Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

liefde is vertrouwen. (waargebeurd).

U leest om dit moment het verhaal liefde is vertrouwen. (waargebeurd) gepost door C.. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: C.
Gepost op: 2008-12-30

Verhaal:

liefde is vertrouwen. (waargebeurd)
Dit verhaal, heb ik zelf meegemaakt.

Ik ben een meisje, van 13 jaar. Toen dit verhaal begon, was ik 12. Ik ben net naar de middelbare school gegaan. Ik ben best wel populair, heb veel vrienden, en ken bijna alle mensen op school, van de eerste klas, tot de 6de klas. Op een dag leerde ik twee jongens kennen; Melvin en Steven. Ze zitten allebei in de 5de klas en hebben allebei al een vriendin.
Dit is mijn verhaal:

Het is half 5. Lia en ik lopen richting school. We waren na schooltijd nog even naar het winkelcentrum gegaan, die in de buurt van onze school stond. We kwamen terug, om onze boeken te halen, die nog in ons kluisje lagen. We kwamen langs een groep 5de en 6de klassers en nog een paar jongens die al van school af waren, die voor het hek van onze school stonden rond te hangen. 2 van de jongens, merkte ons op, en ze liepen naar ons toe. Het waren Melvin en Steven, maar dat wist ik toen nog niet. Ze wouden me naam weten, en omdat ik soms best arrogant ben, zei ik dat ze dat maar moesten uitzoeken, omdat ik niks zou zeggen. Lia en ik gingen naar binnen, ik zat voor mijn kluisje, Lisa had haar boeken al gepakt, en ik zat de mijne nog te zoeken. Toen kwamen die twee jongens weer. Ze spraken me aan, maar ik antwoordde bot en arrogant terug. Ze werden het zat, omdat ze mijn naam niet mochten weten, en gingen weg. Ik pakte mijn boeken, en we gingen beide naar huis.

Thuis realiseerde ik me, dat ik Melvin eigelijk best wel knap vond. Ik begon hem leuk te vinden, hij viel me op in de gangen en ik kreeg kriebels in m'n buik als ik langs ze liep.. Ik wist zijn naam toen nog niet, en ik wist ook niet dat die een vriendin had.

Een paar weken na de dag van ontmoeting, botste ik tegen Melvin op, ik zei sorry, en vroeg daarna gelijk zijn naam. Melvin.. Het lesuur daarna ging snel voorbij, en Lia en ik gingen na school tijd gelijk naar haar huis, om Melvin op Hyves.nl te zoeken. We vonden hem, en ik voegde hem toe. Ik kreeg zijn msn, en we hadden gezellige gesprekken.

Toen Melvin en ik weer een keer een gesprek hadden, vroeg ik naar die andere jongen die er toen bij stond; Steven. Ik kreeg ook zijn msn, en we hadden een gezellig gesprek met z'n drieën. Opeens zag ik dat Steven een privè gesprek met mij opende, en tot mijn grote verbazing, zei die; 'Melvin vind je leuk, alleen je moet nu niks gaan zeggen, want ik moest me mond er eigelijk over houden!', ik schrok, ik wist niet wat ik moest doen. Ik dacht dat ze me voor de gek hielden. Dat zei ik daarna ook in dat driegesprek venster. Melvin en Steven kregen er ruzie om, omdat Melvin Steven vertrouwde, maar het was dus echt zo. Ik kreeg schuldgevoel. Maar dat ging algauw weer weg. Ik was verliefd op Melvin, en hij op mij! Mooier kon het niet worden. Alleen had hij een vriendin, alleen dreigde het uit te gaan, maar het bleef aan. Hij zei dat die het ook niet uit wou maken voor mij, omdat hij toch nog twijfelde, en hij had al 2 jaar met die vriendin. Ik liet het maar zo.

Dagen gingen voorbij, weken gingen voorbij. Het was nu inmiddels November, Melvin en ik waren nog steeds verliefd op elkaar. We spraken elkaar vaak op school en op msn.

Op een dag, in het weekend, sprak ik Steven aan op msn. Hij was aardig, veel aardiger dan ik dacht. Ik sprak ook hem vaker, op msn, en later ook op school. Ik vertelde hem alles over mijn liefde voor Melvin, en hij gaf mij tips, om hem voor mezelf te winnen. Maar op een keer, zei hij opeens toen ik weer over Melvin begon, dat die mij ook leuk vond. Vanaf het begin al. Ik schrok me rot, en ik had gelijk last van schuldgevoel, omdat ik het steeds over Melvin had. Dat zei ik ook tegen hem, en hij zei dat ik geen schuldgevoel moest hebben voor hem, omdat het toch niet veel uitmaakte. Maar ik bleef het hebben. Ik begon meer mer Steven rond te hangen, en ik begon hem op school te knuffelen, gewoon, als ik hem zag als begroeting. Tot ik op een dag, ik realiseerde me, dat ik verlieft was geworden op Steven. Ik zat in een groot dilemma, ik was verlieft op Melvin, maar ook op zijn beste vriend Steven!

Ik liet het rusten, kreeg ondertussen nog een vriendje, maar daar ging het al snel mee uit.

Het is ondertussen December, een maand vol kadootjes, mijn verjaardag, kerst sinterklaas en oudernenieuw.
De 19de was het kerstbal en ik vroeg Steven, als een soort date, omdat Melvin al met zijn vriendin ging. Ik was blij, ik was gelukkig. Want ik was niet meer op Melvin, maar op Steven.

Kerstbal;
Omdat ik een brugger was toen, moest ik een half uur eerder weg, samen met de andere bruggers. Zodat de hogere klassen, ook wat meer plaats hadden enzo. Steven kwam er pas laat, rond een uur of 10 en ik was er al om 8 uur. Maar ik zag hem pas rond 11:50, 10 minuten voordat ik weg moest! Ik danste wat met m'n vriendinnen, tot 12 uur, daarna ging ik toch nog snel op zoek naar Steven, want hij kreeg nog een zoen van me, als beloning voor alle info en tips die die me gaf, toen ik nog op Melvin was. Ik sloeg mijn armen om hem heen, en zoende hem. Ik voelde me in de 7de hemel, we namen afscheid ik ging naar huis. Ik voelde me de gelukkigste meid op aarde.

De volgende dag, was een zaterdag, ik sliep uit, en hing wat achter de tv, zo ging die dag voorbij, maar alles wat ik deed, deed ik wel, met mijn hoofd bij Steven. Elke keer voel ik zijn lippen nog op de mijne.

De volgende dag ging ik weer op msn. Steven was ook online. Ik begon een gesprek. Hij zei dat hij het kerstbal leuk vond. Ik vond dat natuurlijk ook. We hadden een gesprek over van alles. Toen kwam Melvin online. Hij begon een gesprek, hij begon gelijk over Steven, dat die met een meisje de wc's was ingeduikt. Ik schrok, want ik dacht dat die op mij was, maar hij was aangeschoten, dus ik vergeefde hem wel. De week die volgde was de kerstvakantie, ik sprak hem die woensdag weer op msn. Het was een verwarrend gesprek. Melvin maakte mij wijs dat Steven nog een vriendin had, maar Steven had tegen mij gezecht, dat dat al een week vooor het kerstbal uit was. Ik beloofde Melvin, en beschuldigde Steven gelijk, zonder uitleg, hij was boos, ik ook. We hadden het uitgepraat. Maar we waren niet meer zo close als daarvoor, hij zei dat ik hem meer moest vertrouwen enzo.
Twee dagen na al dat gedoe, sprak ik hem weer, hij was met vrienden, en ik deed daarom niet zo slijmerig, opeens begon hij raar te doen, ik zei er wat van, maar hij bleef rare dingen zeggen. Opeens, zei hij, dat hij me al die tijd bedrogen had. Hij heeft mij nooit leuk gevonden en Melvin ook niet. Ze hadden me al die tijd voor de gek gehouden. Ik wist niet wat ik las, ik huilde.. Ik las maar wat er gezecht werd. Ik vond het zo gemeen van ze. Ik ging off-line, en heb de rest van de dag gehuild op bed. Ik was ontroostbaar. De week die volgde, heb ik me elke avond ik slaap gehuild. Overdag deed ik normaal, zodat m'n ouders niks zouden merken, maar 's nachts bleef ik de hele nacht wakker, huilend, denkend aan wat er gebeurd was. Ik vertrouwede ze..

Het is nu al 12 dagen geleden, sinds hij het me verteld heeft. Ik ben er nog steeds verdrietig om. Maar niet meer zo verdrietig als eerst. Het rare is nu, dat ik nog steeds van ze hou, wat ze me ook geflikt hebben.
Maar ik duw ze al uit me hoofd, me vriendinnen weten alles, en telkens als ze zien, dat ik weer aan ze denk, dan maken ze ze lekker zwart. Ik ben ze daar echt heel dank baar voor.

Het is nu nog steeds vakantie, over iets minder dan een week, begint school weer. Eigelijk heb ik er best zin in. Ik wil weten hoe de reactie is van Steven en Melvin als ze me weer zien. Nadat ze me dit geflikt hebben, ben ik sterker geworden, harder, maar ook voorzichteger.

Meisjes, geloof niet alle gladde praatjes van een jongen, ze zijn misschien knap en lief voor je, maar ze breken je.
En voor de jongens, denk eerst na, voordat je een meisje zoiets flikt, je weet niet wat de gevolgen kunnen zijn!

Bedankt voor het lezen,
en fyna jaarwisseling enzo.

xusjes, C.

Aantal keer bekeken: 6501
Waardering: 7.02 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 6 bezoekers online