Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

kerstnacht.

U leest om dit moment het verhaal kerstnacht gepost door kissoon. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: kissoon
Gepost op: 2010-12-31

Verhaal:

kerstnacht
Verdomd, na een paar uur wordt duidelijk dat het vliegtuig niet meer naar Nederland gaat. Kerstavond en de kerstdagen zal ik in Istanbul moeten doorbrengen. Ik bel Ahmet, de manager van de appartementen waar ik afgelopen week verbleef. Hij is royaal en biedt me met flinke korting het penthouse aan. Na een halve dag ben ik dus weer terug op mijn vertrekpunt eerder vandaag. Het weer is nog steeds heerlijk; het voelt als het voorjaar met een lekker zonnetje en blauwe lucht. Familie en vrienden heb ik inmiddels laten weten dat kerstdiners en andere afspraken er dit jaar niet in zitten. Ik krijg lieve berichtjes terug, maar zal me toch echt zelf moeten vermaken. Het penthouse heeft een terras waar ik me in de zon oplaad voor de rest van de dag.
Na een goede maaltijd google ik wat en besluit ik naar nachtclub Bronx te gaan. Het is rustig bij de ingang, maar binnen wordt toch al stevig gedanst. De DJ ziet eruit als een rastaman en zijn beats hebben ook dat relaxte. Al na een paar minuten zit ik in de flow, dit is een fijne atmosfeer. Het publiek bestaat vooral uit studentikoze types, veel stelletjes en groepjes vrienden. Geen pretenties, gewoon een lekker avondje uit. Eén dame valt me meteen al op, ze gaat helemaal op in het ritme en lijkt zich niet om anderen druk te maken. Onze blikken kruisen elkaar een paar keer. Op mijn weg naar de bar passeer ik haar en vraag ik wat ik voor haar kan meenemen. Geamuseerd kijkt ze me in de ogen als ik haar het drankje aanbied. We proosten en dansen in elkaars nabijheid. De DJ gaat inmiddels helemaal los en wij met hem. De beats zijn onafgebroken in een heerlijk tempo. Mijn Turkse danspartner beweegt vanuit haar buik en gebruikt haar armen en handen heel sensueel boven haar hoofd. We raken elkaar voortdurend aan, korte aanrakingen die bij mij een enorme spanning teweeg brengen. Ze drukt zich in mijn armen. Ik omarm haar en kus haar zacht in de nek. Dan draait ze zich om en voel ik hoe ze haar billen tegen mijn kruis drukt. Met mijn armen om haar middel en haar hand in mijn nek voelen we elkaars lijven en ons gezamenlijke ritme. Dit is onze avond, de rest telt niet meer. Ze betovert me met haar lichaam, haar geur en bewegingen. Zo wil ik een vrouw zien en beleven.
We hebben nog nauwelijks gesproken, maar we weten allebei dat we vandaag voor elkaar zijn geschapen. Al dansend leid ik haar naar de uitgang, ze kijkt me voortdurend uitdagend aan. Onze jassen worden ons aangereikt en we lopen de plotselinge stilte in. Hier zijn we op elkaar aangewezen. Onze handen vinden elkaar ongemerkt, ik sla mijn arm om haar heup en voel hoe haar vrouwelijke lijf stevige stappen zet. Ik kan me niet bedwingen en stop haar, leg mijn handen op haar kont en geef haar een heftige zoen die ze maar al te graag beantwoordt. “I’m Tim” “My name is Sureyya” Mijn appartement is een paar minuten lopen, we zeggen niets tijdens onze wandeling. In het appartement nemen we drie trappen, dan vraag ik haar te stoppen. Ik blinddoek haar met mijn sjaal. De deur naar het penthouse leidt naar de vierde trap, waarop ik haar aan mijn hand meeneem. Het is fijn te merken dat ze me vertrouwt en zonder twijfel met me meegaat. We staan nu in het penthouse, en ik maak haar jas los. Ik laat haar alleen in de kamer staan terwijl ik onze jassen ophang. Ik kijk ondertussen naar Sureyya, wat een Turkse schoonheid. Haar rokje is van een eenvoudige elegantie, met een paar plooien die haar taille accentueren. De achterkant is open, waardoor de tattoos op haar rug zichtbaar zijn. Een paar vlinders fladderen over haar rug richting haar rechterschouder. De hakken die ze draagt zetten haar kuiten en billen onder spanning. Ik vind dit een enorm sexy vrouw. En vannacht is ze van mij!
Ik ga naar de wenteltrap die nog 1 verdieping hoger gaat. Dat is de plek waar ik haar ga verrassen. Ik noem haar naam en vraag haar naar me toe te komen. Nog steeds geblinddoekt volg ze mijn stem. Ik laat haar voorgaan op de wenteltrap, waarbij ik haar voortdurend aan haar billen aanraak en me kostelijk verheug op haar rondingen. We staan nu in de glazen uitbouw bovenop het penthouse. Hier is rondom zicht op de stad en het water. Ik plaats haar in het midden van de kamer. Zonder woorden kom ik achter haar staan, ze voelt mijn aanwezigheid en reikt me haar hand. Ik leg haar beide handen op haar rug en zeg haar dat ze stil moet staan. Dan maak ik de rits van haar rokje los. Ik voel haar adem stokken. Van achteren til ik het rokje over haar bedekte hoofd. Ik laat het naast ons vallen. De vlinders op haar rug maken een draaiende beweging op haar linkerheup. Ik volg de tattoos en zie de vlinders ontspringen uit haar schoot. De tattoos winden we ongelofelijk op. Ik verbijt me om haar niet nu al vast te pakken.Hier staat een oriëntaalse beauty in haar uitgaanslingerie, op sexy hakken en geblinddoekt. Voor mij!
Ik kan aan haar mondhoeken zien dat ze de spanning voelt. Ik plaats me weer achter Sureyya en ruk in één keer haar BH van haar lijf. Dan pak ik haar armen die ze nog steeds op haar rug heeft en dirigeer ik haar naar voren. Ik druk haar bovenlijf tegen het glas. Ik voel een siddering door haar lijf gaan als haar tepels het koude raam raken. Meteen trek ik de blinddoek weg. Sureyya is volkomen overdonderd door het moment, alle indrukken en spanningen komen samen in een gil die mijn haren overeind doen staan. Ik leg mijn handen op haar heupen en kus haar nek. Ze drukt haar bovenlijf nu helemaal tegen het glas, alsof ze haar lijf wil verdoven. In de spiegeling van het glas zien we ons beiden. Zij vrijwel naakt en ik nog gekleed. Ze neemt resoluut afstand van me en loopt naar de balkondeur. Voordat ze naar buiten stapt, trekt ze haar slipje uit en gooit het naar me toe. Ze trekt de deur achter zich dicht en gaat aan de andere kant van het glas voor me staan. Haar benen heeft ze gespreid en zonder mij uit het oog te verliezen raakt ze zichzelf aan. Uitdagend volgt ze de vlinders naar haar kut. Het is alsof ze de kwetsbare vleugels wil ontzien, zo teder streelt ze zichzelf. Ik weet dat ik niet achter kan blijven en ontkleed me. Als ik mijn ontbloot bovenlijf tegen het raam druk, doet zij hetzelfde aan haar kant. Ik zie hoe haar borsten zich verdelen rond haar tepels. Haar tong glijdt langs het raam naar mijn kruis. Ook ik ben nu naakt. Ik wil haar. Al mijn zintuigen worden geprikkeld als ik me op het balkon begeef. De kou, de geluiden van de stad, de overstekende pont op de rivier, alles valt in het niet bij de schoonheid van de vrouw die voor me op het balkon staat. Het is duidelijk wat Sureyya wil. Ze heeft zich aan het balkonhek vastgeklonken en nodigt me uit met haar billen. Haar lichaam wil sex. Ik plaats me tussen haar benen en maak mijn lul nat met spuug. Ze leidt me naar binnen met haar rechterhand. We zijn voor elkaar gemaakt, mijn lul vindt zijn weg als vanzelf. In dit moment komt de kracht van een man en vrouw samen, dit is het leven. Opnieuw hoor ik Sureyya kreunen, elk keer als ik mezelf in haar duw. Het is weer alsof we dansen, we voelen hetzelfde ritme en raken niet uitgekeken op elkaars lichaam. Terwijl zij zich volledig overgeeft, verken ik met mijn handen haar lijf. Ook als ik haar straks niet meer zie, wil ik haar vorm kunnen oproepen. Ik volg haar rug en heupen, voel langs de binnen- en buitenkant van haar benen, bewonder de zachtheid van haar borsten.
Ik draai haar om, ik wil haar zoenen terwijl ik me in haar veranker. Met haar rug tegen het glas streelt ze mijn hoofd. Haar vingers volgen mijn gezicht, ze kijkt me diep in de ogen. “You’re incredible” Ze zakt door haar knieen en neemt mijn lul in haar mond terwijl haar handen mijn kont vastpakken. Ik kan niet anders dan tegen het raam leunen en genieten. Ik toren boven de stad uit en word gepijpt op het balkon. Deze vrouw is magie. Sureyya wurmt zich tussen mij en het raam. “Fuck me” Ik til haar op bij haar middel en zij steunt met haar benen op het balkonhek. In deze ongelofelijke positie kom ik heerlijk diep bij haar binnen. Dit gaat niet lang duren, mijn lul staat op springen. Ik hoor Sureyya Turkse woorden mompelen, terwijl ze haar ogen sluit. Haar ademhaling stokt, alleen onze onderlijven spreken. De magische beweging van haar heupen doet me snel komen. Ik wil hier en nu klaarkomen, in en met deze vrouw. Mijn hoofd tolt, mijn armen worden zwaar onder haar kont, mijn benen voelen als lood. Mijn zaad komt vrij en daarmee ook de verlichting. Ik ben even van de wereld, maar voel me als herboren. Ik houd Sureyya tegen het glas gedrukt en als ik mijn ogen open zie ik haar glimlach. “Hold me like this” We kijken elkaar alleen maar aan en kussen als verliefde pubers. Ons liefdesvocht loopt inmiddels langzaam langs het glas naar beneden en onze lichamen hebben hun afdrukken achtergelaten. Enigszins verdoofd door onze inspanning en de kou laten we elkaar langzaam los en gaan we naar binnen.

Terwijl Sureyya zich opfrist in de badkamer, maak ik een wijntje open. We gaan weer naar de glazen koepel en nemen plaats op het ligbed dat hier staat. In onze badjassen genieten we van elkaar en het uizicht. We zijn lekker loom en schurken tegen elkaar aan. We praten wat, we zoenen wat. Dit mag eeuwig duren. Ik sla haar badjas open en verken met mijn mond haar borsten. Ze geeft zich volledig aan me over en legt zich ontspannen voor me neer. Haat tattoos fascineren me en ik volg ze tot hun oorsprong. Sureyya trekt haar knieen op en open haar benen. Met mijn tong streel ik haar schaamlippen. Ik proef het zilt en haar eigenheid. Ik beroer haar clitoris, lik en blaas zacht. Dan draai ik haar om en vraag haar om haar kont in de lucht te steken, net als op het balkon. Mijn tong begint opnieuw bij haar clit, maar nu haal ik in één streek een natte tong over haar kut en kont.Mijn gezicht wil ik laten verdwijnen in deze heerlijke plek waar poezie en al het moois van de wereld samenkomen. Ik wil me opnieuw verliezen in deze vrouw. Mijn pik is weer paraat en wordt welkom geheten door haar geilheid. Ik wil nog een stap verder gaan, met Sureyya is elke droom mogelijk. Terwijl ik haar neuk, plaats ik langzaam een vochtige vinger op haar kont. Ze begrijpt mijn intenties en laat me. Mijn spuug verzamelt zich in haar bilspleet en wordt langzaam opgenomen in haar achterste. Inmiddels heb ik twee vingers bij haar binnengebracht, terwijl ik haar met tedere stoten neuk. Ik richt me op en spreid met mijn handen haar billen. Haar kont is nu een open uitnodiging. Voorzichtig laat ik mezelf in haar zakken. Sureyya laat haar lijf zakken en met de ontspanning wordt het mogelijk om dieper in haar te komen. Ze draait zich op haar zij en legt haar been kruislings achter me. We hebben zo de ruimte om elkaars lichamen te betasten terwijl ik zacht kaar kont neuk. We praten nu niet meer, we grommen en kreunen. We spreken elkaars taal. Plotseling glijdt Sureyya bij me weg. Ze probeert enkele schakelaars en besluit de buitenverlichting rondom de glazen koepel aan te zetten. We gaan een showtje weggeven voor de buurt. Ze is weer bij me en vraagt me op mijn rug te gaan liggen. Ze likt aan mijn lul. “Again, fuck my ass” Ze brengt mijn lul opnieuw in haar kont binnen terwijl ze bovenop me komt zitten, haar lijf naar me toe gekeerd. Ik kijk nu op haar kutje en haar schitterende lijf, haar borsten die lieflijk trillen bij elke beweging. Nu ben ik de bewonderaar. Zoals ze eerder vanavond danste, gaat ze nu weer in haarzelf op. Ze bepaalt haar eigen tempo, en ik zie hoe ze zichzelf vingert terwijl ik haar neuk. Ze is nu niet meer van deze wereld. Haar vingers strelen de cocon waar de vlinders rijpen, ze is duidelijk op bekend terrein. Terwijl mijn lul zichzelf opnieuw opblaast, zie ik hoe Sureyya rood aanloopt, haar adem inhoudt, haar vingers uit haar kut haalt en zich ontlaadt. Haar vingers glinsteren en ze verrast me met het vocht dat uit haar kutje spuit. Wat een ongelofelijk geile vrouw! Ik buig me over haar heen en omarm haar. Ik voel nog steeds de spanning in haar lijf, enkele minuten lang schokt haar lijf zo nu en dan. Dan voel ik de ontspanning terugkeren en hoor ik haar zachtjes huilen. “Thank you baby, you’re awesome”

Aantal keer bekeken: 8961
Waardering: 6.31 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 16 bezoekers online