Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

liefdes Vakantie l.

U leest om dit moment het verhaal liefdes Vakantie l gepost door Amsterdammer. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: Amsterdammer
Gepost op: 2009-12-31

Verhaal:

liefdes Vakantie lIk kijk diep in het kampvuur en denk: wat is het eigenlijk facinerend hoe die kleine vlam zich ontwikkeld naar een groot vuur.
tegenover mij zit hij; Tom een van de knapste jongens die ik ken donker blond haar met rechts een klein plukje licht blond, niet heel dun maar ook niet extreem dik hij had prachtig mooie blauwe ogen.Ik was niet echt verliefd ofzo maar het was niet niets tussen ons gewoon een hele goede vriendschap.
Op maandag middag gingen we richting strand en gingen we even een lekkere duik nemen in het vurige spaanse water.We hebben geluk want wij zitten op een camping waar als je onder een treinspoor loopt je nog een meter of 10 moet lopen en dan sta je op het begin van het spaanse strand. Wij gooiden de handdoeken uit op de kiezel stenen die net zo klein zijn als je pupil en we stormden op het strand af maar opeens dacht ik aan vorig jaar. het had die dag gestormd en de dag erna gingen we naar het strand en waren er hele hoge golven van wel 4 meter het klinkt misschien laag maar als je eronder staan piep je wel anders.
Ik stond stok stijf stil en keek aleen naar de zee Robin Kelly en Savannah waren al het water in gegaan met Tom Brian Kevin en lisanne maar ik niet ik wilde zo snel mogelijk weg dus ik draaide me om en rende naar de handoeken en ging liggen ik ging mezelf even in smeren mijn armen benen en buik waren klaar maar ik kon zelf m'n rug niet doen dus moest ik even wachten onder de parasol toen Robin aan kwam lopen ik vraag hey Ro wil jij even me rug in smeren heb geen zin om te verbranden vandaag.Toen ze mijn rug had in gesmeerd kwamen Kelly,Savannah,Brian,evin Lisanne en Tom ook aanlopen bijna iedereen tegelijk vroegen ze:"waarom ben je niet komen zwemmen het water is echt heerlijk." " ik heb zo mijn redenen" zeg ik. als we met zijn allen terug gaan naar de camping ben ik blij weg van die rot zee op de camping gaan we nog even in het zwembad zwemmen we deden wie en kopje onder werd geduwd werd gejonasd we hadden bijna alle lig bedden op elkaar gestapeld en daar werd je van af gesjonasd nou wij dat spel doen ik werd als 1e kopje onder geduwd door Tom en hij mocht iemand uitkiezen en hij koos kevin ze zijn bijde heel sterk en ik werd best ver het water in gejonasd na dit spel een uur of 2 gedaan te hebben zijn we gaan chillen bij mijn tent ik had ook wat stoelen en een tafel ik ging met Kevin,Tom en Lisanne. Ik had een stoel tekort en ik moest bij iemand op schoot Tom bood aan dat ik bij hem op schoot mocht zitten.


de volgende keer vertel ik verder.Aantal keer bekeken: 2788
Waardering: 3.60 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 11 bezoekers online