Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

ik liet me verleiden 2.

U leest om dit moment het verhaal ik liet me verleiden 2 gepost door d. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: d
Gepost op: 2010-7-13

Verhaal:

ik liet me verleiden 2
Ik lag op mijn rug en keek door de brede huiskamer ramen naar de grote kastanje boom dat met zijn takken en volle bladeren mijn balkonrand ontsteeg. Het was maand Mei. Het was een rustige voorjaarse nacht, zonder wind. De halfvolle maanlicht scheen gemengd met de straatlantaren licht dwars door de grote ramen mijn huiskamer in. Ik was aan het einde van mijn tweede sigaret en stond op het punt om aan mijn zij te gaan liggen en proberen in slaap te vallen, toen ik Katarina's naakte silhouet mijn geïmproviseerde nest langzaam zag naderen. Ze stond vervolgens even stil boven mij en wachtte nog zwijgend enkele seconden. Haar naakte lijf was zo in het halfdonker te zien, duidelijk recht gestrekt, muisstil en verraadde geen sporen van twijfel. Haar jacht was nu al bijna afgerond en haar 'kill' was bijna een feit.

Katarina schotelde zichzelf naakt voor me, wat mij in verte aan Botticelli's Venus deed denken. Voor me stond er een naakte vrouw. Klaar om toe te slaan. Klaar om zich onvoorwaardelijk aan mij te geven en er was geen weg meer terug.

Het leek alsof ze nog even wachtte tot ik mijn sigaret uit deed, wat enkele momenten later ook het geval was. Ik legde de asbak op de vloer en schoof die onder de bank. Ze kwam vervolgens naast de bank op haar knieën zitten en deed haar beide ellebogen tegen mijn blote schouder aan. Dat schokje van haar aanraking spreidde zich in een milliseconde over mijn hele lijf. De startknop werd ingedrukt en mijn computer ging aan. De processor in mijn hoofd kwam snel op gang en instrueerde gelijk het harde schijf om te gaan spinnen, gevolgd door een hele hoop geratel. Het kan best dat die geluidjes van de sigaretten teer en versneld ademen uit mijn longen kwamen. Ik zag een hele reeks groen beletterde instructie lijnen in een raptempo voor mijn ogen vliegen en daarna de alom bekend *BEEP* geluidje. Mijn besturingssysteem werd snel geladen en was in slechts enkele seconden 'up and running'. Mijn onderbroek werd zeer strak en het voelde ineens hard, warm en intens. Het was net iets te donker dat Katarina kon zien dat ik al duidelijk opgewonden was.

Zij klapte haar armen over elkaar, leunde zich naar voren en legde haar hoofd op haar handen. Ze keek mij aan en zei verder niks. Haar ogen waren voor mij eerst half zichtbaar omdat ik al een hele tijd naar de buitenlichten staarde. Daarna zag ik dat haar ogen glanzend waren, deels door de wijn maar grotendeels door haar nu wel verraderlijk begeerte. Ze liet haar ogen volop schijnen en wilde het beslist niet verbergen.

"Jij kan dus niet slapen", constateerde ik stoeierig.
"Ik wil niet slapen", zei Katarina schaamteloos.

Ik tilde mijn arm op en deed mijn hand op haar wang. "Je heb het tot zo ver goed gedaan meiskie", stuurde ik haar een complimentje in mijn gedachten.

Ik streelde haar zachte wang met mijn volle handpalm en liet vervolgens mijn vingers in d'r haar glijden. We wisten allebei dat elk gesprek tussen ons nu definitief over was. Mondeling en voor deze nacht althans.

Katarina plaatste haar hand op mijn blote schouder en begon langzaam eerst mijn schouder, mijn nek en daarna mijn borst te strelen. Enkele momenten later trok ik haar hoofd zachtjes naar me toe en met gesloten ogen raakten onze lippen elkaar nu voor het eerst. In het donker zagen wij eerst een flits dat met enige vertraging daarna gevolgd werd door een knal. Een oerknal. Enkele milliseconden later zagen wij al de eerste sterren. Wij getuigden het ontstaan van een nieuw universum. Een universum dat alleen van ons was en vanaf dat moment nog anderhalf jaar zou blijven bestaan.

Wij hadden allebei al een lange dag achter de rug. Het was eveneens een lange nacht geworden dat we pratend met elkaar doorbrachten en Katarina wilde beslist geen seconde meer wachten. Ze schoof de slaapzak van mijn lijf en liet die soepeltjes op de grond zakken. Ze klom boven op me en begon met haar naakte lijf tegen de mijne zachtjes te wrijven en trok mij daarna steeds harder naar zich toe. De aanrakingen waren nu niet meer zacht maar vurig. Onze ademhaling versnelde met een rap tempo en mijn lijf voelde nu niet meer haar zachte vingertoppen, maar haar scherpe nagels. De temperatuur tussen ons steeg tot boven duizend graden en deed onze lijven met elkaar smelten. Het was de prijs van het verleiden en Katarina had haar missie nu eindelijk volbracht.

De moeheid was in een klap verdwenen en we bleven tot in de ochtend met elkaar vrijen, tot de vogels buiten begonnen te zingen en de hemel zichtbaar veller werd. Wij vielen uiteindelijk bezweet en uitgeput in elkaar's armen. Beide bevredigd, stil en bewegingsloos. De vogels gezang werd daarna steeds stiller. Wij zagen dat de sterren die er enkele uren eerder ontstonden nu al gezamenlijk spiralen vormen begonnen aan te nemen. Katarina lag boven op me, met haar hoofd op mijn schouder en met haar natte mond tegen mijn nek gedrukt. Haar adem werd steeds langzamer. Wij hielden elkaar vast en zweefden naar binnen toe, door de sterren spiralen heen, steeds dieper... tot wij samen in een diepe slaap vielen.

"Shiiiiiiiit!" Hoorde ik Katarina's gil. "De oppas!"

We sprongen samen van mijn bank. Katarina rende naar mijn slaapkamer en kwam snel terug met een berg kleding die ze in haast op de vloer gooide. We begonnen ons paniekerig en snel aan te kleden.

"Waarom kleed jij je aan?" Vroeg ze in haar derde versnelling.
"Weet ik veel... dan doe jij het niet alleen", mompelde ik zo wat even tussendoor.
"Blijf lekker in je bed, sukkeltje!" zei Katarina en duwde mij terug op de bank. "Lekker nagenieten jij. Verdomme! Ik wou dat ik het kon! Ik zie je vanavond weer", zei ze voor dat ik nog helemaal wakker werd en er van bewust was wat er zich zojuist afspeelde.
Weg was ze.
Zomaar.
Ik hoorde nog een harde knal van mijn voordeur en daarna gehaaste geklop van haar hakken over de gang en op de trap. Daarna werd het weer stil.

Het duurde wellicht een half uur tot ik besefte dat ik naakt op mijn bank zat, met mijn broek tot net boven mijn knieën en dat ik al een poosje naar de keuken staarde.

'Waarom ook niet?!' zei ik tegen mezelf.

Ik trok mijn broek uit, liep naar mijn cd's rekje toe en bleef daar naakt even stil staan. Wellicht een paar minuten of zelfs een kwartier. Nu staarde ik naar mijn cd's rekje. Ik deed mijn ogen dicht en deed mijn hand over mijn cd's glijden.

'En de winnaar is...' ik deed mijn ogen weer open: Muddy Waters.
'Perfect! Kon niet beter.'

Ik zette hem op en keek in de huiskamer om me heen. 'Jeetje, dat er twee mensen in maar een avondje zo veel troep kunnen maken. En dat terwijl ik vannacht nog een en ander opgeruimd heb', flitste zo door me heen.

"I got a black cat bone
I got a mojo too
I got the Johnny Concheroo
I'm gonna mess with you
I'm gonna make you girls
Lead me by my hand
Then the world will know
The hoochie coochie man
But you know I'm him
Everybody knows I'm him
Oh you know I'm the hoochie coochie man
Everybody knows I'm him"

... was hetgeen er met een ruwe stem uit de geluidsboxen kwam.
Ik liep naar mijn slaapkamer en dook gelijk mijn bed in. Naast mijn bed zag ik nog Katarina's BH liggen.

'Woooouw, zintuigen party!'

Ik raapte Katarina's BH en legde die over mijn gezicht, terwijl ik me op mijn bed strekte zolang en zobreed ik was. Ik deed mijn ogen dicht en rook de gemengde geur van Katarina's zweet en haar zoette parfum. Dit was beslist lekkerder dan een sigaret.

'Ook als ze vanavond niet komt, ben ik tevreden en voel me voldaan'. was mijn laatste gedachte die ik me hierna nog kon herinneren, voordat ik opnieuw in een diepe slaap viel.

Mijn verhouding met Katarina was ongecompliceerd en vrijblijvend. Net wat ik op dat moment nodig had. Voor iets anders was ik er beslist ook niet aan toe.

Liefde was aan de horizon en binnen onze handbereik. Liefde zweefde in de lucht en was een afspiegeling van onze zielen. Wij waren verliefd, hadden elkaar lief en lusten elkaar rauw.

Liefde was verreweg, maar toch ook heel dichtbij.

Wij maakten ons geen zorgen over de toekomst, noch over onze verhouding. Het leek een leuke aanvulling op onze dagelijkse bezigheden en behoeften. Zelfs naar het werk gaan, werd voor ons beiden opeens leuk. Katarina's agenda was wel een 'issue' en soms ook best lastig: "hoe prik ik er een avondje tussenuit?" was haar grootste uitdaging.

De weken dat haar man weg was, zocht Katarina mij regelmatig op, het liefst dan s' nachts als het kon. Haar thuisbezoekjes bij mij, hadden al snel ook in mijn agenda een vast plekje veroverd. Maar in normale omstandigheden was zelfs een avondje per week al gauw verdacht, laat staan twee. Waar en bij wie nam zij elke woensdagavond astrologie les- en kon zij er nog überhaupt een en ander over vertellen? Of bij welke vriendinnen ging zij wekelijks op bezoek? En wat als één van die vriendinnen op een avond plotseling naar haar huis belde en Katarina vergat van tevoren bij haar vriendin een alibi te regelen?

Het kon ook niet anders dan dat Katarina onze ontmoetingen al gauw naar overdag verplaatste. Zo overdag, even tussendoor, was voor haar in vele opzichten makkelijker.

Door de weeks, bouwden wij met onze verliefde blikken op het kantoor de spanning op en op sommige avonden wanner de kans zich voordeed, kwamen er ontladingen en leefden wij met elkaar onze passie uit. Meestal planden we iets overdag, 's ochtends vroeg, vlak voor- of anders in de middag na ons werk. Er waren er zelfs dagen dat we ons beide tegelijk stiekem ziek melden. Om de beurt waren wij dan in mijn bed 'de dokter en de patiënt' aan het spelen.

"Dokter Alex, helpt u mij alstublieft, ik heb veel pijn." Zei Katarina met een zielig stemmetje.
"Waar voel je pijn Katarina?" Vroeg ik.
"Hier zo, net onder mijn nek," wees Katarina met haar vingers aan.
"Laat mij er eens naar kijken." Zei ik en raakte haar blote schouders aan. "Hier zei je?"
"Ja dokter, precies daar en het doet zeer. Helpt u mij alstublieft." Smeekte Katarina.
"Hmmm, dit lijkt ernstiger dan ik dacht," zei ik.
"Ooooo?!" merkte Katarina verbaasd.
"Ja, ik zal je een verwijzing moeten geven naar een fysiotherapeut. Tegelijk laat ik je voor alle zekerheid door een neuroloog onderzoeken. Het zou best kunnen dat het met je ruggenmerg te maken heeft en niet slechts met je rugwervels." Zei ik.

Ik streelde haar rug en ging met mijn handen nog verder naar beneden.

"Maar dokter Alex, uw handen voelen zo fijn. Zijn die verwijzingen echt nodig?"
"Misschien niet," zei ik. "Doe je ogen dicht en wacht hier eventjes."
"Oké, ik doe alles wat u zegt dokter." Zei Katarina nederig.

Ik sprong van mijn bed en liep snel naar de keuken. Uit de keukenkast pakte ik een teentje knoflook en sneed die in schijfjes. Ik pakte een schijfje knoflook en liep terug naar de slaapkamer.

"Katarina, houd je ogen dicht en doe je mond open." Gaf ik haar een bevel.
"Ja dokter." Zei Katarina braaf.
"Ik geef je een geneesmiddel en die moet je doorbijten en goed kouwen," zei ik.
"Is goed dokter, doe ik." Zei ze.

"Aaaaaah, klooooooootzak!!!"

Katarina deed haar getraande ogen open, spuugde knoflook op mijn borst en rende de badkamer binnen. Zij deed de kraan open en maar spoelen ...

"Ik maak je zo af, ik zweer het je!" Hoorde ik Katarina uit de badkamer schelden.
Ik lag in deuk en rolde over mijn bed. Even later stond Katarina boven mijn bed.

"Heb je enig idee wat ik nu met je ga doen?" Vroeg ze.
"Hmmm, nee, niet echt." Zei ik. "Verras mij."
"Waar zijn de messen? Ik ga je castreren!"

Katarina draaide zich om en liep richting de keuken. Ik sprong snel uit mijn bed.

"Uh nee, niet zo'n verrassing. Geen messen schat! De messen zijn gevaarlijk." Ik sloeg mijn armen om haar heen en sleurde haar terug in mijn bed.

Katarina stak haar lange nagels in mijn schouderbladen.

"Je gaat nu bloeden jongen!"
"Bloeden is oké en de nagels zijn prima!" Riep ik. "Mehhhrrrr!"
"En nu stink ik lekker uit m'n bek," zei Katarina lachend. "Dit vind jij zeker erg lekker?!"
"Jaaaa, 'it turns me on babe!'" Lachte ik haar toe. "Kom, geef me een kuski," zei ik.
Katarina zoende mij en het werd walgelijk lekker.

Onze dag vloog zo voorbij.

Een paar uurtjes later stond Katarina aangekleed bij mijn voordeur.

"Dokter, wanneer moet ik terug voor de controle komen?" Vroeg ze.
"Over een dag of vier lijkt mij redelijk." Antwoordde ik. "Indien de klachten aanblijven of nog erger worden, kom dan eerder."

Ik stond naakt voor het raam en zag Katarina weg rijden.
'Mijn Katarina' schoot 't bijna door mijn gedachten.

Maar Katarina was andermans vrouw.Aantal keer bekeken: 14787
Waardering: 6.31 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 14 bezoekers online