Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

mijn bff die valt.

U leest om dit moment het verhaal mijn bff die valt gepost door gwn ik. Dit verhaal is gepost in de categorie blunders. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar blunders?
Categorie: blunders
Gepost door: gwn ik
Gepost op: 2011-4-16

Verhaal:

mijn bff die valt
Samen waren we op school. Mijn 2 vriendinnen liepen achter mij aan te sjokken op de trap. We moesten opschieten anders zouden we te laat komen en moesten we nablijven dat wilde we echt niet want we zouden lekker vroeg klaar zijn. Dus ze liepen samen achter mij op de trap. Ik liep in gedachte verzonken gewoon door tot ik opeens doef doef doef hoorde. Ik draaide me om en zag dat mijn ene vriendin om de grond lag. Er liep een massa mensen achter haar en die liepen allemaal te lachen. Ik zag dat mijn vriendin die gevallen was op haar knieën lag. Ik begon meteen te lachen. 2 klasgenootjes die begonnen ook meteen te lachen. Maar mijn vriendin pikte dat niet en begon opeens te schreeuwen ; als jullie door blijven lachen breek ik jullie tanden. Ik zweer he ik meen het. Daardoor moest ik nog meer lachen. Het grappige was dat ze nog steeds op de grond lach. Toen ze opstond gaf ze mijn andere vriendin de schuld maar mijn andere vriendin vond het niet erg want die liep dood te lachen en het erge is ook nog dat we toch te laat zijn gekomen. We moesten eerst naar de conciërge om een te laat briefje te halen. we moesten gelukkig niet nablijven want de teamleider had zo erg gelachen om de val van mijn vriendin dat hij genoeg had gelachen voor een jaar. HAHAHA

Aantal keer bekeken: 2752
Waardering: 2.71 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 7 bezoekers online