Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

het vervloekte schilderij deel 2.

U leest om dit moment het verhaal het vervloekte schilderij deel 2 gepost door lou. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: lou
Gepost op: 2011-5-26

Verhaal:

het vervloekte schilderij deel 2
de volgende dag stonde 2 agente voor de deur. ze name de bediende mee, wnt blijkbaar had ze ni de juiste papiere om in t land te blijve. Christina voelde zich weer kei schuldig en besloot geen wense te make. maar toen ze ruzie me haar zus had schreeuwde ze perongeluk:er ni meer was! en t volgende ogenblik voelde ze zich weer kei moe. ze probeerde nog te vermijde da die wens uitkwam ma de vlgnde ochtend was het te laat. Christina rende naar haar mama en vertelde haar alles. maar toen ze klaar was vroeg mama: Christina? over welk schilderij heb je t? ik heb nooit een schilderij gekocht. wel een spiegel, maar geen schilderij...


Aantal keer bekeken: 1844
Waardering: 6.05 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 10 bezoekers online