Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

het smsje dat mijn leven veranderde .

U leest om dit moment het verhaal het smsje dat mijn leven veranderde gepost door Kim. Dit verhaal is gepost in de categorie spannende verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar spannende verhalen?
Categorie: spannende verhalen
Gepost door: Kim
Gepost op: 2008-10-30

Verhaal:

het smsje dat mijn leven veranderde
Jessy kijkt uit het raam , met haar oortjes in haar oren .
Haar moeder roept van onder aan de trap Jess kom je aan tafel, ze blijft voor zich uitstarten , ze hoort haar moeder toch wel , maar ze geeft geen ene kick .
Jess !! roep haar moeder opnieuw. En ze reageert weer niet.
Haar stiefvader komt , naar boven toe gerent, en slaat haar kamer deur open .Jessy als je nu niet heel gauw aan tafel komt heb je een probleem , Ze draait zich om , en haalt haar schouders op .
Ze draait zich terug naar het raam, en trek zich nergens wat van aan .
Hij komt, op haar afgelopen , en trek de oortjes uit haar oor, en smijt ze op de grond, pakt haar bij haar beet en trekt haar mee naar beneden.
Ze zit met tegenzin, aan tafel , naast haar zit haar broertje, die alleen maar met zijn eten zit te spelen, tegen over haar zit haar moeder, en stiefvader.
Iedereen zit te eten , maar Jessy krijgt geen hap door haar keel.
Jess, wat is er met je aan de hand vraagt haar moeder,
Niks zegt Jessy , Jess geef je moeder antwoordt als ze wat aan je vraagt, brult haar stiefvader!
Nee, je bent me vader niet. Ik luister niet naar je . en ik zal nooit naar je luisteren , ik wil best praten maar niet met jou alleen met mama. Jessy staat op , en loopt van tafel , pakt haar pakje peuken , en rent de deur uit.
Haar moeder komt nog achter haar aan , maar ze rent gewoon veder, buiten adem ben ik niet denkt Jessy , Ik Fitness ik werk , ik ben gewoon altijd weg , alles is beter dan dat stink hol .


Ze rent , nog een stuk veder en belt bij , Lindsay aan .
Lindsay doet open ,wat ben ik blij dat ik jou tref zegt ze, ik wordt helmaal gek Zegt Jessy heel hectisch. Mm , dan heb ik misschien wel een Top idee , zegt Lindsay. Zullen we uitgaan , voordat ik dadelijk mijn ouders wat aan doe, zegt ze met een lachende stem . Jessy lacht, dan zeg je tegen je moeder dat je bij mij slaapt, en dan zeg ik tegen de mijne dat ik bij jou slaap. Top idee . denkt Lindsay .


Kom, Lindsay als we er toch zijn kunnen we toch wel leuke jongens gaan zoeken zegt Jessy , Ja je hebt gelijk , overweegt Lindsay .
Ze zitten aan de bar, dames willen jullie wat drinken van ons ?
vragen twee, knappe jongens met donker blond haar, en hun blauwe ogen wat er tussen uit springt .
Lindsay, en Jessy kijken om , Lindsay draait terug en zegt ik ga naar de wc toe, ik moet niks van ze.
Maar Jessy niet, Jessy wil alleen maar aandacht van de jongens,
tuurlijk wil ik wat drinken van jullie, Nou dan maar van mij zegt de jongen , die vriend van mij is er vandoor, omdat jou vriendin wegging zegt hij , dan voelt hij zich zo een buitenbeentje , maar genoeg over mij mooie dame, wat is jou naam.
Jessy begint te blozen , en zegt , Jessy ik heet Jessy zegt ze.
Mooie naam, past perfect bij zo een mooie dame, en hij knipoogt, mijn naam is , Andy zegt de jongen .
Ze begint te lachen, en hij komt naast haar zitten .
Wat wil je drinken vraagt Andy , doe maar een Passoa zegt Jessy.
Lekker, twee Passoa zegt Andy tegen de barman , hij geeft geld, en de 2 drankjes zijn klaar.
Voor dat Jessy een slokje wilt nemen zegt Andy, eerst proosten , oke op wat proosten we vraagt Jessy . Op ons op een nieuwe vriendschap roept Andy . Zo zitten ze de hele avond, te drinken en te lachen , tot dat ze zich bedenkt, waar haar vriendin Lindsay is , ze kijkt om haar heen en ziet alleen maar , mensen dansen , in het hoekje een stelletje zoenen , ze weet nog maar een Optie , Het toilet .
Jessy staat op en zegt , waar is Lindsay dat meisje waar ik mee was vraagt ze aan Andy ? ik heb geen idee ze zou toch naar het toilet toe gaan zegt hij , ik ga daar wel even kijken wacht hier even , ze kijkt op het toilet maar ziet genoeg dingen en mensen , maar geen Lindsay , ze grijpt naar haar mobieltje in haar broekzak,en zet haar telefoon aan , 10 gemiste oproepen 7 sms’jes.
Ze bekijkt haar telefoon , en leest de sms’jes goed door.
Jessy ,waar ben je , staat met grote letters op het scherm , haar moeder , ze zucht en klikt haar weg , maar geen sms’je van Lindsay .

Ze belt Lindsay op, en er wordt op genomen met een huilerige stem , Lindsay ben jij dat vraagt Jessy , ja ik ben het, ik wil niet meer met je praten , jij zit toch alleen maar bij die jongen van je !
Je bent gewoon jaloers zegt ze, dat ben ik totaal niet, die andere jongen die er bij stond is me gevolgd en wou allemaal dingen van me hij zat steeds aan me ,en begon in me broek te gaan, ik wil zo graag dat je hier heen komt zegt Lindsay ,en die jongen links laat liggen ,Je liegt schreeuwt Jessy aan de telefoon , je wilt gewoon dat ik wegga bij Andy die jongen .
Dat is niet waar zegt Lindsay ik heb je gewoon nodig, en je ouders maken zich ongerust over je, zegt ze . Nou ik kom mooi niet terug want ik heb geen zin in mijn ouders, of in jou, jij verteld alleen maar leugens en ik moet dat niet hebben die jongen ik denk dat ik hem echt leuk vind, en als jij mijn ouders opbelt dan hoef ik je echt niet meer te zien zegt Jessy , en verbreekt de verbinding , 2 minuten later krijgt ze een nieuw sms’je.
‘’ na al die jaren , en dan gelooft me beste vriendin me niet meer, ik wil je niet meer zien , en je hoeft ook niet te bellen , of langs te komen, het is helemaal klaar tussen ons, je doet maar waar je zelf zin in hebt. ‘’

Jessy leest het maar denkt er niet eens bij na, ze gaat terug naar de bar, en gaat naast Andy zitten en zegt, ik heb ruzie met Lindsay , ze wilt dat ik jou niet meer zie,omdat die vriend van je zogenaamd een slechte jongen is zegt ze.
Een slechte jongen zegt Andy die jongen zal nooit iemand kwaad doen zegt hij .
Het boeit me allemaal niet meer zegt Jessy , school vriendschap, ouders , het hoeft voor mij allemaal niet meer zegt ze . Andy kijkt haar aan en zegt, zullen we gaan dansen schoonheid van me , Jessy begint te blozen en zegt, dolgraag . ze beginnen te dansen , een schuifel nummer komt op en ze pakken elkaar allebei vast en beginnen te dansen .
Jessy kijkt hem aan in zijn mooie volle blauwe ogen , en begint te blozen , Andy lacht, en gaat met zijn mond dichter bij haar mond,
Andy sluit zijn ogen, net als wat Jessy doet. Hun lippen raken elkaar aan , en hun monden gaan langzaam open , het enige aan wat Jessy nog kan denken is hoe geweldig dit,is de vlinders vliegen door haar buik, en ze kan alleen nog maar denken aan deze perfecte avond.
Ze kijkt hem aan en zegt, deze avond was heerlijk ik heb er echt van genoten zullen we morgen afspreken vraag ze , Tuurlijk Schatje, geef me je nummer maar , dan bel ik je morgen , Andy Kust haar nog lang en zacht op haar mond, en zegt Welterusten Schatje, ik hoor je morgen .
Ze sluit de voordeur achter zich dicht , en gaat zachtjes naar de huiskamer, doet het licht aan en ziet haar moeder en stiefvader in het donker op de bank zitten .
Jongen dame waar kom jij zo laat vandaan, brult haar stiefvader.
Laat noem je dit laat, het is pas half 4 .
Iedereen ging pas rond 7 uur naar huis , wees blij dat ik zo vroeg thuis ben brult ze terug. Als jullie het niet erg vinden , ga ik eventjes een sigaretje roken , buiten in de tuin en daarna ga ik naar bed.
Dametje sinds wanneer rook jij , Jessy denkt diep na en zegt ongeveer 2 jaar, dus geen commentaar dat het slecht voor je is want ik leef nog steeds zegt ze.
Ze loopt naar buiten en steekt een sigaretje op , naar haar laatste haaltje maakt ze haar sigaret uit, en gaat naar haar bed toe,.
De olgende ochtend, wordt ze 1 uur wakker gebeld, Hallo, met Jessy zegt ze met een slaperige stem .
Jij bent zeker net wakker, Schone slaapster zegt Andy.
Ze zit meteen overeind in haar bed, en zegt ja hoor, maar dat maakt niet uit , ik ben al lang blij jou stem te horen zegt ze.
Dat vind ik fijn om te horen zegt Andy zullen we in het centrum afspreken vraagt hij , bij de fontein , dan kan ik je ook mijn huis laten zien zegt hij . Is goed zegt Jessy Rond 3 uur vraagt ze .
Prima tot straks dan schoonheid, en Andy hangt de telefoon op .


Jessy , springt uit bed, en rende naar de badkamer,
ze springt onder de douche, wast haar haren , en begint vrolijk te zingen , Ze springt de douche weer uit en rent naar haar kamer. Ze trekt de kleding kast open , en kijk wat ze voor dit afspraakje kan aantrekken . Ze pakt een kleurige groene string, een van haar leukste bh’s , haar spijkerbroek , met een leuk kleurig shirtje , ze kleed zich aan en maakt zich zelf op , ze kijkt op de klok , 2 uur .
dan heb ik nog eventjes de tijd denk ze. ze loopt naar beneden , en smeert een boterham met pindakaas. ze eet haar broodje op , en ziet haar ouders in de huiskamer zitten, zo Jessy , waar ga jij naar toe vraagt haar stiefvader , ik ga een sigaretje roken in de tuin zegt ze met een grappige stem . haar stiefvader kijkt haar met een dreigende stem aan en zegt, het zal allemaal wel, maar je gaat niet op straat als je dat maar weet , Jessy trek zich er niks van aan en gaat in de tuin zitten , en rookt rustig haar sigaretje op , als haar ouders naar boven zijn , loopt ze via de achterdeur naar buiten toe , en loopt naar het centrum , ze kijkt om zich heen en ziet de fontein staan, ze loopt er naar toe en ziet Andy zitten.
ik was al bang dat je niet meer zou komen zegt Andy , Tuurlijk niet gekkie zegt ze als ik afspreek dan kom ik ook zegt ze.
Ik heb hele plannen met je zegt Andy , wat vind je er van als we gaan zwemmen vraagt Andy, Ik heb geen zwem spullen bij zegt Jessy .
Dat maakt niks uit zegt Andy , we kunnen toch in ons onder goed gaan zwemmen , zegt hij met een blozende stem .
Jessy, bloost terug en zegt lijkt me leuk zegt ze , ze staan op en lopen richting de rivier , Andy pakt de hand van Jessy en zo komen ze bij de rivier aan. Andy legt een kleed op het gras neer, en haalt er 2 handdoeken uit, en legt ze naast het kleed neer.
Jessy gaat naast Andy op het kleed zitten. Ik vind het zo fijn hier met jou zegt Andy , ik vind dit echt heel erg speciaal , hij gaat met zijn mond dicht bij de hare en begint haar te zoenen , Jessy zoent terug, en het gaat er heftig aan toe, Andy wil onder het shirtje van Jessy komen , Jessy schrikt op en zegt


zullen we gaan zwemmen vraagt ze. Tuurlijk schatje zegt Andy.
Ze kleden zich uit,Jessy kijkt hoe Andy zich uitkleed hij staat daar in zijn zwarte boxer, Jessy kleed zich ook uit en daar staat ze dan in haar string en haar bh en zo springen ze het water in , Zo dobberen ze een hele tijd in het water , Ze zien vogels vliegen , eendjes zwemmen maar denken alleen maar aan het moment dat ze samen zijn.
Zullen we eruit gaan vraagt Jessy , het wordt namelijk al laat.


Ze lopen weer terug naar het centrum , wil je wat eten vraagt Andy aan Jessy lekker zegt ze .
Ze lopen naar een snackbar en Andy zegt, ik betaal wat wil je eten
Jessy lacht en zegt doe maar het zelfde wat jij neemt.
Zo eten ze hun patatje op en lopen de snackbar weer uit.
Zullen we naar mijn huis gaan vraagt Andy , Jessy kijkt hem aan en zegt wat jij wilt, ik vind alles best zegt ze met een lachende stem .
Hij steekt de sleutel in het sleutel gat en draait het slot open ,
Jessy loopt achter hem aan en sluit de deur, ze loopt de huiskamer binnen en ziet, een paar vrienden op de bank zitten , die ook in de discotheek te zien waren , Andy zegt tegen Jessy ja hier woon ik dan met een paar vrienden in een eigen huis zegt hij met een lachende stem.
Jessy kijkt om zich heen en ziet overal troep staan, borden die niet schoon zijn blikjes bier die op de grond liggen , het verbaast haar niks dat de spinnen van de muur aflopen .
Zullen we naar mijn kamer gaan want die jongens waren een aantal dingen aan het bespreken , Jessy kijkt Andy aan en zegt is goed hoor,
Ze lopen naar zijn kamer toe en hij maakt zijn kamer deur open , Jessy lacht en ziet dat zijn kamer best wel netjes voor een jongen is opgeruimd.
Zullen we een filmpje gaan kijken vraagt Jessy ,Andy lacht en zegt is goed hoor schoonheid, hij pakt een comedy uit zijn stapel films en loopt naar zijn tv, en zet de film aan , ze gaan naast elkaar op bed liggen , en hij slaat een arm om haar heen.
Hij kijkt haar aan en zegt, je bent heel speciaal voor mij , ik heb nog nooit zo een leuk, mooi en lief meisje ontmoet zegt hij , Jessy begint te blozen , en geeft hem een kusje op zijn mond en zegt, jij bent ook echt geweldig.
Hij kijkt haar aan , en pakt met een hand haar gezicht vast en begint langzaam met zijn lippen over haar gezicht te gaan, zijn lippen raken de hare hij begint zachtjes met zijn tong tegen haar tong aan te gaan,
hij gaat met zijn hand door haar haar heen en begint met haar andere hand haar lichaam te strelen.
Hij wil langzaam met zijn hand in haar broek gaan, ze laat het toe maar heeft er geen goede gedachten bij , hij kijkt haar aan en zegt rustig schatje, ik doe heel voorzichtig met je.
Jessy gaat met haar hand over zijn buik heen , maar zit te twijfelen of ze in zijn broek wilt gaan , maar ze hoeft haar keuze niet te maken , want hijmaakt zijn broek al open en haalt zijn penis er uit, en hij brengt haar hand er naar toe, er gaan honderden gedachten door Jessy heen en denkt, ik ben hier te jong voor ik wil dit niet, het gaat te snel stoppen nu , Jessy gaat recht op zitten en zegt, ik wil dit niet , het gaat voor mij allemaal te snel.
Hij gaat naast haar zitten op bed en zegt, elk mooi meisje wil dit , en jij bent een mooi meisje, en ik vind je leuk doe dit voor mij.
Jessy wil opstaan om naar huis te gaan, niet weg gaan zegt Andy hier blijven zegt hij met een dreigende stem , hij zegt wie hem stijf maakt moet er ook mee veder gaan.
Jessy wordt bang en zegt ik wil niet ik wil niet,
maar Andy trekt zich er niks van aan , en duwt haar op bed en pakt condooms, Jessy begint te huilen en te schreeuwen , maar Andy trekt zich er weer niks van aan en gaat gewoon door hij trekt haar kleding uit en gooit het op de grond, en hij trekt zijn broek naar benden , en duwt zijn penis in haar mond , Jessy weet niks om te doen omdat dit haar eerste keer is , Jessy begint te huilen en wilt zijn penis niet in haar mond stoppen.
Hij haalt zijn penis eruit en stopt hem in haar vagina, Au ,Au gilt Jessy stoppen ik wil niet , ik wil dit niet, maar Andy gaat gewoon door hij duwt zijn penis veder naar binnen , en gaat hard te keer , tranen lopen over Jessy haar wangen heen en is aan het gillen , hij houdt haar hand voor haar mond en zegt, schatje het is zo voorbij , het duurt niet lang meer, het enige wat Jessy kan doen is tegen stribbelen , maar wat denkt ze nou zelf dat ze opkan tegen een sterke jongen , ze vergaat van de pijn en hoopt dat het zo voorbij is.
Hij gaat van haar af en zegt als je dit ooit aan iemand vertelt dan vermoord ik je, dus wees verstandig en houdt je mond.

Jessy kleed zich aan en rent naar benden toe, dat groepje vrienden ziet haar huilen en ze zien dat ze helemaal over haar toeren is , de jongens beginnen te lachen en een van de jongens zegt , zo zag haar vriendin er laatst ook uit toen ik er begon aan te raken , Jessy schrikt en rent de voordeur uit.
Waar moet ik naar toe, wat moet ik doen . Jessy rent zo hard als ze kan weg , bij haar gedachten rent ze naar Lindsay , haar beste vriendin hoopt ze nog .
Ze staat voor haar deur en belt aan , haar moeder doet open en zegt, ik dacht dat jij en Lindsay ruzie hadden zegt, ze Jessy begint de huilen en zegt, dat hebben we ook omdat ik haar niet geloofde ik moet haar spreken.
Ik moet naar haar toe, de moeder van Lindsay laat haar naar boven gaan, en Jessy rent naar de kamer van Lindsay en ziet Lindsay op bed zitten ze kijkt naar de tv , en ze schrikt als ze Jessy ziet staan.
Wat moet jij hier vraagt ze?
Jessy begint te huilen en zegt, Lindsay het spijt me het spijt me zo en begint te gillen , ik ben verkracht door Andy en die jongen die jou die dingen aan deed heeft het toe gegeven , geloof me Lindsay alsjeblieft, ik heb zo veel spijt, en ik voel me zo vies boos en verdrietig, en ik ben zo verdrietig wat ik je heb aangedaan , het spijt me zo , en begint nog harder te huilen.


Lindsay staat op en twijfelt eventjes, en slaat dan haar armen om haar heen kom hier Jess , Lindsay begint ook te huilen en zegt, zie je nou wel , ik loog niet!
Ik geloof je zegt Jessy echt het spijt me zo erg, het spijt me echt heel erg , ik voel me zo vies, Lindsay en Jessy gaan op bed zitten en Jessy begint het verhaal te vertellen , als ik het zou vertellen zou hij me vermoorden zegt Jessy met een huilende stem.
Lindsay kijkt haar aan en zegt, we moeten aangiften doen , zegt Lindsay ,
nee , nee, dat kan ik niet zegt ze, hij vermoord me.
Luister Jessy jij gaat douchen , en ik bel je ouders op en ze komen hier heen , Jessy knikt en loopt naar de badkamer, ze wast zich wel honderd keer ze voelt zich zo vies.
Ze hoort beneden de voordeur open gaan en hoort haar ouders, ze stapt de douche uit en loopt naar de kamer van Lindsay en ze ziet dat Lindsay kleding heeft neergelegd en trekt de kleding aan .
Ze loopt naar benden toe , en ziet haar moeder huilen , ze rent naar haar moeder toe en zegt mama het spijt me zo, haar stiefvader zegt, meisje, je had moet vertellen waar je naar toe ging, dit gebeurt er van , Sorry , sorry zegt ze , haar stiefvader kijkt haar aan en zegt het geeft niet meisje, en geeft haar een knuffel.
Het is goed dat je weg bent gerend en naar Lindsay bent gegaan, we doen morgen ochtend meteen aangifte.
Wil je hier blijven slapen vraagt haar stiefvader, ze lacht en zegt als dat zou mogen ,natuurlijk mag dat en haar ouders gaan weg , en Lindsay en Jessy gaan naar bed toe.
De volgende ochtend staan de ouders van Jessy weer voor de deur en gaan met de ouders van Lindsay naar het politie bureau , ze lopen naar binnen , en Jessy krijgt het helemaal warm van binnen , en vertelt heel het verhaal tegen de politie agent daarna, verteld Lindsay haar verhaal.
Bedankt meisjes, ik ga vanmiddag nog naar die jongens toe , en ik pak ze allemaal op ! ik heb al meer dan 15 aangiftes van een aantal meisjes over deze jongens, maar nooit is het bewezen , maar ik zal me best doen jullie horen van mij.
Bedankt zeggen Jessy en Lindsay.

Ze gaan weer terug naar het huis van Lindsay , en de ouders van Jessy blijven beneden bij de ouders zitten , en Lindsay en Jessy gaan naar boven toe.
Ze kijken een filmpje , en praten het bij . Lindsay , het spijt me zo dat ik je niet geloofde, zegt Jessy voor de honderdste keer, het geeft niet , ik weet het nu wel, hopen dat ze snel op gepakt worden zegt Jessy , je hebt gelijkt zegt Lindsay .
De telefoon gaat, Lindsay neemt de telefoon op en hoort dat het de politie is en zet de telefoon op luidspreker .
De jongens hebben we opgepakt, ze worden veroordeelt , als jullie gaan getuigen net als al die andere meisjes kunnen ze wel 10 jaar krijgen , of nog meer zegt die politie agent ze komen ieder geval niet vrij voor dat de
rechtspraak is, jullie krijgen een brief thuis als de uitspraak is jullie horen nog van mij en veel sterkte zegt de politie agent.
Jessy en Lindsay kijken elkaar aan en beginnen te huilen van blijdschap , en Jessy zegt heel hard Beste vriendinnen , Beste vriendinnen Voor altijd zegt Lindsay .


Aantal keer bekeken: 2329
Waardering: 8.56 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 5 bezoekers online