Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

mijn broer deel 2.

U leest om dit moment het verhaal mijn broer deel 2 gepost door sergio. Dit verhaal is gepost in de categorie spannende verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar spannende verhalen?
Categorie: spannende verhalen
Gepost door: sergio
Gepost op: 2011-5-12

Verhaal:

mijn broer deel 2
nee nu begin het . ik ging in tussen naar een mevrouw die weet had van van de cultuur , die mij helemaal niet kende en ik vertelde haar over dat geval dat ik steeds dromen kreeg van een jonge waar mee ik steeds ruzie mee krieg zei wist me het zelfde te vertelen wat toen me zalige vriend desmond me zei dat ik en die jonge die ik steed mee ruzie kreeg we een paar wintie kregen dus twee apoeke,s die twee broers van me kaar zijn en toen pas geloofde ik het heel gedoe ,en die vrouw wist em te vertelen want ik kan ej precies vertelen hoe alles te werk ik gegaan , wie wat heefd gedaan dat menaam genoot moedr was overleden die vrouw zei dan ook tegen mij ik moest die droom niet voor me zelf houden ik moest het aan me naam genoot gaan vertellen want is neit zo maar dat ik die dromen heb gehad, ik dach bij em zelfen hoe doe je dit als je niet met iemand praat, ik dacht weet je wat ik zoek een groot tante van de famillie op van sergio zo gezeg zo gedaan. keek in de telefoon gids en vond een nr van 1 van zijn groot tante belde die mevrouw op voor een geprek en vertelde waar voor ik belde zij op haar beurd belde haar neefje op en vertelde hem over het telefoon gesprek waar bij hij tegen zijn groot tante zei dat ik niet meer naar haar toe moest bellen want ik ben een homo en ik zoek hem daar heb ik het gevoel zocht ik hem of wou ik hen helpen en daar gebeurde het die tante zei dan tegen mij toen ik terug belde dat ik haar niet meer moest bellen want haar neefje is geen homo en dat ze niet wil horen , in tussen ben ik een stuk ouder geworden , me naam genoot en zijn famillie lopen met mij naam rond lopeb \n heel wat dingen over me te vertellen , dus letterlijk me naam zwart te maken , dit is maar een deel van me verhaal , maar wat ik wil zeggen kom tijd kom raad , en wil hulden brengen aan me overleden vriend desmond apia de deel van me leven had gekend . love aan je desmond apia

Aantal keer bekeken: 2584
Waardering: 0.85 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 4 bezoekers online