Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

liefde maakt blind !.

U leest om dit moment het verhaal liefde maakt blind ! gepost door richelleeee. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: richelleeee
Gepost op: 2007-7-19

Verhaal:

liefde maakt blind !
Geschrokken word ze waker, het omweert buiten en de regendruppels vallen op de ramen.Ze hoort gerinkel, de telefoon gaat, snel rent ze uit bed
Als ze naast zich kijk, komt er een glimlach op haar gezicht, zo trots was ze op hem , haar lieve mooie man rachid lach rustig naast haar te slapen.

Ze woonden nu nog maar 7 maanden bij elkaar, maar alles ging nog steeds heel erg goed ze had hem leren kennen zo een ander half jaar geleden bij een feest van een vriendin van haar.
Ze had hem wel door toen hij heel de tijd stiekem naar haar zat te kijken, maar ook zei kon haar ogen niet van hem af houden, op een gegeven moment kwam hij naar haar toe en zo begon het gesprek tussen hun even later op de avond deelde ze elkaars telefoon nummers uit, ze zouden elkaar bellen , dus er zou zeker weten nog een keer komen.
Het bellen van elkaar begon al snel , toen kwamen de afspraakjes en alles liep perfect ze kregen een relatie. Zij, larissa die samen met haar 3 vriendinnen woonden die ze nog maar weinig zag door haar nieuwe vriend, had alleen nog maar oog voor haar kanjer , niemand anders bestond voor haar meer, daardoor kreeg ze ook steeds vaker ruzie met haar vriendinnen , en was super blij toen haar man haar vroeg om samen te komen wonen met hem.
Nu kon ze eindelijk weg uit dat huis van haar vriendinnen waar ze het echt spuugzat werd.

Ze gingen wonen in een leuk knus huisje met een groten tuin en een mooi uitzicht, ook was er dichtbij een winkelcentrumpje, waar ze even heen ging met haar man voor een lekker ijsje.
Eenmaal in het winkelcentrum aangekomen moet larissa ook nog even in de mode winkels kijken. Ze loopt de duurste winkel in, terwijl ze weet dat ze dat allemaal niet kan betalen
Als ze een leuk jurkje tegen komt van €275,- gaat ze het passen.
Het staat haar geweldig, prachtig figuur geen buikje mooie kont. En dan zegt haar man dat hij het wel voor haar koopt als kado voor de maanden dat ze al met hem was , en omdat hij veel van haar hield.Dag na dag werd ze steeds verliefder op hem , ze voelde zich machteloos als ze bij hem was, maar dat maakte haar niet uit, want ze stond ook helemaal achter zijn besluiten en dat wist hij, hij wist dat hij haar in zijn macht had .
Uit liefdadigheid kocht hij kadootjes voor haar, allemaal leuke en dure spullen.
Nee wij gaan nooit meer uit elkaar is wat ze elke dag zei !

Snel kon ze nog net de hoorn pakken van de telefoon , hallo met larissa, ja hallo je spreekt met tiffany de vriendin van rachid, hmm pardon de vriendin van rachid? Larissa flipte hem al gelijk, wat dagt die tiffany wel niet, rachid was haar vriend niet die van haar.
Ze zegt nog snel dat ze haar en rachid met rust moet laten en dan hangt larissa op.
Wat had dit te beteken, ze loopt naar het bed waar rachid nog steeds rustig licht te slapen en schud hem waker, hij doet ze ogen open en hij lacht met een lieve zachte stem zegt hij wat is er schat,want dat had hij wel aan haar gezichtsuitdrukking gezien dat er wat was.
Er belde net een tiffany voor je, geschrokken springt rachid op, wat tiffany ? wie is dat dan, en wat zei ze dan ?.Rustig zegt larissa , dat ze jou vriendin is, is dat zo ? nee nee , echt niet zegt rachid , hoe komt ze daar nou bij, je weet toch dat ik van jou hou schatje.
Gelijk komen de vlindertjes weer naar boven, en bloost larissa. Dat was 1 van de redenen waarom ze hem zo leuk vond, hij zei altijd zulke lieven dingen tegen haar.

2 dagen later, larissa ging boodschappen doen , als ze bij het drinken staat word ze aan gesprokken door een mooi slank meisje met lange bruine haren . klopt het dat jij larissa bent?


WORDT VERVOLGT !


Aantal keer bekeken: 2133
Waardering: 7.00 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 18 bezoekers online