Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

help me.

U leest om dit moment het verhaal help me gepost door NVT. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: NVT
Gepost op: 2011-7-22

Verhaal:

help me
Het was een niet zo warme lente dag, eind juni, het liep tegen 5 uur en ik kwam net terug van de stad met me vriend. Hand in hand liepen we van het station in utrecht toen hij zonder waarschuwen een beetje aan me begon te frunnike. Ik voelde me er niet helemaal prettig bij.. ik was nog maagd en we waren openbaar dus ik vroeg hem rustig om te stoppen. Hij knikte en glimlachte met zijn warme glimlach, ik kon wel verdrinken in zijn ogen en helemaal verliefd liepen we richting de treinen. gezien het tijdstip was het redelijk druk , en wilde hij de kortere route nemen onder het winkelcentrum , goed.. ja ik wist dat het niet helemaal veilig was maar me vriend was erbij.. dus wat kon er gebeuren?

We liepen samen hand in hand, verliefd en dolgelukkig tot we bij een muurtje aankwamen hij stopte zonder me te waarschuwen dus ik keek wat er was, hij duwde me tegen de muur aan sloeg me hoofd tegen de muur en duwde zijn hand op me mond 'stil weze nu of het gaat meer pijn doen als nodig' Verbaast en verbijstert keek ik vol afschuw naar hem , was dit een grap? Meende hij dit nou? Die vraag werd snel beantwoord toen hij me rok omhoog deed en met zijn hand in me slipje ging. Ik snapte niet waarom hij dit deed.. als hij me wilde kon hij me zo krijgen als we naar een hotel waren gegaan.. waarom deed hij dit? Me gedachtens werden ruw opgeschud en hij zijn vingers bij me naar binnen duwde.. ik stribbelde tegen van afschuw en angst maar hij was veel sterker als mij. 'Geen zorgen liefje, het doet maar even pijn, je zal het fijn vinden' Hij ritste zijn broek los, het verbaaste me hoe snel hij zo hard kon zijn.. zonder een verdere waarschuwing ramde hij em naar binnen.. ik bloede direct.. ik wilde gillen maar zijn hand lag nog altijd op mijn mond. 'Oh ja geil sletje!' bracht hij uit terwijl hij zijn harde diep en hard in me liet verdwijne, hij ging met zijn hand onder me shirt en kneed me borsten onder me bhtje, ik kreunde van de pijn probeerde me los te wurme.. hij strafte me door zijn nagels in me borsten te duwe. Ik gilde van de pijn, maar niemand kon me horen . Weer dieper en harder, het was een straf , een straf omdat ik niet wilde luistere omdat ik nee durfde te zeggen. De tranen vlogen over me wangen de angst en pijn groeide in me..
Hij duwde me ruw tegen de muur aan en kreunde van genot 'Oh ja sletje ik ga je vol spuite' Ik wist me hoofd los te wricken.. en smeekte hem niet in me te komen, maar hoeveel ik ook smeekte zijn zaad belande diep in me. Hij grijnsde, sloeg me hoofd nog eens tegen de muur, en liet me daar achter koud en alleen..

Ik heb de littekens nog steeds, en heb hem nooit meer gezien

Aantal keer bekeken: 14130
Waardering: 5.14 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 15 bezoekers online