Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

het tankstation.

U leest om dit moment het verhaal het tankstation gepost door GoodWriter'96. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: GoodWriter'96
Gepost op: 2011-7-30

Verhaal:

het tankstation
Half één 's nachts is niet de beste tijd voor een autoritje:

"Lieverd, is er nog een tankstation in de buurt, de benzine is bijna op.""Volgens mij is er eentje twee kilometer verderop, Frank." Die was er inderdaad, mmaar de lichten waren uit en er was niemand aanwezig. "Dat is raar, ik kan tóch tanken, Annet.""Gooi hem dan maar helemaal vol, ik ga even naar het toilet." Maar op de deur van het toilet hing een briefje: 'Maak dat je wegkomt, het is hier levensgevaarlijk.' Annet dacht "Zo gevaarlijk kan het hier toch niet zijn? Het is maar een toilet!" Dus ging ze naar binnen. Ze hoestte; het rook er stoffig en raar. Ze zag het toilet en schrok. Het was kapot, de spoelbak zat vol met gaten, er was maar een halve toiletbril en er zaten overal roestbruine vlekken op. "Er moet toch een andere mogelijkheid zijn?" Maar die was er niet, dus ging ze toch maar zitten, voor zover mogelijk, op de halve toiletbril. Opeens sprong ze op: Ze wist bijna zéker dat iemand haar bij haar enkels greep. Ze rende naar de deur, maar kreeg hem niet open. "In het slot gevallen, shit, shit, shit!" Ze hees haar broek op en pakte haar mobieltje. "Toe nu, Frank, neem op, alsjeblieft!" Boos en doodsbang tegelijk gooide ze de telefoon op de ook al niet te beste vloer. "Nee! Geen bereik!" Moedeloos zakte ze op de grond. "Ach ja, hij zal me vast wel komen zoeken."
(10 minuten later)
"Eens kijken of ik nu bereik heb." Ze was bezig met haar telefoon, toen ze ineens van achteren gegrepen werd. "Wie ben je, wat doe je?" "Geen enkel woord, of die lieve Frank van je, zal ervoor moeten betalen, en zeg alvast, het is niet met geld!""Nee! Laat hem met rust!Ik zal alles doen wat je wilt, echt alles!""Goed dan... Blijf zo staan en niet bewegen, want je weet het hé?" Ze sloeg een spijkerbroek om haar nek, en dat was het laatste dat Annet ooit nog merkte.

Frank begon ongerust te worden, Annet was al zeker twintig minuten weg. "Ik ga toch maar even een kijkje nemen." Hij liep om het tankstation heen, en merkte dat hij toch ook wel moest plassen. Hij deed de deur open, en zette hem op de haak. hij hoestte ook al van die rrare muffige stank. Hij liep naar het toilet, maar rende bijna meteen weer weg: "Lieve help, Annet! Wat is er met je gebeurd?!" Annets hoofd dreef in een zweem van bloed in het stinkende toilet., en de roestbruine vlekken waren nu helderrood. Frank begon te hyperventileren, en rende weg, terug naar de auto. Hij rukte het portier open en viel bijna flauw. Daar, op de bestuurderszitplaats, zat het onthoofde lichaam van Annet. "O mijn god" schreeuwde Frank, "Hoe kom ik hier nu weg?!" Hij trok Annets lichaam uit de auto, en sleepte het het bos in, tot ongeveer 5 kilometer. Hij rende terug naar de auto, maar er zat een briefje op het portier geplakt: "Ver zul je niet komen, Frankje, je bent zo nweer bij je dode liefje." Frank wist niet hoe hij zich moest voelen, doodssbang of blij. Hij koos het eerste en stoof ervandoor in zijn auto. Eenmaal op de snelweg lette hij niet op, met blinde angst nam hijh een scherpe bocht... Op een recht stuk weg. Hij reed het bos in, maar merkte het niet. Hij raakte een hert, maar reed door. Hij hoorde een schreeuw, vlak achter hem. Hij keek om en zag een ziekelijk blije Annet achter hem aanrennen, met een blik vol van moordlust. Terwijl hij achterom keek, raakte hij een boom. Hij merkte niet maar dat Annets geest zijn hoofd van zijn romp trok.

Twee dagen later werd hij gevonden door een wandelaar. Er werd verteld dat het een ongeluk was. Een gevolg van rijden onder invloed van alcohol. Maar ik weet beter. Frank en Annet wisten beter. Nu weten jullie ook beter. Maar pas op, zorg ervoor dat je nooit, maar dan ook nooit, te veel weet. Want wie weet, eindig je dan wel als Frank. Of als Annet.

Aantal keer bekeken: 3690
Waardering: 6.28 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 7 bezoekers online