Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

in het zwembad.

U leest om dit moment het verhaal in het zwembad gepost door onbekend. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: onbekend
Gepost op: 2007-8-4

Verhaal:

in het zwembad
ik was 15 jaar en was volop bezig met mezelf te ontdekken. Ik had een C55, slank lijf, geschoren kut, blond haar tot op mijn schouders. had nog maar een paar lieven gehad en deze hadden me alleen maar gezoend , soms wat strelen . Nooit verder dan dat. Mijn zus was al 17, ik vroeg haar om me te likken. Ze weigerde.

Op mijn 16de had ik nog altijd geen ervaring , wel ging ik vaak naar het zwembad, ik droeg altijd een 2-delig zwempak. Ik had ook een C55. Er was zeer weinig volk, een paar knappe jongens, geen badmeesters. Ook hadden deze jongens een paar vriendinnen van hen mee.

Ik dook in het water (ik kon heel goed zwemmen.)Ik zwom wat baantjes en merkte dat de jongens naar me keken , toen ik terugkeek zag ik ook een meisje geil kijken . Ik stak mijn tong uit en liet hem over mijn lippen gaan. Na een halfuur was er nog niemand weggegaan , wel was er een badmeester bij gekomen + een lange sexy vrouw met lekkere borsten in een veel te kleine BH.

De jongens wenkten me , zij lagen in comfortabele ligstoelen. Ik herkende een ervan van op school , Tom, hij was een lekker stuk.Sylvie zijn vriendin zat op zijn rug hem te masseren. De 3 andere jongens hadden allemaal een meisje, behalve 1 jongen. Dit was arne, hij vroeg me of ik hem wilde masseren. Ik stemde toe. Ik begon langs zijn rug naar beneden toe, langs zijn zij naar zijn tepels , deze nam ik in mijn hand. En draaide ermee. Vandaar naar zijn zwembroek, ik merkte dat hij een stijve kreeg, en vroeg hem:"is dat van mij", hij antwoorde "ja".Ik glijd met mijn hand in zijn zwembroek,neem zijn lul vast en maak wat trekbeweging , arne draait zich om en ik kus hem , een geile tongzoen , onze tongen vinden elkaar. Ik doe zijn zwembroek af en zie zijn lul , meer dan 20 centimeter en nog een dikke ook. Hij laat zijn hand in mijn zwembroekje glijden , hij voelt aan mijn kut die behoorlijk nat is. Hij trekt mijn zwembroekje omlaag en gaat op zijn knieën zitten, Hij zit nu recht voor mijn genotsgrot. Hij likt me als een bezetene, Ik merk niet dat Tom achter mij is gaan staan. HIj neemt zijn lul uit zijn broek en pompt hem in mijn aars , ik slaak een kreet van pijn , nu komen ook de meisje naar me toe(2 andere jongens zijn al vertrokken)

Tom blijft me maar in mijn aars neuken , arne verwisselt met jasmine van plaats en neukt me nu in mijn kut . Ik zeg dat ik een aangenamere positie wil ,dus tom gaat gaan liggen ,ik laat me op hem vallen , dan steekt arne zijn paal bij me binnen. Ze blijven bewegen en ik beweeg ritmisch mee. Het is heerlijk , zeg ik.

Dan zegt jasmine "lik me", dat had ik nog nooit gedaan , maar even later liggen we in standje 69, ze likt me hard en steekt nog een vinger in mijn aars. Hierna roept Tom naar de badmeester"Pa , kom charlotte eens neuken", hij komt met zijn paal van wel 20 cm, hij neemt me vast en pompt alles in me leeg. We ruimen alles op , en gaan naar mijn huis.Er komen 3 meisjes mee en 2 jongens . Eenmaal thuis aangekomen voel ik iets aan mijn borst, het is tom die mijn kleding probeert uit te doen, ik zeg "nog niet , schatje. Dan help jasmine me , ze likt mijn kut en tom neukt me weer anaal waarna ik hem pijp , hij komt klaar in mijn mond, arne spuit alles in mijn kut. Ik blijf jasmine likken en zij komt schokkend klaar.

Aantal keer bekeken: 8474
Waardering: 2.73 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 12 bezoekers online