Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

kreet in het donker.

U leest om dit moment het verhaal kreet in het donker gepost door geen fictie. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: geen fictie
Gepost op: 2010-11-2

Verhaal:

kreet in het donker
het was ongeveer half één.. ze waren pas twee uurtjes in het café, maar ze waren elkaar zo gek aan het maken dat ze alleen nog maar verlangden naar elkaar.
zullen we gaan? Vroeg hij.. En al gauw stemde ze in. Het was nog wel erg vroeg, maar ze wist ook echt wel waarom hij wilde gaan, en die gedachte liet haar niet lang twijvelen..
Na van iedereen afscheid te hebben genomen liepen ze hand in hand terug naar de auto.
Toen ze om het hoekje waren kon ze zich niet meer inhouden. Ze drukte hem tegen de muur en bracht haar mond naar de zijne.. Een hartstochtelijke tongzoen volgde.. Zijn handen kneede haar borsten, en haar hand ging al gauw naar zijn broek.. Ze pakte hem meteen bij zijn lul vast en voelde dat deze al erg hard was.. Nou was hij niet bepaald klein en dus knelde zijn broek om zijn harde grote lul..
Ze begon zijn riem los te maken en begon direct aan zijn knoopjes..
'wil je het hier doen?' vroeg hij, doelend op het feit dat we nog steeds midden in de bewoonde wereld stonden in een steegje waar elk moment iemand doorheen kon lopen aangezien de ligging.
'boeien' antwoorde ze, 'ik heb zo'n fucking zin in je, ik wil je zuigen!'. Even twijvelde hij om zich in dat steegje maar gewoon te laten zuigen.
'ik heb een veel beter idee', reageerde hij terwijl hij zijn broek weer dichtknoopte, 'kom, we gaan naar het bos..'
Ze liep achter hem aan en ze stapten in de auto.
Hij had de auto amper gestart of haar hand verdween weer naar zijn schoot.. Terwijl hij de weg opdraaide, maakte ze zijn broek weer open en haalde zijn harde paal weer tevoorschijn.. Ze slaakte een kleine kreun van opwinding toen ze zijn grote lul tevoorschijn zag komen..
Zachtjes trok ze er aan en speelde ze ermee..
Hij moest op de weg letten en zich concentreren, wat heb maar moeilijk afging.. Toen hoorde hij ineens haar gordel openklikken.. Ze deed haar gordel af, ging even wat verzitten, en ging met haar hoofd naar zijn schoot...
Terwijl hij iets sneller ging rijden, begon ze zijn harde lul kusjes te geven, en likte ze zijn eikel.. Langzaam nam ze zijn lul in haar mond en begon hem zachtjes op en neer te zuigen.. Hij probeerde op de weg te letten, maar pfff, wat was dit lekker..
Ze reden nu over een weg dat door het bos liep, en hij wist dat er een parkeerplaats was, en dichtbij..
Maar voordat hij er was voelde hij dat hij ging klaarkomen.. Hij waarschuwde haar, maar ze bleef doorgaan..
Hij spoot zijn sperma in haar mond, en ze bleef zuigen.. Ze slikte alles door, en zoog en likte nog even door, totdat ze zijn hele lul had schoongezogen en alles had doorgeslikt...
Ze ging weer rechtop zitten en het enige dat ze zei was 'sorry, dat moest even..'
Met zijn halfharde lul nog uit zijn broek reed hij de parkeerplaats op..
Hij zette de auto in een hoek langs de struiken.. Het was midden in het bos, dus pikkedonker, en muisstil..
'nu is het mijn beurt' deelde hij haar mee..
Hij begon haar te kussen en kleede haar uit.. Hij moest zich inhouden de kledingstukken niet kapot te scheuren..
Toen ze bijna naakt was, alleen haar slipje was nog niet uit, liet hij haar wat onderuit gaan zitten.. Hij likte en zoog aan haar tepels, masseerde haar mooie lekkere borsten, terwijl hij haar inmiddels doorweekte slipje voelde.. Hij ging met zijn hand in haar slipje en haar geil droop langs zijn vingers..
Hij ging nu zelf verzitten en ging met zijn hoofd tussen haar benen.. Hij begon haar slipje te likken precies op de plek waarachter haar kutje verborgen zat... Ze slaakte een kleine kreun uit van opwinding.. Hij trok haar slipje bij haar uit en begon haar kutje te likken.. Hij speelde met haar clitje, likte haar, zoog haar, en zijn lippen glimde al gauw net zo als die van haar..
het duurde dan ook niet lang voordat ze hevig kreunend klaarkwam..
Na een paar keer diep zuchten kwam ze overeind en boog zich weer over hem heen. Zo goed en kwaad als het ging vouwde zich zo dat ze half op haar zij lag.. Ze nam zijn harde lul weer in haar mond en begon em als een bezetene te zuigen, zo gek als ze was op zijn lul.. Ze ziet zich helemaal gaan.. Hij genoot intens van haar mond om zijn paal en haar pijpkunsten.. Ze was er gek op en dat merkte hij.. Hij ging iets schuin zitten en begon haar natte geile kutje te vingeren..
Ze lag met één been op de bijrijdersstoel, en het andere been hing over de rugleuning de lucht in..
Hij vingerde haar diep en met twee vingers.. Toen hij haar druipnatte kutje uitging en er steeds weer opnieuw inging, miste hij haar kutje opeens.. Zijn natte vinger gleed over haar kontgaatje dat inmiddels ook al goed nat was van het vocht dat uit haar kutje droop..
Even schrok hij.. Maar haar reactie hierop was een goedkeurende en verraste kreun..
Hierop ging hij verder.. Met een vinger masseerde hij haar kutje, en de andere vinger masseerde haar kontgaatje..
Ze was zo geil, dat ze volledig ontspannen was en alles liet gebeuren..
toen hij merkte dat ze dit mega lekker vond, liet hij zijn vinger zonder moeite in haar kontje glijden.. Haar hele lichaam schokte en ze spande al haar spieren in haar lijf samen.. Niet van pijn, maar puur van geilheid.. Hij vingerde haar nu verder.. Een vinger in haar kutje, en een in haar kontje.. Hij vingerde haar steeds sneller en dieper.. Hoe graag ze hem ook bleef zuigen, ze kon niets anders dan toegeven aan dit gevoel.. Ze liet haar hoofd hangen, en had alleen haar hand nog om zijn harde lul.. Maar ze kon het ook niet meer opbrengen om zijn lul nog langer af te trekken..
Het duurde dan ook niet lang voor ze voor de tweede keer klaarkwam..
'blijf even zo liggen..' beval hij haar, en dit koste haar geen enkele moeite, aangezien ze nog vollop bezig was met bijkomen van deze totaal nieuwe ervaring voor haar..
Hij bewoog zich onder haar uit en stapte uit de auto..
Hij liep om de auto heen en maakte de deur aan de bijrijderskant open.. Hij trok haar iets omhoog bij haar heupen, zodat ze nu op handen en knieën, met haar kon naar de opening,voor de deur zat..
Hij ging op zijn knieën voor de opening zitten en begon haar achterlangs te likken.. Eerst haar kutje, en vrij snel ook haar kontgaatje.. Vrij vlot kwam ze voor de derde keer luit kreunend klaar...
Even kon ze geen woord uitbrengen, maar na een paar minuten veranderde ze pas uit deze positie en beval ze hem 'ik wil dat je me neukt!'
Hij hielp haar uit de auto en ze trok enkel een vestje aan tegen de kou..
Hij pakte haar hand en nam haar mee naar de voorkant van de auto.. Ze ging op haar rug op de motorkap liggen..
Hij keek nog even naar haar en bewonderde haar schoonheid zoals ze daar lag, naakt, haar vestje open waardoor haar mooie borsten bloot lagen, het beetje maanlicht dat haar licht op haar mooie lijf liet rusten..
Hij werd wakkergeschud door haar smekende, doch dringende woorden 'neuk me!'
Hij ging voor haar staan en ze sloeg haar benen om zijn middel.. Hij hield zijn grote, harde, dikke lul voor haar glimmende kutje.. En met een beweging duwde hij zijn lul bij haar naar binnen..
Ze kreunde van genot, en ook hij kon het niet stilhouden..
Hij neukte haar steeds harder en dieper... bij elke stoot kreunde ze het uit, en bewogen haar borsten mee op het ritme..
toen voelde hij zijn orgasme naderen, en terwijl hij zijn stralen sperma diep in haar kutje spoot, slaakte zij een luide kreet in het donker, en kwam ook zij luid kreunend klaar.. Even bijkomend lagen ze daar nog... Naakt, op de motorkap..
Toen ze weer in de auto stapten waren ze allebei stil.. Dit was zo fantastisch...
Pas toen ze zich aangekleed hadden, werd er weer wat gezegd... 'ik ben blij als ik zo op bed lig.. Mijn kutje is zo heet, het voelt echt gewoon heet aan! Mijn poesje heeft even rust nodig............'

Aantal keer bekeken: 15982
Waardering: 8.00 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 4 bezoekers online