Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

laptop.

U leest om dit moment het verhaal laptop gepost door johan. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: johan
Gepost op: 2011-5-20

Verhaal:

laptop
Mijn schoonzus Marjan is een stevige tante, minstens 140 kg, schoon aan de haak. We zien elkaar niet vaak, hooguit bij verjaardagen of andere familiefeestjes.
Vorige week was het weer zover, een verjaardagspartij van een van haar kinderen. Bij het feliciteren kussen we altijd op de wangen. Steeds vaker valt me op, dat Marjan hierbij haar borst stevig tegen mij aan drukt. Het zachte vlees voelt altijd heerlijk aan.
Tijdens de verjaardag kwam het overnemen van een laptop ter sprake.
Ik kom er morgen wel even mee langs, ik moet voor mijn werk in de buurt zijn, dan kun je 'm direct bekijken.
Zo gezegd, zo gedaan, en de volgende ochtend stond ik op de stoep met de laptop.
Ik belde aan en Marjan deed open. Ze was nog in haar badjas!
Zo, nog niet aangekleed antwoordde ik terwijl ik bij de begroeting alweer haar stevige vlezige bollen tegen mijn borst voelde. Nee, de kids zijn net naar school, en ik wou nog even douchen zij mijn forse schoonzus.
Ze ziet er best leuk uit, ondanks haar forse postuur, een kort geknipt zwartharig koppie, mooie ogen en een leuk mondje. Ik gaf de laptop af en zei, probeer 'm maar dan hoor ik wel of je hem wilt houden. Oh, ik kijk meteen wel even, antwoordde Marjan. De laptop werd ingeschakeld en startte vlot op. Even kijken of internet werkt...en jawel, de startpagina kwam er al snel voor. Dat gaat prima mompelde ze. En, oh, daar keek ze op de geschiedenispagina,........ze drukte en.....er verscheen een erotisch verhaal. He, he, meneertje wat is dat...? Euhh, tsja dat had ik nog wel even moeten verwijderen, dat is dom van me. Dus mijn zwager leest geile verhaaltjes, mooi is dat. Even kijken wat er nog meer op staat! En jawel, de site met ondeugende filmpjes stond natuurlijk ook nog op de laptop als veelvuldig bezocht. Marjan wist hoe dat werkt...
Zo zo, mompelde ze, terwijl ze een filmpje bekeek waarop een blanke vrouw een zwarte man oraal verwende. En daar kijk jij naar...? Ik kreeg een rood hoofd en stamelde, eh ja....ik kan het moeilijk ontkennen nu.
Plotseling trok Marjan haar badjas open, haar stem klonk hees en zei, en dit, vind je dit ook mooi?
Twee prachtige zware joekels van borsten verschenen er. Een weinig verhullende string was het enige wat ze nu nog aanhad.
Kom, voel nu maar echt eens, dat wil je toch al langer, hijgde ze.
Mijn handen gingen naar haar borsten, speelden met de vlezige, hangende bollen. Marjan's hand ging naar mijn gulp, ritste hem open, en ze vond direct wat ze zocht; mijn flinke opgezwollen paal. En hierover fantaseer ik al jaren zuchtte ze. Ik wil je zo graag eens voelen.
Ze zakte door haar knieen en nam mijn opgezwollen eikel in haar mond, zachtjes begon ze te zuigen en haar tong maakte er draaiend rondjes omheen. Met haar hand begon ze me zachtjes te masseren.
Oooh, Marjan, wat is dit geil, kreunde ik.
Het zwartharige kortgeknipte koppie ging steeds harder heen en weer, en ik riep..stoppen nu, want ik hou het niet meer.
Marjan stond op en pakte mijn hand, kom op naar boven..nu wil ik stevig geneukt worden.
We doken op het bed, en passievol nam ik haar. Wat voelde dat heerlijk aan, dat stevige volle lijf. Al snel kwamen we tot ons hoogtepunt.
Bij ons afscheid

Aantal keer bekeken: 9467
Waardering: 4.79 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 11 bezoekers online