Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

liefde en gedachten op je 15e 1.

U leest om dit moment het verhaal liefde en gedachten op je 15e 1 gepost door dg. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: dg
Gepost op: 2010-7-14

Verhaal:

liefde en gedachten op je 15e 1
Liefdes en gedachten op je 15de; van dag tot dag!

"Je mag bijna alles van me weten, behalve mijn pincode!"

"Wat een rotdag vandaag zeg!" Denk ik als ik uit school kom. Dan gaat de telefoon! Het is mijn vriendin, of ik vanavond mee ga naar een schoolfeest.. Dat lijkt me wel erg leuk..! Misschien wordt het vandaag dan toch nog een leuke dag.

Het is acht uur, ik en mijn vriendin staan voor het gebouw waar het feest is. Onze vriendinnen zijn er nog niet. Er komen er maar 2, maar dat is toch wel gezellig, en het is beter dan alleen... Daar komen ze aan, samen met nog 2 klasgenoten, maar die moeten over een uur al weer weg, en gaan niet met ons mee naar binnen, want zij zijn met nog veel meer mensen bevriend!

Dat zou ik ook wel willen, denk ik; zij hebben echt hele kleffe vriendschappen, met meisjes en jongens, en dan echt gewoon allemaal met elkaar zoenen, en elkaar omhelzen, zeker met de jongens! echt heel leuk! Zelfs met de zus van hun vriendje! dat lijkt me echt fantastisch, een vriendje! Ik ben al 1,5 jaar smoorverliefd op een jongen uit mijn klas, Timo, en hij heeft al meer dan een jaar verkering met iemand, ook uit mijn klas! en ze horen allebei bij het groepje waar ik bij zou willen horen! Hij is echt heel leuk, en zij; heel bezitterig, maar wel aardig! Ik stel me het wel eens voor, dat ik ook bij dat groepje hoor, en verkering heb met hem, fantastisch! We gaan naar binnen, maar ik weet al dat hij niet komt, dus ik hoef niet de hele avond op te letten wat hij doet enzo. Zijn zus is er wel, maar haar vriendje niet! Zij hoort ook bij zo'n klef groepje, maar bij haar zijn er meer jongens als meiden! Ik ga naar het toilet, even mijn haar goed doen. Er is een nooduitgang bij de toiletten, en een paar meisjes zetten die deur net open, er komen een paar jongens naar binnen; 1 heel lekker stuk! ik denk dat hij 1 of 2 jaar ouder is dan ik, hij lijkt een beetje op Timo, precies hetzelfde haar, alleen iets langer en lichter, en iets minder kakkerig, want dat is Timo wel heel erg, maar dat zijn heel veel mensen uit deze buurt. Hij is ongeveer 7 cm langer dan ik, maar dat is juist wel leuk. Timo is juist bijna 7 cm kleiner! Ik ga weer terug naar mijn vriendinnen, maar vertel ze niets, want dat vinden ze alleen maar stom, ik heb zelf een vriendin die nog nooit echt verliefd geweest is, en al helemaal niet serieus! Terwijl ik al 7 keer, en misschien nog wel vaker verliefd ben geweest, waarvan 1 keer verkering, en 1 keer de ware. (Dat is Timo, nu nog steeds!) Al mijn andere vriendinnen zijn nu ook verliefd, en hebben al tig vriendjes gehad, dan is het echt vreemd als er 1 in een groepje nog nooit echt verliefd is geweest. Zij heeft er dan ook een enorme hekel aan als wij over jongens praten, maar als ze dan een keer met ons mee praat, dan denkt ze dat de hele school, of de hele wereld het mag weten! dat is echt lullig, en wij hebben de laatste tijd ook een beetje een hekel aan haar...

Ik kijk naar hem, hij is mooi, en ook lief denk ik. Hij is met een groep vrienden of bekenden, maar volgens mij is hij het minst populair... Hij danst wel al een paar keer heel klef met meisjes, maar dat hoeft niets te betekenen, want bijna al zijn vrienden dansen zo, met veel verschillende meisjes. Hij is volgens mij gewoon een happy single! Dat zou wel mooi zijn, maar ik ben niet goed in flirten en versieren, en er is nog nooit een jongen geweest die mij op het eerste gezicht leuk vind, dus dan durf je ook al minder� En ik ben dik, dus dat is ook niet in mijn voordeel. Er lopen hier allemaal van die sexy grassprieten, en daar flirten de meeste jongens wel mee! en er zijn ook van die meisjes hier, die kennen iedereen, en als je dan vriendinnen met een van hun bent, dan stelt zij je gewoon ff voor, en dan is het al snel duidelijk of hij interesse heeft! Maar in mijn geval is het zoals ze vaak zeggen (niet bij jongens hoor, maar het is echt Nederlands!) Kijken, kijken, maar niet kopen! dus met andere woorden: kijken, kijken, maar verder niks! En dat is dus echt shit! Het enige wat je dan kan doen is dagdromen... en dat doe ik al onwijs vaak. Over Timo, of een andere leuke jongen als ik er weer een ontmoet heb!

Aantal keer bekeken: 2880
Waardering: 4.09 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 3 bezoekers online