Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

mijn pony !.

U leest om dit moment het verhaal mijn pony ! gepost door van herreweghe rayna. Dit verhaal is gepost in de categorie dieren verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar dieren verhalen?
Categorie: dieren verhalen
Gepost door: van herreweghe rayna
Gepost op: 2011-3-1

Verhaal:

mijn pony !
''komaan''zegt tim.Tim is de baas ven de manege.oja ik ben lies.en ik rij paard .''tempo miss en lies''zegt Tim.dring dring .Renee haar gsm ging af .''Renee ''zegt Tim.gelukkig dat er niets gebeurt is denkt lies in haar eigen .ding dong .''oké iedereen mag af stappen''zegt tim .Lies zou jij miss willen afzadelen ?''tuurlijk,ik en miss zijn de beste maatje dus tuurlijk ''zegt lies.''kom''zegt lies.lies zegt :''hey missje jij hebt fantastisch gereden !!!ze plaatst miss in de stal.tot morgen xxx.EINDE

Aantal keer bekeken: 5176
Waardering: 3.21 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 3 bezoekers online