Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

het meisje van me dromen.

U leest om dit moment het verhaal het meisje van me dromen gepost door dave. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: dave
Gepost op: 2011-1-8

Verhaal:

het meisje van me dromen
Op een dag werd ik wakker
ik wasde me gezicht trok me kleren aan
ging ontbijten toen ik klaar was ging ik naar het dorp in de kleren winkel zag ik een leuke broek dus besloot ik hem te kopen toen ik naar de kassa liep zag ik het mooiste meisje van me dromen
het was alsof ik droomde
het leek en wonderbaarlijk godin
ik liep onzelfverzekerd naar der toe en zei schaterend hoi ze viel gelijk op me
later na een lange gesprek vroeg ik der msn we praatte en praatte het was zo vaak en leuk dat ik er op een dag verkering vroeg ze zei nee!
ik was erg boos op me zelf die dag maar naar 3 maanden praatre ze weer tegen me op msn en vroeg zei mij verkering ik antwordde ja! en vroeg natuurlijk ook waroom zie me die keer afwees ze zij dat ze toen al een vriendje had en toen niet meer en nu hebben we al 3 jaar verkering


Aantal keer bekeken: 2951
Waardering: 4.50 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 7 bezoekers online