Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

kung fu kid deel 1.

U leest om dit moment het verhaal kung fu kid deel 1 gepost door draago(khaled). Dit verhaal is gepost in de categorie spannende verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar spannende verhalen?
Categorie: spannende verhalen
Gepost door: draago(khaled)
Gepost op: 2010-1-14

Verhaal:

kung fu kid deel 1
KUNG FU KID DEEL 1

het was zomer vakantie in tokyo (japan).
yang en zijn zusje yin verveelde zich ze zaten niet in een sport of club. en ze hadden niks gepland voor de zomer vakantie. toen kwam vader binnen en zij ik heb een voorstel als julie een sport kiezen dat bij jukie past geef ik julie 5 euro ze zijde okee toen zij yin tegen yang denk jij wat ik denk we gaan op kung fu!!! de vader zij julie moet minstens deze sport twee maanden doen of meer de volgende ginge ze naar de kung fu zaal de trainer zij de kung fu is gesloten er wordt hier niet meer aan kung fu gedaan wat!!! sorry zij de vader maar julie moeten een anderen spor kiezen toen zij de trainer maar hoog in de bergen zit de eeuwen oude kung fu school daar moet je 6 maand blijven en 4 maanden mag je thuis blijven meester foeng geeft le ze zeggen dat meester foeng magiese krachte heeft de volgende dag bracht vader de twee kinderen hoog in de bergen naar de eeuwen ouden kung fu school de deur gaat meeten open wauw!!! zeggen de 2 kinderen en dan zien ze

WORDT VERVOLGT DEEL TWEE BEN IK MEE BEZIG WEET NIET WANEER DIE KOMT

Aantal keer bekeken: 2015
Waardering: 5.31 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2021 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 12 bezoekers online