Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

kroeg medewerkster.

U leest om dit moment het verhaal kroeg medewerkster gepost door arnold. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: arnold
Gepost op: 2009-7-20

Verhaal:

kroeg medewerkster
Ik ben Arnold en 46 jaar jong. Werk bij de bank in het dorp en ben 13 jaar getrouw en heb 2 kinderen. Elke vrijdag avond ga ik naar de kroeg bij ons in t dorp en soms op zaterdag. De reden dat ik hier heen ga is niet alleen om gezellig te kletsen met mn maten, maar ook omdat Zij daar werkt. Zij is 20 lentes jong en een otnzettend geile meid. ruim 1.80m lang, slank en mooie blonde haren. De werkkleding in die kroeg is erg informeel zus zo komt het wel eens voor dat ze in de zomer in een mooi sexy kort rokje aan het werk is met een hempje over haar mooie volle boezem.

Op zo'n zomerdag ging ik op zaterdagavond naar de kroeg met 2 maten. Zij was aan het werk in 1 van haar strakke rokjes. Niet te kort maar kort genoeg om mijn blok voortdurend naar haar slanke lange benen te laten gaan. Ik merk de laatste tijd dat ze vaak langs me op loopt en altijd aan mij ipv mn maten vraagt wat we willen drinken. De blik die ze me dan toewerpt durf ik gerust uitdagend te noemen. Deze avond is het erg druk in de kroeg en Zij loopt vaak langs me op om bestellingen te brengen naar de gasten. Ik zorg ervoor dat ik in het looppad sta zodat ze telkens langs me op moet en ik haar even kan aanraken. Haar borsten glijden langs me rug als ze achterlangs loopt en soms draai ik me even om zodat ik haar aan kan kijken. Hmmm.. verleidelijke blik werpt ze me toe.. Als ik weer met mn maten sta te kletsen voel ik een zachte hand kort over mijn billen naar beneden gelijden, als ik me omdraai loopt Zij net weer weg. Als dit even later nogmaals gebeurd besluit ik zelf ook actie te ondernemen.

Als Zij weer langsloopt vraag ik of we nog wat mogen bestellen. Zij komt bij ons staan en ondertussen streel ik zachtjes haar gladde benen die naast mij staan, tot zover mogelijk bovenaan. Ze zet een stapje dichterbij terwijl mn maten een biertje uitkiezen. Ze heeft een string aan voel ik, maar net als ik nog iets hoger wil loopt ze weer weg.. Dit spel herhaald zich gedurende de avond en breidt zich steeds iets verder uit.
ALs Zij weer komt voor een bestelling is het net erg druk en zo kom ik met mijn borst tegenover haar te staan, zodat haar volle borsten tegen mijn borst komen. Ze kijkt me in de ogen en buigt plots voorover om iets te zeggen; er schijnt een papiertje in mn achterzak te zitten. Ik loop snel naar het toilet en lees daarhet briefje, dat inderdaad door Zij in mijn zak is gestopt. " 2.00uur vergaderkamer bovenaan de trap"

Jullie moeten weten dat ik mijn vrouw nog nooit ontrouw ben geweest, maar deze keer kon ik mezelf niet bedwingen en dus ben ik om 2.00uur naar boven gelopen. Toen ik door de deur kwam zat Zij daar al. Ze kwam gelijk op mn af en zoende me vol op de mond. " ik wist wel dat je zou komen" zei ze. " sorry ik kan je niet weerstaan met dat mooie lijf" zei ik terug terwijl ik haar terug zoende op de mond en mijn tong zich om haar tong bond. Haar onderlichaam drukte hard tegen mijn onderlichaam en Zij vroeg mij om haar hempje uit te trekken. Een mooie zwarte kanten BH kwam te voorschijn waar haar borsten strak in zaten. "wil je dat ik je verleidt of neem jij de leiding?" vroeg Zij me. Dit liet ik mij geen twee keer zeggen. Met beide handen gleed ik onder haar rokje en betaste haar strakke billen. Haar borsten drukte tegen mij aan terwijl mijn blouse werd losgeknoopt en mn tepels werden gelikt... " ohhh wat ben je gijl" fluisterde ik terwijl ik met mijn hoofd tussen haar borsten ging.

Zachtjes duwde ze me richting de vergadertafel waar ze zelf op ging zitten. Ze duwde mijn hoofd naar beneden en spreidde haar benen. Mijn tong vond zich een weg naar haar lipjes die al vochtig waren. Langzaam likte ik haar klitje en ik merkte al snel dat ze sneller wilde. Ik kwam omhoog en twee vingers namen het werk over. Ik ging steeds sneller op en neer en ondertussen was Zij aan het kreunen en maakte mijn broek los. Niet om op te scheppen maar ik ben goed geschapen wat ervoor zorgde dat ze even stil viel toen mijn penis tevoorschijn kwam, hij stond fier overeind en glom van het voorvocht. "dit hadden we al weken eerder moeten doen geilaard" zei Zij. "Waarom?" vroeg ik, "nu is het alleen maar geiler, want jij bent hartstikke nat en je tepels zijn keihard". Als antwoord nam Zij mijn paal en duwde hem bij haar naar binnen. We Onze handen gleden over elkaars lichaam en ik masseerde haar borsten. " Neem me harder" fluisterde ze. Hard stoot ik in haar en ondertussen deed ik mijn vinger in haar kontje.Een harde kreun was het resultaat. "Als je zo doorgaat ben ik met 1 minuut klaar!!" riep Zij. Met een extra harde diepe stoot zorgde ik er inderdaad voor dat het vocht zich een weg naar buiten via mijn paal vind. Ze zakte door haar knieen en nam mijn paal in haar mond. Heftig begon ze me te pijpen en kneep in mijn ballen. Ahhh wat was dit lekker. Even dacht ik aan mn vrouw die thuis lag te slapen en nergens vanaf wist. Maar 1 blik op deze 20jarige schoonheid zorgde ervoor dat ik haar hoofd greep en haar harder richting mijn lul duwde. Ze nam hem extra diep en het volgende moment spoot mijn zaad haar in haar keeltje. Twee straaltjes liepen langs haar kin iver haar borsten die ik met mijn slappe penis opveegde...

" eigenlijk moet ik nu heel snel terug om weer verder te gaan met werken, voordat mn baas erachter komt" zei Zij. "Was dit eenmalig of wil je dit vaker?" was haar vraag... Hoe heerlijk geil en opwindend het ook was toch heb ik gezegd dat het hier maar bij moest blijven..

Doe ik hier goed aan.. dat is de vraag..

Aantal keer bekeken: 14238
Waardering: 7.58 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 4 bezoekers online