Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

kabouter wouter en het grote avontuur.

U leest om dit moment het verhaal kabouter wouter en het grote avontuur gepost door kirsten. Dit verhaal is gepost in de categorie sprookjes. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sprookjes?
Categorie: sprookjes
Gepost door: kirsten
Gepost op: 2011-5-1

Verhaal:

kabouter wouter en het grote avontuur
kabouter wouter ging naar opa en oma. opa is de oudste kabouter van het bos. en daarom ook erg belangrijk. wouter is erg trots op zijn opa en vandaag gaat hij lekker bosbessen taart eten bij opa en oma. hij heeft er veel zin in. luid zingend gaat hij op weg. onderweg komt hij meneer slak tegen. meneer slak zecht tegen wouter 'kijk uit' de raaf is weer op oorlogspad. en hij gooit op ieder die langs komt kastanjes. oke 'bedankt' zecht wouter ik zou oppassen. als hij verder loopt ziet hij inderdaad dat de raaf net op lidwientje gooit. 'he' roept wouter 'laat dat' jij vind het toch ook niet leuk als iemand kastanjes op jouw gooit! 'nee' zecht de raaf 'maar het is wel leuk om op iemand anders te gooien'. wouter wordt heel boos want hij is eigenlijk een beetje verliefd op lidwientje. hij pakt een kastanje en gooit die naar de raaf. de raaf vliegt van de schrik weg. 'gaat het?' vraagt wouter aan lidwientje. heeft hij je pijn gedaan? het gaat wel zecht lidwientje, maar ik ben wel erg geschrokken. kom zecht wouter ik ben net op weg naar mijn opa en oma en ga daar lekker bosbessentaart eten. ga ook mee dan gaan we samen eten. lekker zecht lidwientje. ik ga graag mee. als ze bij opa en oma zijn. zecht wouter. óma' ik heb lidwientje meegenomen. want ze is heel erg geschrokken. oje zecht oma wat is er gebeurt dan? ze gaan aan de tavel zitten met een groot stuk bosbessentaart. en ze vertellen het hele verhaal.

Aantal keer bekeken: 4344
Waardering: 4.20 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2023 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 13 bezoekers online