Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

goodby my lover 1.

U leest om dit moment het verhaal goodby my lover 1 gepost door j. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: j
Gepost op: 2010-7-14

Verhaal:

goodby my lover 1
De zee glanst in het zonlicht; net als jouw huid. Je lach is net zo stralend als de zon op deze prachtige, zonovergoten dag. Tijdens het badmintonnen kan ik mijn ogen haast niet van je afhouden. We hebben dezelfde humor, houden van dezelfde muziek, kunnen uren met elkaar praten. Het lijkt perfect, als je ons zo samen ziet. Wij, met veel lol aan het badmintonnen, mijn moeder, die lachend naar ons kijkt met een sigaret in haar hand.

Zij is voor mij als de schaduw die ontstaat als ineens een grote wolk voor de zon trekt. Zolang de zon er is koester je de warmte, aanvaard je haar nabijheid als een vanzelfsprekendheid. Zodra de zon aan het oog onttrokken wordt door die grote, nare, grijze wolk, voel je opeens de rillingen over je lichaam kruipen. Je slaat een badlaken om je heen en maakt je klein.

Want: jij hoort niet bij mij. Je hoort bij mijn moeder. Ze is blij met je. Eindelijk een vriend, na al die eenzame jaren. Ik gunde haar die vriend. Ze heeft me alles over jou verteld. We hebben samen gelachen om het leeftijdsverschil en ik heb gezegd, dat leeftijd geen rol speelde als er echte liefde in het spel was.

Totdat ik je ontmoette. Qua leeftijd zit je precies tussen mam en mij in. Ik ben achttien, mam is zesendertig, jij bent zevenentwintig.
Ik heb mijn moeder nog nooit zo gelukkig gezien. Ze is nog steeds een hele mooie vrouw, je zou haar nog geen dertig geven. Ik gun haar alle geluk van de wereld.

Waarom, o waarom ben ik zo hartstochtelijk verliefd op jou geworden? Tegen mijn wil in? Ik heb alles geprobeerd om je te vergeten, het huis ontvlucht als jij kwam, maar dan werd mam weer zo verdrietig: zij dacht dan dat ik je niet mocht!

Ik praat er met niemand over. Jij zult het nooit weten en mam ook niet. Dat is maar beter. Ik zal vast nog wel meer leuke jongens tegen komen; voor mam is die kans veel kleiner. Bovendien geniet ik ervan dat ze zo gelukkig is. Dit is mijn offer voor haar.

Afgelopen weekend vertelden jullie aan mij dat jullie trouwplannen hebben. Er schuilt een goed actrice in mij, ik heb jullie gefeliciteerd en geproost op jullie geluk. Mam zei, dat ik maar moet gaan sparen voor een mooi huwelijkscadeau.
Volgens mij is mijn cadeau niet in geld uit te drukken.

Aantal keer bekeken: 3637
Waardering: 5.47 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 6 bezoekers online