Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

lama mishandeld me.

U leest om dit moment het verhaal lama mishandeld me gepost door Lissaamal. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: Lissaamal
Gepost op: 2011-2-16

Verhaal:

lama mishandeld me
kora en lissa gingen naar de kinderboerderij ze hadden het erg naar hun zin.Toen zagen ze een Lama.Ze vonden de lama lelijk en begonnen de lama te mishandellen de Lama werd boos en spuugde op kora en lissa ze werden bang en renden weg.de lama kwam hun achterna,lama pakte kora's mouw en at haar arm op daarna werd ze helemaal opgegeten,lissa rende naar huis en belde een jager een slager enz die ging naar de kinderboerderij en ze zagen allemaal bloedsporen ze volgden de bloedsporen en ze zagen de lama er lagen allemaal dooie mensen de jager pakte zijn geweer en knalde de lama neer het enige wat de lama nog zei was 'ik pak jullie' en erg vloog een lama engel om hoog en iedereen keek en de volgende dag was de begravenis.

-waaar gebeurd daag nooit dieren uit-
R.i.p kora duamal 28-03-2004..
ik heet in het echt lissana:( :(
lieve zusje kora never forget you

Aantal keer bekeken: 1786
Waardering: 4.20 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 9 bezoekers online