Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

mijn broer.

U leest om dit moment het verhaal mijn broer gepost door tini. Dit verhaal is gepost in de categorie humor verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar humor verhalen?
Categorie: humor verhalen
Gepost door: tini
Gepost op: 2009-7-21

Verhaal:

mijn broer
Dit is een kort maar echt gebeurd verhaal het was kerstmis we gingen naar onze oma en opa we zaten aan tafel en we gingen net eten mijn broer zat met zijn voeten op te stoel en opeens krak die stoel had een rieten zitting en dan vloog hij erdoor ik die altijd moet lachen als iemand pijn heeft lag op de grond en kreeg de slappe lach mijn moeder was super kwaad maar ik kon niet stoppen zo'n beest van ongeveer 60kg op een rieten stoel .......daar komen problemen van
EINDE

Aantal keer bekeken: 14444
Waardering: 2.34 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2023 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 12 bezoekers online