Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

liefde met een happy end?.

U leest om dit moment het verhaal liefde met een happy end? gepost door femke lemmen. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: femke lemmen
Gepost op: 2010-11-30

Verhaal:

liefde met een happy end?
ik voel de lucht langs mijn gezicht maar ik sla er geen acht op. ik loop steeds verder de zee in totdat ik tot mijn knieen in het water ben. mijn gedachten zijn bij mijn vader, die 5 minuten geleden gestorven is. ik voel me koud. niet in staat om emotie te voelen. ik hield niet van mijn vader. ik zou het verschil nauwelijks merken. hij was er nooit voor me. altijd bezig met zijn muziek. maar toch, peinste ik, ik hiel wel van mijn moeder. al was ze een beetje streng. ik kijk langs de zee, waar de meeuwen vliegen.
langzaam loop ik weer terug naar ons huis. mijn benen zijn kleddernat maar dat kan me niet schelen. het enige waar ik aan denk is mijn vader en liefde. zou ware liefde echt bestaan? ik denk het wel maar ik heb het nog nooit meegemaakt. als ik bij de deur ben sta ik nog ff stil. ik denk aan Luc. mijn ex-vriendje. hij was koel maar aantrekkelijk. echte liefde bestaat niet voor hem. ik denk dat ik daarom het ombewust uitmaakte. ik schud met mijn hoofd alsof ik die gedacht wil wegschudden. ik kijk het huis rond. nu ben ik alleen. geen moeder geen vader. ik ben nu 17. dus ik meot waarschijnlijk 1 jaar naar een tehuis. tot ik een eigen huis kan zoeken en verder kan gaan met mijn leven. ik kijk op de klok. wouw het is al 4 uur.

dit is al een voorproefje van een verhaal. ik ben 12 jaar en hoop dat jullie mijn voorproefje leuk vinden

Aantal keer bekeken: 2332
Waardering: 7.60 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 20 bezoekers online