Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

mijn geile tante.

U leest om dit moment het verhaal mijn geile tante gepost door peter. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: peter
Gepost op: 2006-4-13

Verhaal:

mijn geile tante
ik was 17 jaar en ik had een tante , tante tonny, ze was 32 jaar ongeveer 1.76 niet te dik of dun en had erg zware borsten die later verkleind zijn, ze kwam regelmatig over de vloer bij ons en was een opvallende verschijning, ze kleede zich altijd sexy, strakke topjes lekker uitgesneden, leuke korte rokjes en liep vaak op hoge hakken of mooie laarzen.
ik merkte dat ik vanaf een bepaald moment op deze zaken ging letten en daarbij fantaseerde en soms als zij er was bij ons haar tieten uit haar topje keek en daarbij een stijve kreeg.
op een keer toen zij er weer was stonden we samen in de keuken, ze had een kort jeansjurkje aan ongeveer tot half haar bovenbenen, ik stond naast haar en zei, tonny je ziet er weer lekker uit vandaag en gaf een tik op haar kont, ze keek me aan en reageerde, nou jij mag er ook zijn hoor, maar wat vind je dan zo leuk aan mij, ik zei je kleed je lekker en die borsten...ongeloofelijk zo groot...ja ja zei ze, maar je mag wel even voelen hoor, ze pakte mijn hand en drukte die tegen haar borsten..lekker zacht he zei ze....en wat vind je van mijn jurkje, mooi hoor lekker kort , daar hou ik wel van, tonny zei thuis heb ik ze nog korter, moet je maar een keer komen kijken, ik heb ook mooie pumps en laarzen voor eronder, wat vind je leuk, ik zei hoge laarzen vind ik mooi, tonny zei kom maar een keer langs dan laat ik je het zien, zo gezegd zo gedaan, op een dag ging ik naar haar toe, tonny deed open en zei, he ..je bent toch gekomen, we dronken wat en toen zei ze ik zal eens wat laten zien, ik ben zo terug...ik zat op de bank en tonny ging naar boven, even later hoorde ik haar de trap afkomen en ging de deur open, mijn god daar kwam ze binnen, ze had een wit, diep uitgesneden, super kort strak satijnen jurkje aan, je zag haar grote tepels door de stof heen priemen, ook zag je duidelijk haar zwarte string zitten en om het af te maken had ze witte laarzen aan tot over de knie met hoge hakken.
zo zei ze is dit naar het zin...ik kon geen woord uitbrengen, ik voelde mijn pik hard worden en bedekte deze met mijn handen, tonny kwam naast me zitten en duwde mijn handen weg, zo zei ze wordt je een beetje geil van mij, dat is ook de bedoeling, ze trok nu haar jurkje over haar borsten die tevoorschijn sprongen, jezus wat een tieten dacht ik, ze zei pak maar beet, speel er maar mee, ik pakte haar tieten , begon te kneden , tonny zei kom sabbelen maar en ik nam haar harde tepels in mijn mond, tonny begon te kreunen en ik voelde hoe ze ondertussen mijn broek los maakte, mijn pik die al stijf was van dit alles sprong er uit en ze begon te trekken, tonny zei kom hier met die paal en begon me te pijpen, ze hing half over me heen en ik trok haar string van haar kont, oh ja zei ze en ze ging op haar knieen verder met pijpen zodat ik haar kut kon masseren, deze was kaal en behoorlijk nat, ik begon haar te vingeren en tonny pijpte mij, tonny kwam schokkend klaar even later gevolgd door mij, ze slikte het zaad gulzig door, ze zei je moet me neuken, ik wil het, ze bleef door gaan met trekken en pijpen zodat mijn pik niet verslapte, even later stond ze op en nam me mee naar de tafel, ze ging voorovergebogen staan en zei neuk me, ik ging achter haar staan en ze pakte mijn pik beet en stopte die in haar kut en ik begon haar te neuken, tonny gilde het uit, ze zei sla me, ik sloeg haar op haar kont en ze werd helemaal gek hiervan, even later kwam ik schokkend klaar in haar, tonny zei heerlijk was dit, dit moeten we vaker doen, we hebben dit nog menig maal gedaan.

Aantal keer bekeken: 52648
Waardering: 5.78 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 21 bezoekers online