Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

het meisje.

U leest om dit moment het verhaal het meisje gepost door L.aurens. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: L.aurens
Gepost op: 2007-8-1

Verhaal:

het meisje

Dit is mijn verhaal, het is niet bijzonder speciaal, spannend of eng.
Typisch een verhaal wat op een of andere wazige site onder een vergeten kopje staat waar je uit nieuwsgierigheid op hebt geklikt. Ik zou zeggen lees het en kijk maar wat je er van vind….
Het is nog niet zo heel lang geleden gebeurt. De beruchte dag begon net als alle andere. Toen school uit was stapte ik op mijn fiets en begon met de dagelijkse tocht van ongeveer tien kilometer naar huis. Ik woon in een afgelegen boeren dorpje, iedereen kent elkaar en dat is het grote probleem. Want als je iets doet wat afwijkt van je normale gedrag, weet iedereen er van. Daarom was ik bijna gedwongen om net als normaal in een rustig tempo naar huis te fietsen en daar aan mijn huiswerk te beginnen.
Het lijkt misschien een benauwd idee om continu gecontroleerd te worden, maar je raakt er aan gewend. Na enige tijd let je er niet eens meer op, en later vergeet je het zelfs. Echter sommige dingen zullen me bijblijven tot het eind van mijn leven. Zoals ik aan het begin al schreef begon alles toen ik naar huis aan het fietsen was.
De zomerse zon gaf het boeren landschap waar ik langs fietste een bijzonder vrolijke uitstraling. Boven mij waren vrolijk fluitende vogeltjes druk berig met het bouwen van een nest. De weinige wind die er op deze volmaakte dag was, streelde het hoge koren wat door de zon vergeelt was.
Ik was inmiddels al halverwege, en mijn gedachten dwaalde af naar gebeurtenissen van deze dag.…. Plotseling reed er met daverend geluid een gigantische tractor voorbij en was ik in een keer terug in de realiteit. Verwart keek ik rond. Toen viel mijn oog plotseling op iets in een maïsveld. Een nieuwsgierig gevoel prikkelde me om te kijken wat het was. Ik stapte van mijn fiets af en keek op mijn horloge, iets over enen. Tijd genoeg dus om even een kijkje te nemen.
Ik stapte over het hek en zag hoe een wolk de zon bedekte, waardoor een schaduw over het veld trok. Langzaam liep ik door het mais, ik hoorde mijn hard bonzen, alsof het me wilde waarschuwen. Hoe verder ik liep meer ik begon te twijfelen of dit wel een goede keuze was geweest er hing. Al mijn zintuigen stonden op scherp. Een steeds sterker wordend gevoel dat ik weg moest begon aan me te knagen. Ik liep door, verder en verder. Tot ik bij een kleine op plek aankwam. Op het eerste gezicht leek alles normaal, pas toen ik geluidloos een paar stappen verder was gegaan zag ik een meisje, ze was ongeveer een jaar of twintig en had een fijn gezichtje en een mooi lichaam. Zo lag rustig op haar rug met haar ogen dicht. Zou ze slapen?
Zonder enig geluid te maken sloop ik langzaam naar haar toe en knielde naast haar neer. Ik boog me langzaam over haar heen. Wat lag ze er toch vredig bij. Mijn neus was ongeveer een decimeter van de hare verwijderd toen ik plotseling merkte dat ze geen adem haalde, mijn hard bonsde in mijn keel, mijn ogen sperde zich open. Nu zag ik plotseling ook kleine beestjes af en aan lopen. Dit meisje was niet rustig van de zon aan het genieten, maar ze, ze was dood! Verschrikt stond ik op. Radeloos keek ik om me heen. Ik kon geen stap meer verzetten, mijn hoofd was leeg, wat kon ik doen? Het was te laat, ik ademde zwaar en alles begon te tollen.
Plots was ik niet meer alleen, een gigantische hand sloot zich om mijn nek en achter mij was een kast van een vent komen staan. Hij kneep zo hard in mijn keel dat ik bijna geen adem meer kon halen. En hielt de punt van mes tegen mijn rug aan. Ik kon geen geluid meer uitbrengen, en de punt van een mes werd tegen mijn rug geduwd. Als ik me zou bewegen, zou alles voorbij zijn dus ik hield me dood stil. En ik hoorde zijn stem, hij had een diepe duistere stem en praatte op fluistertoon, nauwelijks drongen de woorden door, maar na enige tijd begreep ik wat de man van me wilde. Ik wilde niet, maar gehoorzaamde toch en deed langzaam mijn broek open en liet hem naar beneden zakken. Toen het mes iets harder in mijn rug prikte, deed ik ook mijn onderbroek uit. Angstig keek ik naar de gespierde reus achter me, die tevreden glimlachte. Zijn de greep om mijn nek versterkte en terwijl iedere spier in mijn lichaam zich verzette, knielde ik neer bij het dode meisje. Weer hoorde ik de donkere stem, dit maal beval hij me de spijkerbroek van het meisje open te maken. Nu drong pas echt tot me door wat ik zodadelijk zou gaan doen. Maar met een misselijk gevoel in mijn maag deed ik wat me opgedragen werd. Vol afschuw opende mijn trillende handen de spijkerbroek. Ik beefde van top tot teen en als de inslag van een bliksemschicht hoorde ik de meest gruwelijk denkbare woorden van de aardse stem achter mij. Nu was er nog een keuze, dood of… ik wilde er niet aan denken… ik moest wel anders lig ik hier straks ook. Was er dan echt geen andere uitvlucht meer? Wanhopig wierp ik een blik op de man, hij keek me nors aan en snoof gevaarlijk, en liet me een glimp zien van een bebloed mes. Ik had geen keuze. Ik haalde diep adem en sloot mijn ogen terwijl ik mijn geslacht bij het dode meisje inbracht.
Het meisje voelde koud en stijf aan. En houterig bewoog ik naar achteren om vervolgens weer in haar te gaan. Langs mijn benen voelde ik insecten kruipen, maar ik hield vol. Mijn ogen opende zich en ik aanschouwde hoe de mond van het meisje open en dicht gingen op mijn ritme. Ik zou er werkelijk alles voor over hebben gehad om dit niet te hoeven aanschouwen.
Het leek eeuwen te duren voor de donkere stem weer in mijn oor herrees. Ik trok mijn geslacht uit de koude vagina en mijn ogen begonnen te tranen. Ik hoopte alleen nog dat alles voorbij was, ik wilde verdwijnen en maakte me niet uit hoe. En opnieuw weerklonk de fluistertoon, ditmaal aandringerig en opgewonden.
Ik hield me slap en liet me begeleiden naar de halfopenstaande mond het meisje. Nee, nee, nee drongen al mijn gedachte aan. Maar ik bood geen enkel verzet en liet mijn geslacht in de mond van het meisje zakken. Ik stuitte langs de tanden op de uitgedroogde tong. Het koude zweet brak me uit en ging een rilling van afschuw door mijn lijf. Ik probeerde niet te denken. Ik moest doorgaan, ik ging sneller en sneller tot ik uiteindelijk kwam. Gelijk daarna voelde ik de stevige klauwen in mijn lichaam happen en voor ik goed en wel besefte dat het voorbij was, werd ik met een krachtige zwaai van het meisje weg gesmeten. Half versuft krabbelde ik over eind, en zag nog net hoe het gigantische lichaam van de man zich over het lijk boog en met een gulzig slurpend geluid mijn zaad opslokte. Toen werd het me teveel, ik moest overgeven. En rende weg.
Over mezelf
Zo, nu je een klein gedachtespinseltje hebt gelezen, wil je misschien wel weten in wiens hoofd je hebt mogen kijken…
Okay, even in het kort dan: mijn naam is Laurens geboren in 1987, ik heb inderdaad een groot deel van mijn leven in een klein boeren dorpje doorgebracht alleen ik ben sinds een paar jaar verhuist. Nu woon in den Bosch in een kei gezellig studentenhuis...
Aantal keer bekeken: 8184
Waardering: 4.48 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 26 bezoekers online