Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

lekkere smeerbeurt.

U leest om dit moment het verhaal lekkere smeerbeurt gepost door marco. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: marco
Gepost op: 2009-12-23

Verhaal:

lekkere smeerbeurt
Enige tijd geleden is er een stel bij ons in de straat naast ons komen wonen Bob en Anneke.
Bob is een marine man en anneke is secretaresse.
Afgelopen zomer was Bob op reis voor 3 maanden, dus was Anneke alleen thuis.
Ik vondt dit wel sneu zo in de zomer, en vroeg een keer of zij misschien wel zin had om mee naar het strand te gaan.
Het leek haar wel een leuk idee omdat zij geen rijbewijs had.
Nou de afspraak was zo gemaakt, voor de volgende dag om 10 uur.
Nou moet ik vertellen dat Anneke een lekkere meid is van 27 jaar en goed gevuld op alle fronten, ik hou wel van een stevig kontje.
Om 10 uur stond zij al klaar met haar tas, gekleed in een klein wit topje en een kort rokje waardoor zij er prachtig uit zag.
Onderweg naar het strand moest ik nog even tanken en mijn ruiten schoon maken terwijl ik dat deed had ik een fraai uitzicht op haar benen en zag een klein wit slipje zitten, mmmm dat belooft wat dacht ik bij mijn zelf en mijn pik begon te groeien.
Aan gekomen bij het strand vroeg ik haar of zij van de drukte hield of liever wat stiller, nou zij Anneke ik hou wel van wat rust omdat ik graag ook wel topless wil liggen.
Oke dacht ik dit gaat lekker.
Op het strand liepen wij naar het stille gedeelte en spreide daar onze handoeken neer, eerst maar koffie vroeg ik haar ja lekker.
Na de kofie begon ik mij uit te kleden en mijn zwembroek aan te doen.
Anneke vroeg waarom doe jij je zwembroek aan er is hier niemand, ja maar ik wil je niet in de verleiding brengen hoor vertelde ik.
Nou zij ze ik lig bijna altijd bloot als ik naar het strand ga, oke zij ik maar ik wil je wel goed bekijken hoor.
Geen probleem niemand ziet ons nu, en zij trok haar topje uit waar onder een mooi wit bikinitopje onder vandaan kwam gevuld met een paar stevige borsten.
Ook het rokje ging uit en ik zag een heerlijk kontje met een witte string.
Zal ik je insmeren vroeg ik haar, ja dat lijkt mij lekker hoef ik mij niet in allerlei bochten te wringen om mijn rug te doen.Ik nam wat zonnebrand en begon haar rug in te smeren en smeere ook onder haar bikini bandje.
Maak maar los hoor dan gaat het makkelijker zo gedaan, mag ik je billen en benen ook doen.
Nou zegt Anneke je bent toch bezig dus doe alles maar hoef ik mijn handen nog niet vet te maken maar dan smeer ik jou ook in hoor.
Dat is goed Heerlijk dat smeren over haar benen en billen en vroeg haar om tedraaien zodat ik de voorkant ook kon doen.
Wat ik toen zag een paar stevige borsten met grote tepels, en begon haar stevig in te smeren ohh wat doe je dat lekker stevig.
Bij haar buik gekomen begon ik via haar benen richting haar dijen te smeren en probeerde ik om onder het randje van haar string te komen, wacht zij ze ik trek mijn string wel even uiten zag dat zij een prachtig kaal kutje had met mooie kleine lipjes.
Dit is mijn kans dacht ik en began verder haar buikje en lager in te smeren waarbij mijn vingers tussen haar lipjes verdwenen ohh wat heerlijk murmrlde zij.
Ik was klaar met smeren, nu ben ik zeker aan de beurt, ja ga maar op je buik liggen en zwembroek uit.
Voortvarend begon zij met smeren via mijn rug naar mijn billen en lager, ook tussen mijn benen en raakt daarbij diverse malen mijn ballen aan.
Nou draai je maar om dan kan ik de voorkant ook doen, dat gaat niet vertelde ik haar ik heb een stijve pik, oh dat geeft niet hoor kan ik hem beter insmeren.
Ik draaide mij om en mijn stijve pik stond vol omhoog, tjee zij Anneke wat een mooie pik heb je en zo groot gelijk begon zij met mijn borst om in te smeren.
Ze zat aan de zijkant van mij maar enige ogenblikken later aan mijn hoofdzijde en smeerde driftig mijn borst in even later boog zij voorover om mijn benen te doen en kwam zo met haar lekkere kutje boven mijn gezicht hangen waardoor ik de verleiding niet kon weerstaan om dit lekkers even te likken.
Toen zij dit voelde zakte ze iets met haar lichaam naar beneden waardoor haar kutje vol op mijn lippen zaten, mijn tong kon ik zo in haar grotje duwen en haar lekker likken.
Ik pakte haar kontje vast en drukte ook op haar sterretje die ik ingesmeerd had met een vinger.
Ondertussen was eigenlijk mijn pik aan de beurt die smeer ik straks wel in zei ze, en nam mijn pik in haar mond en zoog deze helemaal naar binnen.
Oh wat lekker is dit en stopte ondertussen een vinger in haar kontgaatje.
Tot zo ver de rest komt later.Aantal keer bekeken: 12743
Waardering: 4.35 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 8 bezoekers online