Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

jessica deel 2.

U leest om dit moment het verhaal jessica deel 2 gepost door peter. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: peter
Gepost op: 2009-3-29

Verhaal:

jessica deel 2
Jessica vroeg aan mij of ik opnames van haar wilde maken en ik zei dat dit goed was. Ik haalde mijn videocamera tevoorschijn en zei tegen haar dat ze op haar buik op het zeiltje dat ik op bed had gelegd moest gaan liggen. Dat deed ze en ik maakte opnames van haar heerlijke billen die verpakt zaten in een heerlijk smerig slipje. Hierna was de b.h. aan de beurt om in de emmer te verdwijnen.
Toen ze de b.h. weer omgedaan had glom haar heerlijke bovenlichaam van alle zooi die van haar bh afdroop.
Mijn paal stond recht in mijn onderbroek. Jessica wou mijn onderbroek graag uittrekken en hier had ik natuurlijk geen bezwaar tegen.
Nadat ik naakt voor haar stond deed ik haar broek en T-shirt nog even soppen en liet ik haar deze kleren ook aantrekken.
Wat zag ze er goed uit zo helemaal onder de troep. Ik greep haar vast en drukte haar tegen me aan.
Langzaam bewogen mijn lippen in de richting van haar lippen en begon ik haar te kussen en te strelen.
Ik zei tegen haar dat ze nu wel toe was aan een warme douche. Hierna liet ik nog een flinke straal pis over haar heen lopen.
Nadat ik haar op haar buik op bed heb gelegd ben ik bovenop haar gaan zitten en heb alles nog eens goed uitgesmeerd. Mijn paal zat ook al helemaal onder en ik liet hem over haar blote rug glijden. Wat een heerlijke massagestaaf zei Jessica, ze had nog nooit zo genoten. Het smerige vond ze heerlijk zei ze. Ik liep naar de badkamer toe en zette de douche aan. Jessica liep mee en vroeg of ik het douchen ook wilde filmen. Hier voelde ik wel voor en zette de camera op een statief. Ik zette de camera aan en Jessica ging gekleed onder de warme douchestraal straan. Haar mooie rondingen kwamen door de natte kleren nog beter tevoorschijn. Toen ze kletsnat was zette ze de kraan uit.
Ze wou nog wat zeep erbij zei ze.
Ik ging bij haar in bad staan en pakte een fles badschuim en liet deze over haar leeglopen. Langzaam begon ik alles uit te wrijven zodat ze helemaal glom van alle schuim. Ik ging achter haar staan en knoopte haar broekje los.
Dit zakte al snel een stuk omlaag. Het is tijd voor de kapper zei ik tegen haar en trok haar slipje naar beneden.
Haar hele poesje zat onder de curry en ik zei tegen Jessica dat ze maar met haar benen uit elkaar moest gaan staan. Dat deed ze en ik zette de douchestraal met de massagestand op haar poesje om haar schoon te spuiten.
Haar lipjes kregen nog wat extra massage waardoor ze al snel nog veel geiler werd als ze al was.
Toen haar poesje ongeveer schoon was heb ik het hele zaakje ingesmeerd met scheerschuim waarna ze al snel met een geschoren kutje er bij liep.
Jessica trok haar smerige slipje en broekje weer aan en zei dat ze zich graag voor de camera wilde uitkleden.
Dit vond ik goed en Jessica begon haar t-shirt uit te trekken. Hierna was haar bh aan de beurt waarna een paar prachtige stevige borsten me tegemoet keken.
Haar broekje en slipje verdwenen ook al snel en al gauw stond ze naakt voor me. Jessica vond het jammer dat haar kutje zo schoon was na het scheren. Ik vroeg haar om elkaar in te smeren zodat we beide lekker plakkerig zouden worden. Dit vond ze een goed idee. Er was nog genoeg smurrie over. Al gauw zat ik helemaal onder en kreeg haar schone kutje nog een volle laag zodat we beiden plakten.
Ik drukte haat tegen me aan en liet mijn glibberige paal tussen haar benen schuiven, Kom er maar in zei Jessica tegen me en ik schoof mijn paal bij haar naar binnen. Even later kwamen we beide klaar.Het klaarkomen was niet het belangrijkste zei Jessica tegen mij. Aan het knoeien had ze net zoveel plezier beleefd. We besloten het nog eens te herhalen. Waarschijnlijk op het een hete zomerdag in een modderbad.
Nadat we elkaar gewassen hadden zijn haar kleren in de wasmachine verdwenen en heb ik haar weer terug naar huis gebracht

Aantal keer bekeken: 5224
Waardering: 3.50 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 11 bezoekers online