Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

iets anders.

U leest om dit moment het verhaal iets anders gepost door lieke marijn de graaf. Dit verhaal is gepost in de categorie spannende verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar spannende verhalen?
Categorie: spannende verhalen
Gepost door: lieke marijn de graaf
Gepost op: 2010-4-8

Verhaal:

iets anders
De golven stootte woest tegen de kust, de wind suisde in mijn oren.
Ik hield altijd al van de zee, van de hitte en natuurlijk het zand wat altijd brandde onder je voeten.
Maar hier in het ijzige Noord-Holland was het verre van warm. Het regende vrijwel altijd en de wind was nooit echt weg. Holland was het paradijs op aarde voor een fotoshoot voor regenjassen dacht ik , maar toen ik zag hoe de paraplu van Diederik uit zijn handen werd geblazen bedacht ik me dat Nederland zelfs daar niet goed genoeg voor was.
En als ik de regen en de wind zo erg haat waarom ben je dan naar Nederland gekomen? zal je jou misschien afvragen.
Niet voor mijn plezier, mijn ouders waren op mijn elfde overleden door een auto ongeluk en geen van mijn andere familie leden waren geschikt om voor me te zorgen. Ze wilde dat wel alleen de rechter wees mij toch naar een pleeggezin toen hij hoorde dat mijn enige oom (ex)-drugsverslaafde/dealer was. Mijn Oma in Queens woonde en daar een hoerenhuis had. En mijn andere groot ouders in een gesticht zaten, mijn oma omdat ze dement was en mijn opa omdat hij dacht dat ie superman was en van een dak af wilde springen (wat oma toejuichte).
Inmiddels was ik al naar drie verschillende pleeggezinnen gestuurd en alle drie waren ze vreselijk.
Het eerste pleeggezin de famillie Vermont was heel aardig maar nogal vreemd, de moeder had smetvrees dus als ik binnen kwam moest ik met zakken over mijn schoenen of sokken lopen, de stoelen waren bedekt met plastic en ik moest altijd en constant mijn neus dicht doen om die afzichtelijke geur van alle schoonmaakmiddelen in huis niet te hoeven ruiken.
Opzich is dat niet zo heel erg maar als je thuiskwam met een vieze nagel werd je net zo lang geschrobd in bad tot er bloed verscheen. De rechter bedacht zich dat het beter was om naar de familie Pleasent te verhuizen. De familie Pleasent had nog nooit eerder een pleegzoon gehad dus ze waren op zijn zachts gezegd zenuwachtig toen ik binnen kwam. Daar had ik het wel naar me zin voor twee jaar ik kreeg vrienden en een kat genaamd Poekie die nog steeds overal met me mee zuilt. Maar Meneer Pleasent bleek een vorm van bloedkanker te hebben en werd opgenomen hij stierf enkele maanden later. Mevrouw Pleasent die helemaal kapot was overtuigde zich zelf dat het mijn schuld was dat de man overleed omdat er te veel stres was. De dokter zei dat dit onzin was en dat meneer Pleasent al jaren kanker had maar nooit de ballen om het te vertellen had.
Mevrouw Pleasent probeerde zelfmoord te plegen en eindigde in het zelfde gesticht waar mijn opa en oma zaten.
Het derde pleeggezin vond ik gelijk vreselijk. De familie van Valk bestond uit drie leden: mevrouw van Valk, Meneer van Valk en hun jongste dochter Emily.
Emily was rechtstreeks uit de hel komen vallen, het is een heel lang verhaal. Laat ik er maar ophouden dat de politie mij na twee dagen vond in de kelder vastgebonden aan een levensgrootte Mega Mindy pop met een appel in mijn mond.
En nu ben ik hier wachtend op mijn eerst volgende pleegouder om mij op te halen.
Diederik de notaris van mijn ouders bracht mij zoals altijd naar mijn nieuwe pleeggezin.
'Diederik? je kan nu wel gaan hoor ze komen me zo ophalen ik kan dit nu wel.' vroeg ik voorzichtig.
Diederik een klein mannetje met een ruitjes broek en met een vooral niet bijpassende colbert en stropdas keek mij door zijn veel te grote bril aan 'weet je het zeker? ik echt blijven hoor'. maar aan zijn stem te horen wilde hij zo snel mogelijk naar huis.
'Echt ik red me wel, zie je D' zei ik. Diederik glimlachte en liep (struikelde eigenlijk) richting zijn auto 'Tot de volgende keer dan maar'.


(dit is een deel van een verhaal als iemand meer wil horen stem dit verhaal goed en dan stuur ik volgende delen)

Aantal keer bekeken: 2550
Waardering: 8.38 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 5 bezoekers online