Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

hotty.

U leest om dit moment het verhaal hotty gepost door miranda van koren. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: miranda van koren
Gepost op: 2011-3-10

Verhaal:

hotty
waar gebeurt:

ik zou vorige week bij mijn opa en oma langs ik belde aan bij mijn opa (ik had 2 uur aarvoor een lekkere beurt gehad van mijn vriend) mijn opa deed open en zij dat mijn oma er niet was en ik zou hun huis schoonmaken dus ik deed eerst de 1 ste verdieping toen ik klaar was en wou naar beneden lopen zag ik mijn opa rukken hij had best wel een grote voior zin opatje dacht ik ik werd erg geil en deed mijn bh stiekem uit toen kwam ik de kamer binnen mijn opa had het door maar ging gewoon rustig verder 1 minuuut later vroeg hij doe je dit ook wel eens bij je vriend ik zij ja nautuulijk lekker toch hij zij toen is het echt zo lekker doe maar eens bij mij dan (ik dacht bij mezelf geile opa heb ik nog ja ) dus ik begon hem te rukken even later ging het over naar pijpen mijn opa kreunde een beetje toen trok ik mijn kleren uit en mijn opa ook ik zij tegen mijn opa weet je wat wel geil is nou wat dan zij hij het op de auto doen ( de auto stond viir de garage dus iedereen kon ons zien) hij bracht zijn lekkere stijve lul in mij en kneep in mijn cup 75 D hij zij wat heb ik toch ene geile kleindochter ik zij jah moetren we vaker toen toen stoote hij wel 10 minuten lang keihard in me en ik voelde het zaad en kreund ede hele buurt bij elkaar ene paar mensen keken verbaast naar mijn opa en ik en we gingen lekker door 2 dagen later kwam ik net thuis van mijn studie en mijn broer zij wat heb ik ene geil zusje beetje met opa rotzooien ik zij hoe weet jij dat nou hij zij ik heb het gezien en alles gefilmt op men mobiel ik schreeuwde oooh mijn god waag het om aan iemand te vertellen op 1 voor waarde zij hij nou wat verwen me ok zij ik ik werd namelijk gelijk weer helemaal geil hij begon me te beffen het was zooo lekker en ik kwam klaar toen ging hij in me hij hadnog groter dan die van opa en die deed al pijn maar ik vond te pijn lekker hij stote net zoals opa keihard in me en greep ook mijn tieten vasttoen pijpte ik hem nog even lekker na en zij zo goed hij zij jah en hij wiste het filmpje 1 week later toen ik weer bij opa kwam was oma even boodschappen doen en opa en ik gingen weer tekeer als beesten 10 minuten later belde mijn broer heel toevallig aan bij opa ik zga dat hij het was en deed naakt open terwijl er veel mensen liepenik dacht zo gel ben ik wel mijn broer trok midden opstraat uit zijn broek en we gingen al neukend naar binnen opa zij jij ook al geile op je zusj ehij zij jah lekker toch en toen hebben we trio gedaan mijn opa pakte me lekker van achteren en mijn broer van voren maar 1 ding had ik niet in de gaten oma stond al 5 minuten te kijken in de deuropening!!!...


vervolg komt morgen echt gebeurt groetjes

Aantal keer bekeken: 2976
Waardering: 4.20 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 21 bezoekers online