Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

het meisje met de zwarte roos.

U leest om dit moment het verhaal het meisje met de zwarte roos gepost door Amelie Jurriëns. Dit verhaal is gepost in de categorie spannende verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar spannende verhalen?
Categorie: spannende verhalen
Gepost door: Amelie Jurriëns
Gepost op: 2009-12-7

Verhaal:

het meisje met de zwarte roos
dit is een samenvatting van het verhaal.

dit is lianne, een gewoon meisje, met een moeder, maar zonder vader, die is overleden.
op een dag wordt gevraagt of ze bij een vriendin wil blijven slapen, dat doet ze. daarmee begon alle ellende. ze gingen geesten oproepen. en de geest van helena kwam. een meisje van 14 die in 1956 was vermoord. helena had één probleem, ze was vervloekt, en door die vloek kon ze niet naar een rustplek, maar bleef ze hier op aarde rond spoken. toen ze contact opnam met de meiden op het feestje liet ze een zwarte roos achter, en lianne nam die mee, dat was de keus van de geest. wie de roos meenam moest de vloek verbreken, en was de enige die helena kon zien. helena vervloekte Lianne ook, omdat ze terug wilde krabbelen. maar nu is er geen ontsnappen meer aan. zou Lianne de vloek op kunnen heffen of zal ze net zo eindigen alls helena?

lees verder op
www.mijn-verhalen.webklik.nl

Aantal keer bekeken: 3443
Waardering: 7.64 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 22 bezoekers online