Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

mijn liefdes verhaal.

U leest om dit moment het verhaal mijn liefdes verhaal gepost door jun. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: jun
Gepost op: 2011-2-28

Verhaal:

mijn liefdes verhaal
Dit verhaal is een liefdes verhaal dat gaat over een meisje ze is van adel. Nu weet je al dat het er hard aan toe gaat. En het speelt zich af in de middeleeuwen. P.S. denk niet na over het verhaal denk aan de liefde.


Iedereen zit zwijgend in de klas tot de juf komt. 1 minuut later komt de juf binnen en zegt "we krijgen een nieuwe leerling in de klas, je moet haar met respect behandelen want ze is adel, morgen komt ze en moeten julie klaar staan voor school. Later die dag staat een jongen die heel arm is met een paar jongens te praten. Die jongen zei: die nieuwe leerling lijkt me sullig die wil alleen maar rijk zijn.
Al de andere jongens zijn er mee eens.
De volgende ochtend komt het meisje ze was prachtig mooi blonde haren en mooie bruine ogen. Toen het meisje al meer dan 3 weken op die school zat vond die jongen het meisje toch wel kei leuk en op een begeven moment ook verliefd. Maar hij was niet de enige iemand die Wouter heette was ook verliefd dat was een jongen die rijk was en ook van adel was. Het meisje was stiekem ook verliefd op die jongen die arm was hij heette Tijn. Niemand wocht weten waar het meisje woonde dus ging ze op momenten weg als de andere haar niet zagen. Op een dag had wouter griep en ging naar huis maar dat was ook het moment wanneer het meisje naar huis ging. Hij volgde haar en liet briefjes hangen zodat hij wist hoe hij terug moest. Toen zag hij een mega kasteel daar ging het meisje naar binnen. Wouter belde aan en de deur ging open er kwam een dikke man naar de voordeur hij kende hem ergens van maar het kwartje viel niet gelijk. Toen hij begon te praten wist hij het hij is de vader van Elina (het meisje). Wouter stotterde hallo mijnheer waarop de vader van Elina op antwoorden hoi jongenman wat kom je hier doen? eh... ik... ik wil Elina spreken ze zit bij mij op school. En wie en jij dan. Eeh... ik be... ben Wouter ook iemand van adel. o, o, brulde de heer uit dus jij bent wel een beetje verliefd nou dat mag je best zijn. De volgende Ochtend ging Tijn naar school hij kwam Wouter tegen Wouter zei: He sul ik heb indruk gemaakt op Elina's vader. Maar hoe weet je dan waar ze woont. Toen Wouter alls uitgelegd had begreep hij het. Wouter wist wel dat hij ook op Elina verliefd was dus hij wilde hem trijteren en zei: Jij bent maar een boeren knol hij zal jou nooit goedkeuren ha ha. Na school ging Tijn naar huis en zag hij een briefje hangen toen hij verder ging nog een uiteindelijk kwam hij bij een park terecht. Hij dacht hier woont ze vast niet hij had wel door dat Wouter dit gedaan had. Toen zei iets in zijn hoofd dat hij naar echts moest lopen en daar zag hij het het kasteel. Hij belde aan en Elina deed open en zei: Wat doe jij nou hier, Tijn had alles uitgelegt en ze waren nu knetergekverliefd op elkaar. Hun vader mocht er niet achterkomen. Maar dat gebeurde toch zijn vader werd zo kwaad dat hij Elina in een toren vasthield 2 weken lang ze mocht zelfs niet naar school. Voor straf moest ze ook met Wouter om gaan. maar Tijn kwam op een rare manier in de toren en gaf haar een pistool ze hadden een plan bedacht. Toen die dag aangebroken was begon het Elina roepte haar vader haar vader schrikte omdat ze een pistool in haar handen had Elina zei: als je me niet met Tijn om laat gaan dan schiet ik mezelf dood. Toen was het toch dat ze met Tijn om mocht gaan. En ze leefden nog lang en gelukkig. Dat betekent dus dat ze trouwde en zo

Einde!Aantal keer bekeken: 2543
Waardering: 2.62 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 23 bezoekers online