Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

ik wil je terug !.

U leest om dit moment het verhaal ik wil je terug ! gepost door anoniem. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: anoniem
Gepost op: 2010-8-2

Verhaal:

ik wil je terug !
dees verhaal is gewoon dak mn hart ff kan opluchte (:

Dusja , ik leerde een jongen kennen , via een vriendin van me . een paar dagen later zei hij dat hij gevoelens had voor me. ik zag die jongen ook wel zitten , dus begon ik een relatie met hem.
alles ging perfect ; we waren gelukking , waren veel bij elkaar ...
op een feestdag in de stad , was er vuurwerk . wij zaten met een groepje vrienden op het gras. De jongen en ik zaten knus bij elkaar, ondertussen was het 0.00u en het vuurwerk begon.
Mijn lief nam me mee naar een bomm en begon me te kussen , daarna gingen we op het gras zitten , daar kuste hij me nog een keer. Toen het vuurwerk gedaan was , bleven we daar nog. Mijn vriendje zei tegen een vriend dat hij geluk had met mij.
een paar dagen later zond hij een bricht en zei dat hij iets moest vertellen. ik vroeg wat er was en zei dat hij gevoelens had voor iemand anders heeft...
ik wist echt niet wat ik las ! Het was nog geen dag gedaan en hij is al met iemand anders... vandaag zijn ze nog samen...
toen ik ze zag kussen , was er totaal geen hoop meer voor mij. Ik mis die jongen echt zo hard ! ik ben er nog altijd gek van ! ik wil hem gewoon terug ;( , ik mis die tijden...
Pftja ,
dit verhaal is waargebeurd (;

Aantal keer bekeken: 2607
Waardering: 5.82 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 4 bezoekers online