Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

het pakje 2.

U leest om dit moment het verhaal het pakje 2 gepost door leonard. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: leonard
Gepost op: 2008-12-24

Verhaal:

het pakje 2
zoals ik vorige keer vertelde, toen mijn buurvrouw het pakje kwam brengen, heeft dit nog meer leuke avondjes opgeleverd.
toen ze eenmaal wist dat ik wel op haar geilde hebben we diverse keren samen geneukt.
een probleem waren wel haar kinderen als die thuis waren moesten we uitkijken wat we deden, maar ook de steelse sensuele blikken die we elkaar toewierpen, waren voor mij al genoeg.
op een weekend toen haar kinderen bij haar ex man waren, kwam ze even langs, ik deed de deur open en zij kwam binnen, wauw, wat zag ze er lekker uit.
een kort rokje met een leuk topje waaronder ik geen BH, zag zitten. nu moet je weten dat ze mooie borsten heeft, ik denk zo 80C, door haar topje zag ik dat haar tepels al aardig hard waren, ze priemde door de zachte stof.
voordat ze verder liep lag ze een van mijn handen op haar borst en gaf me een lange tongzoen. dat beloofde wat.
Ze ging naar de woonkamer en nam plaats op de driezitsbank waarbij ze haar dijen iets uit elkaar hield zodat ik haar witte slipje goed kon zien, ik kreeg he er warm van.
ze raakte aan de praat en kwam terug op die dag dat ze het pakje gebracht had en maakte haar excuus dat ze zo had gereageerd, ( ik vond het in het geheel niet erg ) en dat vertelde ik haar ook.
Zij vertelde hoe eenzaam ze was geeest de laatste tijd en hunkerde naar een geile date.
Zij was verrast door de aandacht die zij had gekregen van de vreemde persoon die haar begluurd had en dit had haar verward, zij concludeerde dat er toch mensen waren die op haar geilde.IK knikte begrijpend en er ontstaond een ideetje in mijn gedachte, ik vertelde haar dat ik dit misschien ook wel eens wilde zien hoe zij zich 's avonds uitkleede en zich naar bed begaf.
er kwam een twinkeling in haar ogen en zij mij dat ik niet tot de avond hoefde te wachten en stond gelijktijdig op, dit was mijn buitenkans en stond ook op.
Zij volgde mij naar mijn slaapkamer en terwijl ik op bed plaatsnam kreeg ik van haar de mooiste striptease voorgeschoteld, die ik me maar wensen kan.ik zak de natte plek in haar broekde groter worden naarmate de tijd verstreek, ik kon niet meer wachten, en leide haar naar mijn bed waarop ik haar laatste kledingstuk haar witte slipje met mijn tanden van haar heerlijke kontje aftrok, ik nam har borsten met die lekkere rechtopstaande tepels een voor in in mijn mond en beet er zachtjes op waarbij ze zacht kreunde, ga door heerlijke buurman van me.Ik draaide me om zodat ik haar kon beffen en proefde haar goddelijke sensule nectar mijn smaakpupillen testen.O wat smaakte dat neer meer en wat een heerlijk wijf was dat, dat ik er nu pas achterkwam, veel te laat maar nog niet te laat.
mijn pik werd in de tussentijd over de gehele lengte met haar mond verwend, en zij pijpte me of haar leven er van af hing, ik genoot met volle teugen.
terwijl haar kut overliep door mijn speeksel en zij haar mond op mijn mond vastzoog richte ik mijn pik op haar liefdesdomijn , waarna ze me met een heerlijk zachte warme hete soppende kut welkom hete. Dit werd me te veel ik stootte hard door en ze gilde het uit, o kom jongen ik heb hier zo naar verlangt ik denk vaak aan je als ik me lig te vingeren , ja, ja stoot maar door ik wil je hebben, ik wil dat je in me klaar komt, zij kwam keer op keer klaar en beleefde zo enkele hoogtepunten, nu voelde ik dat het niet meer lang zou duren voordat ik zou spuiten, en stoote nog eenmaal diep in haar soppende kutje, waarna ik onder het uiten van haar naam klaar kwam.Zij nam mijn jongeheer in haar handen en likte hem schoon, waarna we nog enkele ogenblikken moe in elkaars armen bleven liggen.
Na gedoucht te hebben, nam ze afscheid van me en nodigde me uit om nog eens naar haar te kijken als ze 's avonds naar bed toe ging, en ik moest niet te lang wachten om de borrel bij haar te komen terughalen.


Aantal keer bekeken: 5261
Waardering: 3.19 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 5 bezoekers online