Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

ik liet me verleiden 3.

U leest om dit moment het verhaal ik liet me verleiden 3 gepost door d. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: d
Gepost op: 2010-7-13

Verhaal:

ik liet me verleiden 3
Het moest al 6 uur in de ochtend zijn of eerder. Mijn voordeur ging open. Ik hoorde het maar voor de helft. Op dat moment kon er maar één persoon zijn die naar binnen liep.
Katarina wandelde mijn slaapkamer binnen en ik hoorde haar tas op de grond vallen en vervolgens hoorde ik dat ze haar schoenen en ook haar jas uit trok. Even later gingen mijn dekens omhoog en ik voelde Katarina's koude vingers aan mijn rug.
"Hmmmm... lekker. Kom nog eens dichter bij."
Ik pakte haar koude hand en stopte die onder mijn oksels, terwijl ik aan mijn zij bleef liggen. Maar Katarina trok haar hand terug en ging verder met haar nagels mijn rug strelen.

"Eerst warm worden jij... Brrrr, je vingers zijn koud," zei ik.

Katarina zei geen woord maar ging ermee door. Ze schoof even heen en weer en drukte zich met haar heupen nog meer tegen mijn lijf aan.
Binnen een halve minuut was ik al klaar wakker en draaide me om. Katarina staarde mij met haar glanzende ogen aan en streelde met haar koude vingerstoppen nu mijn borst en mijn schouders.

"Ook jij goede morgen snoepki," kwam er een begroeting van mijn kant.

Katarina was nog aangekleed en ik voelde met mijn hand aan haar strakke spijkerbroek. Op de één of andere manier wond het mij altijd op. In één beweging schoof ik de dekens van ons af en gooide die op de grond. Ik pakte haar stevig aan haar zij en draaide haar om. Zij lag nu op haar buik en ik gleed mijn handen langs haar billen. Ze voelden stevig in die spijkerbroek. Katarina hield haar hoofd op de kussens, strekte haar armen en ging met haar billen omhoog, waardoor haar billen nog meer een ovale vorm aan namen.
Katarina zei nog steeds geen woord. Ik was met haar lijf in gesprek. Met haar billen om precies te zijn.

"Hmmm, wacht lekker ding met de lekkerste ronde billen ter wereld! Je wil toch niet een vent in bed naast je die naar nachtzweet en sigarettenrook stinkt," zei ik en binnen een seconde sprong ik naakt uit mijn bed en liep mijn badkamer binnen. Ik draaide de douchekop tegen de muur en liet eerst wat koud water stromen tot het warm werd. Eerst onder douche tanden poetsen en daarna pas shampoo. Het was een aangeleerd ochtendritueel.

Even later ging mijn badkamerdeur weer open en Katarina liep naakt binnen.

"Wat ben jij toch een mooie vrouw," zei ik en keek haar aan terwijl ik met shampoo langzaam mijn lijf bleef insmeren.
"Vind je echt?" vroeg Katarina met de bekende doordringende blik in haar ogen.
"Uh nee," zei ik, "bij nader inzien ben je een lelijkerd, haha."

Katarina lachte en stak daarop haar lange nagels tussen mijn ribben en drukte mij tegen de muur. "Lol boven alles, hé stoere bink!" zei Katarina terwijl warm water nu ook over haar lijf stroomde.
Ze drukte haar lippen tegen de mijne en haar hand gleed langzaam naar beneden, tussen mijn benen. Onze ogen gingen dicht en al gauw stonden we onder een waterval. Warm water dat over onze naakte lijven stroomde nam plotseling in kracht toe.

"Kom je nu snel aankleden," zei ik terwijl ik snel mijn onderbroek aantrok en daarna mijn spijkerbroek.
"Uh, wat dan?" vroeg Katarina.
"Snel!" zei ik.
"Jeetje, wat ben je opeens een druk mannetje," zei Katarina terwijl ze op de grond naar haar spijkerbroek zocht.
"Kan het niet wat sneller mevrouw, en zonder gezeur a.u.b?!" zei ik.
"Hmmm, wat, uh, nou?!"

Binnen enkele seconden was ook Katarina al bijna helemaal aangekleed en staarde mij aan terwijl ze haar korte shirt nog aantrok. We stonden naast mijn bed tegenover elkaar.

"What the fuck?! Ik hoor geen brandalarm", zei Katarina ietwat geïrriteerd.
"Ik heb ook geen brandalarm," zei ik glimlachend.
"Wat is het dan?" vroeg ze.
"Beweeg niet," zei ik en sloot mijn armen om haar heen.

Ik zag wat verwarring in haar ogen die mij onderzochten. Haar ogen met honderden vragen erin, waren zo op hun mooist.

"U bent geslaagd mevrouw," zei ik.
"Waarvoor dan?" vroeg Katarina.
"Voor gehoorzaamheid," zei ik lachend.
"Gore klooooootzak!" siste ze tussen haar tanden en duwde mij krachtig op mijn bed.
Katarina sprong boven op me en pakte me bij mijn polsen.

"Jij," zei Katarina, "bent een..." pauze.
"Ja?"
"Jij bent..." ze aarzelde.
"Ja?" vroeg ik nogmaals.

Ze drukte haar lippen tegen de mijne en ik trok aarzelend mijn handen los. Met één hand gleed ik over haar mooie strakke billen en met de andere hield ik haar vast. De vrouw die boven op mij lag voelde zacht en lekker, terwijl ze warme lucht in mijn nek blies.

"Je vindt ze erg lekker zeker," merkte ze op.
"Yep," zei ik, "allerlekkerst. Vooral met je spijkerbroek aan."
"Waarom dan? Zijn ze dan naakt niet nog mooier?" vroeg Katarina terwijl ze met haar natte lippen over mijn nek gleed.
"Waarom is niet de juiste vraag mevrouw," zei ik pesterig.
"Kom perfect eikeltje," zei Katarina, "we hebben nog maar drie kwartier om op ons werk te verschijnen. Anders worden we allebei ontslagen."
"Nou, geen slecht idéé," zei ik, "in dat geval blijven we dan hier."
"Jeetje," zei Katarina, "dit had ik al kunnen weten. Je zou het nog leuk vinden ook," zei ze terwijl ze mij met haar beide handen uit mijn bed trok.

Een half uur later stopte Katarina met haar auto twee blokken verder voor ons werkgebouw vandaan. In stilte keken wij elkaar enkele momenten aan. We wisten allebei dat we het niet konden maken om op de parkeerplaats verderop samen uit te stappen en het gebouw binnen te lopen. Het waren de onafgesproken regels van onze realiteit. Een lijmmiddel van de twee werelden waarin we leefden. De regels die ons bij elkaar hielden.

Ik stapte uit haar auto, deed de autodeur dicht en gaf haar een militaire saluut.
Haar auto reed verder en ik liep er langzaam achteraan. Het was een frisse zomerse ochtend en het begon al warm te worden. Nu pas nam ik de vele geluiden om me heen waar, want tot nog toe hoorde ik alleen Katarina's zachte stem. Het werd opeens druk in mijn wereldje en het voelde goed dat juist Katarina vanochtend de deur naar de buitenwereld voor mij had open gedaan.

Misschien was ik anders niet eens wakker geworden.
Misschien bestond er anders niks.


Ik voelde haar warme been onder mijn handpalm en deed mijn rechtere oog half open. Overal was het licht in de kamer. Fel licht. Alsof ik door de ochtend mist keek. De ochtend mist met een dikke zonnestraal dat er door heen scheen. Nog niet helemaal wakker of met een flinke kater... of beide.

'Is het Katarina's been?'
Ik tilde mijn hoofd wat hoger. 'Holy shiiiiiit...'
"Goede morgen Alex." Zei Linda. "Ach, hai Lin, eghrmmm." Mijn keel was helemaal droog, voelde ik.

"Zal ik even koffie voor ons gaan zetten?" Vroeg Linda. En nog voordat ik haar een antwoord kon geven sprong ze uit mijn bed en huppelde ze naar de keuken. Al snel hoorde ik brommend geluid van de koffieapparaat en voor ik het wist kroop een fijne koffiegeur mijn slaapkamer binnen. Een herkenbare koffiegeur, met de zachte en tedere geurgolven, net als die van een wierrook.
Mijn brein schakelde gelijk naar de ochtend-koffie modus en ik leunde me met mijn rug over de rand van mijn bed, nog zo op mijn bed half liggend tegen de muur aan. Ik schoof mijn kussens onder mijn rug zodat het geen onprettig kramp gevoel gaf en stak gelijk een sigaret aan. Even later stond Linda met twee volle bekers koffie weer voor me.

"Het was lekker vannacht schatje." Zei Linda.
"O ja, vind je?!" Vroeg ik.
"Ik vond het wel lekker vannacht dat je me zo van achter nam." Ging Linda verder terwijl ze nu aan de rand van mijn bed zat.
"En wat bedoel je precies met 'zo van achter' dan?" Vroeg ik opnieuw.
"Oh, weet je het niet meer?" zei Linda. "Ghehe hmmm, hoe zal ik het zeggen?" Ze keek me aan met een verlegen blik uit haar ogen. Haar lippen trokken in een breed glimlach en met haar ogen keek ze vervolgens wat schuin omhoog. Haar wangen kregen een kleurtje. "Eghm..." Ging Linda verder. "Met 'zo van achter' bedoel ik, dat je op een gegeven moment lekker in mijn, hghmmm, eh,... in mijn kont zat. Maar ook al was het de eerste keer voor mij, vond ik het best wel lekker hoor."
"Ach, zo bedoelde je 't." Zei ik terwijl ik gelijktijdig een slokje uit mijn warme koffie beker nam, zodat ze geen onzekerheid noch twijfel in mijn ogen kon zien.

'Gatver! Was het zo'n grote misser dan?!' Dacht ik op dat moment bij mezelf. 'Verkeerde gatver damme gat! Kwam vast door dat grote hoeveelheid drank.' Gerechtvaardigde ik het in mijn gedachten even snel. 'En het was donker- en alles was zo verdomme nat, dat ik er geen verschil meer bij voelde! Zo glibberig nat dat ik het zelfs nu nog voel...'

"Ja, als je genoeg opgewonden bent, kan het dan soms wel lekker zijn." Zei ik terwijl ik haar met mijn beste 'pokerface' kort en recht in haar ogen keek. Ze hoefde het niet te weten dat dit eigenlijk een ongelukje was en het dus ook voor mij de eerste keer was.

"Linda..." Riep ik haar plotseling met haar volle naam om de onderwerp wijziging strategisch en spontaan op gang te brengen. "Hoe ga je straks naar huis? Kom je niet in problemen als je straks thuis bent?"
"Oh, dat weet ik nog niet." Zei Linda.
"Wordt je vent dan niet ongerust hiervan? Hij heeft zeker de hele nacht wakker gelegen en op je gewacht." Merkte ik op.
"Dat zie ik straks wel weer." Zei Linda.
"Maar nu wil ik eerst nog wat lekkers van jou. Hihi..." Grinnikte Linda zo tussen haar lippen door, terwijl ze mij aankeek en met haar handpalm en haar zachte vingertoppen eerst over mij buik en daarna over mijn borst en langs mijn schouder naar beneden gleed. Ze pakte de koffiebeker uit mijn hand en legde die op de grond, op een veilige afstand, bijna tegen de muur aan.

"Ik moet mijn tanden eerst poetsen meissie. Het voelt niet echt lekker in mijn mond. 't voelt beetje vies." Zei ik.
"Hoeft niet hoor. Blijf hier." Zei Linda terwijl ze me vervolgens beet pakte.

Voor mijn eigen gevoel stonk ik als een otter, maar Linda bleek geen enkel bezwaar voor te hebben.

'De achtste wereldwonder is dit.' Dacht ik bij mezelf. Dat een vrouw, al dat zweet, de drank en de sigarettenrook bij een man op kilometers afstand kon ruiken- en normaal zich er kapot aan kon ergeren, terwijl op zo'n romantisch ochtend als dit, het er totaal niets uitmaakte. Zelfs al waren er de sporen van zweet, sperma en poep op onze lijven en op mijn lakens aanwezig.

'Doe ook geen poging jongen. Je begrijpt het toch niet. De hormonen doen het werk- en wij hoeven ons nergens verder zorgen over te maken...' was het volgende wat Linda's lekkere lijf mij vertelde.

Aantal keer bekeken: 10625
Waardering: 6.22 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 5 bezoekers online