Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

mijn hete huisarts ....

U leest om dit moment het verhaal mijn hete huisarts ... gepost door Karel. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Karel
Gepost op: 2006-12-19

Verhaal:

mijn hete huisarts ...
MIJN HETE HUISARTS.

Als inwoner van het noorden van Nederland ben ik patient bij een kleine huisarts-praktijk.

De dienstdoende alleenstaande arts woonde aan haar praktijk, en was een aantrekkelijke vrouw van middelbare leeftijd. Een niet al te grote verschijning met mollige vormen en een aangenaam ronde en volle kont.

Er gingen in onze kleine gemeenschap vele verhalen over haar rond. Zo zou ze niet vies van mannen zijn.

Mijn gezondheid is dusdanig goed dat ik haar zelden zie, en dan vaak slechts vluchtig bovendien. Wel viel me daarbij vaak op dat ze inderdaad uitdagende kenmerken heeft, als je er oog voor hebt. Zo ging ze vaak met haar kont naar me toe staan als ze me zag. En stak deze enigzins uitdagend naar achteren. Met haar handen in haar broekzakken waardoor de broek erg strak stond. Haar slip tekende dan scherp af door haar bovenkleding.

Op een dag wilde ik toch eens nader contact met haar maken, en dacht hoe doe ik dat?

Ik verzon het volgende; als man schoor ik uit hygienisch oogpunt al jaren mijn intieme delen. Vaak moest ik dan nadien een haartje helpen die vastgroeide in mijn balzak. Ik wachtte af totdat dit weer eens een feit was. En ging deze keer niet zelf met een mesje en pincet aan de slag maar bezocht mijn huisarts.

Ik maakte een afspraak. En moest op een druilige herfstmiddag in oktober aan haar praktijk verschijnen. De assistente was blijkbaar al naar huis en de wachtkamer was ongewoon leeg.

Na enige minuten verscheen de huisarts en liep voor me langs. "Hallo, ik roep je zo op hoor, maar moet nog even enkele telefoontjes plegen" waren haar woorden. In de wachtruimte had ik zicht op haar, en ze hing met haar ronde billen voorover gebogen op het buro enkele telefoontjes af te werken.

Ook dit maal zag ik haar slip, wat later een bodystocking bleek, doorschijnen. Na verloop van tijd was ze klaar en gaf aan dat ik mee kon lopen naar haar praktijkruimte. Achter haar lopend genoot ik van haar wiebelende dikke billen. Die speels in haar lange broek voor mee bewogen.

Binnen vroeg ze naar mijn klachten. Ik stamelde dat het wel wat genant was. Maar legde uit dat er een haartje was ingegroeid in mijn balzak.

"Geeft toch niet, dat is heel normaal hoor." "Ik heb het zelf ook tig keren gehad hoor in die streek" knipoogde ze me toe. Ik bloosde nu wel heel erg.

"Maak je broek maar even los dan kijk ik even" zei ze me, nu met een opvallende stem die ietwat hitsig klonk. Of wilde ik dat graag?

Met gemaakte tegenzin knoopte ik mijn broek los. Mijn huisarts kwam aanzetten met een pincet en bekeek eerst vanaf een afstandje het geheel. Toen pakte ze mijn inmiddels met moeite slap blijvende pik op, en legde die opzij. "Nu kan ik er beter bij" zei ze. En belichte de plek op mijn balzak. Ze wroette wat met de pincet en had al gauw het haartje los.

Helaas hadden haar handen me meer gedaan dan me lief was. Mijn pik was in een halfstijve toestand geraakt. Ineens bukte mijn arts zich omdat de pincet wegviel. Ik had nu volledig zicht op haar dikke kont en mijn pik werd keihard. Snel wilde ik me aankleden. "schaam je niet" waren haar woorden.

"Ik heb dat meer gezien" verzekerde ze me met een niet mis te verstane knipoog. Ineens deed ze haar broek los en had ik zicht op haar volle billen. Die ondanks haar leeftijd, en de dikte ervan, nog erg stevig oogden.

In een mum van tijd had ze haar blouse uit en stond ze in een mooie bodystocking voor me. Ze was aangenaam voor een man om te zien. Mollig met een buikje, volle borsten en een erg mooie kont, die nu erg uitdagend oogde.

Voorzichtig kwam ze op me af en nam mijn harde pik in haar hand. Langzaam trok ze me af. Na enige tijd ging ze over tot het likken en afzuigen ervan. Ik was nu wel heel erg heet geworden.

Zeker van mijn zaak trok ik haar sexy body los. En had nu mijn huisarts poedelnaakt voor me staan. Me pijpend en al.

Haar rijpe poes bleek inderdaad ook helemaal geschoren en had tevens een lekkere mollige vorm. Die me wel aansprak. Een soort mini-kont zelfs!

Ik draaide haar om en liet haar voorover buigen op haar buro. Mijn keiharde pik stak ik vanachter in haar poes. Haar volle schaamlippen sloten om mijn pik en dat aanzicht maakt me gek.

Zeker 5 minuten stootte ik me wild. Haar billen vingen de hevige stoten op. Onderwijl speelde ik wat met haar anus. Omdat ze dit toeliet, stak ik nu mijn pik in haar poepgat.

Dit ging met een dusdanig gemak, dat ik zeker wist dat ze wel vaker een pik in haar darmen had gehad.

Mijn pik verdween met behulp van vette klodders spuug, tot mijn balzak aan toe in haar endeldarm, terwijl ik haar rijpe poes met 4 vingers vulde. Zelf vingerde ze haar enorme clit, en gilde ze af en toe van genot.

Ineens gaf ze aan te willen liggen op de vloer. Op haar rug met haar benen wijd houdend vulde ik opnieuw haar ruime poepgat.

Ineens hield ik het niet meer en spoot mijn overvolle zak leeg in haar darmen.

Teleurgesteld keek ze me aan, blijkbaar was dit niet genoeg voor haar. Ik haalde mijn nog keiharde kletsnatte pik uit haar darmen en vulde nu haar rijpe kale poes, Terwijl haar benen over mijn schouders staken, speelde ik met haar volle borsten. En zoog hard aan haar tepels.

Opeens begon ze te schokken en kwam ze zeer heftig klaar. Dit maakte me zo wild dat ik mijn pik uit haar gespannen poes nam en nu een tweede lading zaad over haar borsten en gezicht spoot.

Enkele druppels die haar lippen bereikten werden gul naar binnen gezogen en doorgeslikt.

Daarna kreeg ik nog een showtje en vingerde ze zich zelf in haar rijpe poes en kont nogmaals klaar. Als toegift werd ik daarop heftig door haar getongzoend.

Inmiddels komt ze vaak bij me op consult en spelen we keer op keer doktertje!

Aantal keer bekeken: 44723
Waardering: 6.21 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 5 bezoekers online