Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

in een Muziekclub.

U leest om dit moment het verhaal in een Muziekclub gepost door Luc Assens. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Luc Assens
Gepost op: 2007-2-7

Verhaal:

in een Muziekclub
Sinds enkele jaren speel en zing ik met mijn band in Clubs en Kroegen om wat extra geld te verdienen . Het is gemakkelijk om aan't einde van de avond een avontuur te hebben met een van de dames die dan nog aanwezig zijn , maar dikwijls komt het nooit verder dan wat flirten omdat ik meestal een lange autorit naar huis heb na een optreden , en om de vrede met m'n vrouw te bewaren blijf ik nooit een nachtje uit .
Ik moet eerlijk toegeven dat dit me best bevalt : de beste seks heb ik thuis met m'n eigen vrouw , we hebben een goede relatie en m'n buitenechtelijke avontuurtjes wegen niet op tegen onze hechte band .
Sinds enkele weken is dit iets minder waar , na wat er toen gebeurde is m'n innerlijke rust verstoord :
Ik speelde die avond in een donkere kroeg en had al verschillende keren lang blijven kijken naar een mooie vrouw . Ze had meerdere keren gedanst op onze muziek , erg opwindend : ze was nogal uitdagend gekleed : kort spannend minirokje , korte blinkend laarsjes met hoge hakken , een strakke witte t-shirt waar haar mooie ronde borsten mooi tot hun recht kwamen .Ik had de indruk dat ook zij al enkele keren naar mij had gekeken en ik was tevreden toen het einde van de avond in zicht kwam .
Het duurde dan ook niet lang voor dat ik langs haar stond aan de toog , ik bood haar wat te drinken aan en vroeg of ze een fijne avond had .ze keek me doordringend aan en antwoorde hevig : O ja! je hebt een sensuele stem en je ziet er zo lekker uit ! dan streelde ze even over m'n wang en bleef in m'n ogen kijken , ik was direkt smoorverliefd en zonder nog te praten begonnen we mekaar gretig te kussen , ze nam me mee naar de donkerste plaats van de kroeg , gelukkig was het erg donker en ik hoopte dat niemand de dikke bult in m'n strakke jeans zou opmerken , want m'n pik was zelden zo hard geweest als nu .
ze zat nu voor me op een barkruk en we begonnen weer te kussen , ik streelde haar mooie benen terwijl zij haar hand op m'n borst legde en liet ze langzaam naar beneden glijden , ik kreunde van genot toen ze mijn pik begon te strelen . Wat een lekkere hete griet !!
ik gaf haar prachtige borsten nu een massage en ik voelde hoe ze alsmaar heter werd , dus besloot ik haar kutje te bewerken met m'n vingers , m'n pik ontplofte bijna toen ik voelde dat ze naakt was onder dat spannend rokje , algauw was ik haar stevig aan't vingeren terwijl we weer wild kusten .
Dan voelde ik dat ze m'n jeans begon open te knopen en ze haalde handig mijn keiharde lul tevoorschijn , ik verloor alle verantwoordelijkheidszin toen ze me uitdagend zei : Steek me!! Ik drong hard in haar en we neukten als gekken tot we bijna op hetzelde ogenblik kaarkwamen , ik had nooit eerder zo'n intens orgasme en wou nog veel meer !!
Die avond ben ik niet naar huis gegaan , ik heb haar nog meerdere keren geneukt en ze is zelfs klaargekomen op mijn tong .
ik kijk ernaar uit haar weer te zien en ik ben bang omdat ik hopeloos verliefd ben !!Aantal keer bekeken: 5504
Waardering: 7.18 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 12 bezoekers online