Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

klassenfoto DEEL 1.

U leest om dit moment het verhaal klassenfoto DEEL 1 gepost door SJANNE&MAXIME. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: SJANNE&MAXIME
Gepost op: 2011-8-26

Verhaal:

klassenfoto DEEL 1
er was eens een meisje Demi. ze zat op een highschool in drenthe. donderdag 15Maart gingen ze klassenfoto's maken. om twee uur was haar klas (2havo) aan de beurt. ze waren bijna aan de beurt. het was eindelijk 2uur. ze liepen naar de plek waar de foto werd gemaakt. ze gingen zitten. en ze maakten de foto. ze liepen weer naar de klas. en ze gingen weer door met hun wiskundeles. 1week later kregen ze de envlop met de foto's erin. ze keek naar de klassenfoto en zag dat ze er niet bijop stond maar ze zag een ander meisje op haar plaats. het meisje had lachte niet en had ogen zonder pupil. maar toch had je het gevoel dat ze je gewoon aankeek. ze deed de foto in de envlop en s'avonds bekeek ze hem weer maar het meisje lachte nu wel. het was absoluut geen vriendelijke lach. haar ouders zaten op de bank een humorfilm te kijken. ze zag het meisje voorbij komen in de film en vroeg aan haar ouders of hun dat ook zagen maar die hadden niks gezien. Demi vond het wel raar want het was het meisje van de foto. Demi ging slapen. de volgende dag ging ze met haar vriendinnen bij haar thuis logeren. Die avond gingen ze glaasje draaien. Demi vroeg : Is er iemand die met ons in contact wil komen ? het glas bewoog naar ja. wat is je naam vroeg Demi. het glas bewoog naar W-I-L-L-E-M-I-N-A. Opeens begon een van Dewi's vriendinnen heel erg te trillen. en haar ogen werden wit. met een duivelse stem hoorden ze : Je ziet me straks. de ogen van de vriendin werden weer normaal en ze was een beetje duizelig. De vriendinnen keken elkaar angstig aan. demi staarde naar de grond en zei : Ze had het over mij. en ze legte het verhaal uit en liet de klassenfoto zien. de meisjes schrokken. een vriendin zei: ik denk dat ik maar eens naar huis ga, en de rest volgde. Demi was alleen..

Aantal keer bekeken: 11599
Waardering: 6.89 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 12 bezoekers online