Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

liefdes en gedachten op je 15e 8.

U leest om dit moment het verhaal liefdes en gedachten op je 15e 8 gepost door jgf. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: jgf
Gepost op: 2010-7-14

Verhaal:

liefdes en gedachten op je 15e 8
De volgende ochtend stap ik met een rotgevoel uit bed. Vandaag wordt de ergste dan uit Timo’s leven... en dat van mij...

En we hebben nog handvaardigheid ook vandaag. Dat is ook altijd niet echt super... het vak is wel leuk, maar iedereen is altijd zo anders, zo vrij...

Als ik op school aankom, zit Timo al buiten op de trap. Ik loop naar hem toe. Hij is niet echt vrolijk zo te zien.. Hij komt naar me toe. ‘het is uit.’ zegt hij. Wat moet ik nu zeggen??? Echt??? Waarom?? Wat een rotstreek! Ik kies voor de laatste. Zijn antwoord hierop is: ‘ Misschien is het maar beter zo..’ ‘waarom??’ ‘het was gewoon niks meer....’ ‘maar jullie houden toch nog van elkaar???’ ‘zij hield van mij, ik hou van haar.. en misschien is dat wel al een hele tijd zo...’ ‘Dat is niet waar.. dat weet je zelf ook wel!’

Martin komt het schoolplein oprijden. Ik kijk naar hem, en hij kijkt terug. We begrijpen elkaar. Ineens zegt Timo: ’ga jij maar naar Mart, aan mij heb je toch ook niets.’ ‘okee, tot straks’ zeg ik. Timo zegt niets terug. Ik loop naar Mart en geef hem een kus. Ik vertel hem alles, en we gaan naar onze kluisjes. Als mijn vriendinnen er aankomen, nemen Martin en ik afscheid. Hij gaat nog even met Timo proberen te praten...

Mari-Elle zal wel weer niet op school komen vandaag. Ik vraag het aan Roos, een vriendin van mij en Mari-el. Ze zegt dat Mari-Elle ziek is... Tuurlijk.. ziek! Niet dus.

De bel gaat. Ik zwaai naar Martin. We hebben nu eerst muziek. Dat is echt een rotvak. Maar vooral de lerares. Timo is de hele les erg stil. Het laatste half uur mogen we aan ons werkstuk maken. Dat doen we in groepje van 4. Ik zit bij Nicky, Lianne en Timo. Timo heeft nog helemaal niks aan zijn deel van het werkstuk gedaan. De rest wel. Ons deel is bijna af, alleen dat van Timo nog... Nicky bied aan Timo te helpen. Komend weekend maken ze zijn deel af. Dan kunnen we het de volgende les inleveren.

Nog 1 uur, dan hebben we pauze. Gelukkig. Zelfs ik kan mijn hoofd er niet bij houden nu.. Ik mis Martin zo........ Hij is pas het 8ste uit vandaag... ik het 6de .... Dat is zoow rot. Allebei in een andere klas, zelfs in een ander jaar. Hij zit in 3Vt en ik in 2Ath! Nog 1 jaartje samen, en dan zie ik hem niet eens meer op school!!!!!!!

Zo moet ik niet denken! Het is leuk dat we het nu zo fijn hebben, en over een jaar of over een paar maanden zien we wel weer verder...

Nederlands.. Natuurlijk.. Ons Studiepunt met gedichten. We moeten allemaal het gedicht dat wij uitgekozen hebben voorlezen. Ik ben aan de beurt..

Ik lees voor:
‘aardig zijn
een goede eigenschap
vind men

vandaar dat ik
onzeker kind
zo vaak
te aardig ben

bemind door iedereen
voel ik me toch
het allerbest

maar aan die eigenschap van mij
heb ik wel goed
de pest’

‘Herken je jezelf in dit gedicht?’ wordt er in de klas gevraagd. ‘nee. Vroeger wel, maar de laatste paar maanden niet echt meer.’ Dankzij Mart.. denk ik... De bel gaat. Pauze! En daarna Handvaardigheid.

Mart heeft gym gehad. De afgelopen 3 uur! Ik loop naar de gymzaal. Even kijken of hij er nog is. Z’n klas is nog aan het gymen! In de pauze! Echt wel fanatiek! De Deur van de zaal gaat open, en alle meiden komen eruit. Die gaan naar boven, naar hun kleedkamer. De jongens gaan naar hun kleedkamer, naast deze gymzaal. Ik zie Mart nog in de zaal zitten. De gymleraar zegt iets tegen hem.. Ik denk dat hij straf heeft ofzo.. Hij ziet mij staan.. hij lacht. Hij komt naar me toe..

‘heej lief..’
‘heej mart.. wat was er??’
‘ow.. gezeik’
‘maar sta je op mij te wachten??’
‘neej.. niet echt.. maar k wou je gewoon even zien..’
‘ik jou ook....... Maar ik ga omkleden, de pauze is bijna voorbij..’
‘owkee.. doei’
We geven elkaar een kus.
‘zie ik je nog in de grote pauze?’ vraagt mart.
‘ik weet het niet. We zien wel’

Het voelt raar. Aan de ene kant wil ik hem zien, en aan de andere kant niet. Ik heb te veel zitten denken.

Ik ga naar handvaardigheid. Dat is de laatste tijd ook wel leuk. Maar met mijn gedachten ben ik er niet bij.

Iedereen merkt aan me dat ik ergens anders zit. Maar ik ben niet de enige. Iedereen heeft veel aan z’n hoofd heb ik het idee. Vooral Roos is er de laatste tijd met haar gedachten niet bij. Ze wil ook heel vaak niet mee als we iets leuks gaan doen.... Ik moet eens laten merken dat als er iets is, ze dat altijd kan zeggen... Maar das best moeilijk! Voor het eerst denk ik eens 5 minuten niet aan Mart! Wow! Ik heb mezelf betrapt!

Aantal keer bekeken: 1913
Waardering: 7.75 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 5 bezoekers online