Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

leslie en stijn maken ruzie deel 2.

U leest om dit moment het verhaal leslie en stijn maken ruzie deel 2 gepost door soumia. Dit verhaal is gepost in de categorie kinderverhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar kinderverhalen?
Categorie: kinderverhalen
Gepost door: soumia
Gepost op: 2011-8-13

Verhaal:

leslie en stijn maken ruzie deel 2
mama roepte weeral STOP NU DIRECKT!!toen stopte ze.mama zei:niemand krijgt die knuffel tot dat ik nog 1 koop voor leslie.EN NU IN BED!!slapen.een dag later:mama mag ik een knuffel zei leslie.mama zei:nee geen tijd je krijgt niet direct de dag erna een knuffel kindje.oke maar morgen krijg ik 1 he mama.mischien antwoorde mama.leslie speelde met haar poppen van barbie en stijn met zijn knuffel.leslie keek de hele tijd en werd woedend stijn zei de hele tijd:nanananana jij hebt geen knuffel en ik wel hahahahaha.leslie was ouder dan stijn.en ze loopte op hem af.WAAAAAAAAAAAAAH IK HAAT JE GEEF HET AAN MIJ!!!nee nee AU AU AU GA VAN MIJ AF LESLIE GA VAN MIJ AF!!!mama kwam in de kamer en roepte heeeeeeeeeeeeeeeel luid STOOOOOOOOOOOOOP LESLIE GA VAN HEM AF!!!!!!wat doe je toch.stijn speelde met zijn knuffel en ik met mijn barbie poppen en stijn zei:nanananana jij hebt geen knuffel en ik wel hahahaha.is dat waar stijn zei mama.nee nee zij liegt zei stijn.mama zei:en leslie is dat dan waar.nee stijn liegt.mama zei na dat ze 50 keer zeiden nee zij nee hij:KOM OP WIE IS HET NU!!!WIE LIEGT!!!leslie zij:stijn.stijn zei:ik.oke ik ga naar de winkel en koop voor leslie1.yes ik krijg1.

Aantal keer bekeken: 1909
Waardering: 3.18 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 9 bezoekers online