Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

het vliegtuigje.

U leest om dit moment het verhaal het vliegtuigje gepost door azoela. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: azoela
Gepost op: 2010-4-13

Verhaal:

het vliegtuigje
er was eens een jonge hij heten berend.
berend hield er van om grapjes met anderen uit te halen. hij had ook een zustje . berend vond zijn zusje een beetje een bemoeial.op een keer hoorde hij een griezelverhaal over de boom die achter bij hem in de tuin staat .
het ging over een jonge die ook altijd veel grapjes uithaalde op een keer waren de jonge en zijn vriendjes aan het spelen met een vliegtuigje het vliegtuigje kwam in een boom terecht.
de jonge wou hem gaan pakken. hij klom in de boom maar durfde er niet meer uit. zijn vriendjes geloofde hem niet en lieten hem in de boom zitten
die avond stierf hij van de kou maar het vliegtuigje licht daar nog ergens.
op een dag zij berend tegen zijn zusje dat ze het vliegtuigje maar eens moest gaan zoeken zijn zusje ging gelijk zoeken. die avond werd berend zomaar wakker op eens zag hij een licht flits bij de boom hij rende naar het raam en zag het vliegtuigje op het gras ligen
en toen horden hij zachtjes een stem die fluisterden berend berend kijk dan.
hij rende trug naar bed en trok de dekens over zijn hoofd. de volgende dag vroeg hij aan zijn vriend of die kwam logeren die avond zag hij weer een licht flits en het vliegtuigje lag er weer hij maakte zoo snel als hij kon zijn vriend wakker en sleurde hem naar het raam maar het vliegtuig was verdwenen zijn vriend dacht dat het weer zo'n stomme grap was en geloofden hem niet. de volgende dag vroeg berend of zijn vriendje nog een nacht wou komen dat wou hij wel. die avond zag hij weer een licht flits maakte gelijk zijn vriend wakker en sleurden hem naar het raam. hij keek uit het raam en zag een jonge rond rennen met een vliegtuig in zijn hand. berend schreeuwde naar zijn vriend wat doet hij nou wie zij zijn vriend die naast hem stond. dat joch dat joch met dat vliegtuig. welk joch ik zie helemaal geen joch zij zijn vriend. toen werd het berend te veel hij rende supersnel naar beneden en rende op het joch af hij schreeuwde wie ben jij ik ben het jongentje van de boom en ik zoek een nieuw vriendje en aangezien jij ook zo van grappjes houd kies ik jou en hij haalde een bijl uit de struik hij sloeg de bijl naar berends hoofd het laatste wat er uit berend mond kwam was neeeee !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zo eindigt mijn verhaal met bloederig einde nu wort de boederij waar het gebeurden killer hall genoemd

Aantal keer bekeken: 1967
Waardering: 7.00 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 6 bezoekers online