .
Ik ging op de grond liggen en wachte tot mijn vrouwtje bij me ging liggen . ze ging echter naar de slaapkamer waar ze haar favouriete dildo te voorschijn haalde . ik deed mijn benen uit elkaar en voelde dat mijn ballen en mijn kontgaatje werden ingeolied . haar vingertje ging daarbij af en toe al bij mee naar binnen .
Ook de dildo werd ingesmeerd en ineen haal door kreeg ik 15 centimeter rubber in mijn kont gedrukt !!. voor de goede orde , dit was voor mij ook de eerste keer !!. Ze haalde hem een paar keer heen en weer en ging toen terwijl die dildo nog tussen mijn billen zat op me zitten en stak mijn lul in haar hete kale doosje .
neuken en geneukt worden dus .
Ik hield dat naturlijk niet lang vol en waarschuwde dat ik kwam .
Franka haalde mijn pik uit haar doosje en begon opnieuw te pijpen , de dildo liet ze nog steeds zitten .
Na 3 keer met haar mond over mijn pik heen kwam ik hevig klaar in haar mond en over haar borsten . ze liet het sperma uit haar mond lopen over mijn pik heen .
ze ging naar de keuken haalde een doek op om de zaak droog te maken . we dronken even wat en keken nog eens wat de buren deden .Daar was het licht al uit dus ook zij was bevredigd waarschijnlijk .
Op de bank liggend speelde Franka nog een beetje met mijn slappe lul . Plagend likte ze er nog een beetje aan , mijn pik reageerde echter alweer en ik zei tegen Franka als ze niet oppasste ik haar opnieuw zou nemen . Dat was niet voor dovemandsoren gezecht want ze begon gelijk weer te zuigen aan mijn lul die binnen no time weer keihard was .
Binnen een paar seconden zat ze al weer bovenop me en zat ze alweer heelijk met mijn lul in haar kutje .
Ik pakte ondertussen de olie en begon haar kontgaatje in te smeren .
Ze snapte de hind , ging iets omhoog en naar voren en liet zachtjes mijn lul in haar kontje glijden . dit was ze wel gewend ,ik neuk haar wel vaker in haar poepgaatje .
na een paar minuutjes draaiden we de rollen om , ik legde Franka op de rug op de bank , pakte haar beide benen , en hield ze omhoog .
Tegelijk duwde ik mijn pik weer in haar kontje ,
Ze is is die tussentijd wel 3 keer klaargekomen ,toen het bij mij bijna zo ver was wisselde ik even van haar kontje naar haar sneetje en pompte nog een paar keer stevig door .
Toen ik bijna klaarkwam bracht ik mijn pik weer naar haar mondje waar ik dit keer niet in haar mond , maar haar gezicht onderspoot, wat ik zelf altijd een zeer opwindend gezicht vind.
Met dank aan het buurmeisje(waar we nu ook met heel andere ogen naar kijken ) was dit een heerlijk sexavondje .
De visite hebben we trouwens maar afgezegd , na lekker te hebben gedoucht zijn we lekker het bed in gekropen en gaan slapen .
een dag later toch wel een branderig gevoel tussen mijn billen gehad .Aantal keer bekeken: 14582
Waardering: 6.35 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 6 bezoekers online