Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

lekkere jongens 2.

U leest om dit moment het verhaal lekkere jongens 2 gepost door herbert. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: herbert
Gepost op: 2011-7-18

Verhaal:

lekkere jongens 2
Wij stonden weer op onze speelplek en Jan vroeg aan mij, Herbert hoe vondt je het laatst,toen je die groote pik van Henk zag, je hat je hand vol he. Ik zij, zo een straal sperma hat ik niet verwacht, tjee wat spuiten. Ik vondt het wel geil. Pssst zij jan, Henk komt er aan. Blijf staan, eens kijken wat hij doet. Hun doken achter de bosjes. Zo Herbert ben je alleen? Ik zij ja, ik wacht op jou Henk. Wandt het jeukt weer in mijn broek. Henk ging achter mij staan en zijn handen gleeden in mijn weide broek. Zo, wat een lekkere stijve lul voel ik daar, en hij begon zachtjes met twee vingers mijn lul af te trekken. Ik liet mijn broek zakken en opende zijn gulp en trok zijn groote lul er uit. Draaide mij naar hem toe en schoof gulzig zijn lul in mijn mond en liet mijn tong over zijn eikel draaien. Hij greunde het uit van genot. Tjaa, tjaa, lekker, goed zo ga door, heerlijk doe maar, wat geil! Ik zag de andere jongens uit de bosjes komen en Jan begon Henk zijn tepels te masseren wat henk zijn lul nog dikker maakte. Zo zij Henk het wordt weer gezelig, ik heb jullie wel gezien, geile rot jongens. Met Henk zijn eikel in mijn mond voelde ik dat een van de jongens mijn lul begon de masseren en mij aan de heupen om hoog trok en zijn lul tussen mijn bilspeet schoof. Ik voelde zijn eikel onder mijn balzak glijden, glad van de vaseline. Hijgend stond hij tegen mijn kont aan te rammen zo dat Henk zijn lul met elke stoot diep in mijn keel schoof. Het duurde ook niet lang of wij kwamen alle tegelijk klaar en Henk zijn sperma schoot in mijn keel, wat ik ademloos op slikte. tjonge wat een geil wat een geil. Henk vroeg, nou heb je nog jeuk? Ik heb een vriendin en zij wil een keer mee doen, als jullie het goed vinden? Nou het antwordt kunnen julie wel raten? Tot, lekkere jongens 3.

Aantal keer bekeken: 19197
Waardering: 8.35 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 3 bezoekers online