Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

mijn stiefbroer.

U leest om dit moment het verhaal mijn stiefbroer gepost door lieke. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: lieke
Gepost op: 2009-7-8

Verhaal:

mijn stiefbroer
ik woonde bij mijn moeder en hij bij zijn moeder. mijn moeder kreeg ander werk en daar door moest ik{18} ineens bij mijn vader wonen en bij swen {27} zijn moeder.
Groot was het huis niet 2 slaapkamers en een badkamer. daardoor moest ik met swen op 1 kamer op een twee persoons bed slapen.
elke avond als we op bed lagen ging hij met zijn penis spelen en drukt die telkens tegen mijn bil op toen hij erachter kwam dat ik deed als of ik sliep duwde hij zijn penis in mijn slipje en begon mijn vagina te strelen met zijn penis en probeerde hem in mijn vagina te duwen. toen hij erg kreeg dat ik langzaam begon te kreunen ging hij eerst met zijn vinger naar binnen en kneep hij zachjes mijn tepels stijf en hij merkte dat ik al harder aan het kreunen was en pakte zijn penis en duwde hem in mijn mond ik pakte hem stevig vast en begon hem heftig te pijpen. ineens haalde hij hem eruit en begon weer langs mijn vagina te strelen met zijn penis en kwam klaar in mijn vagina een stukje en hij duwde hem stevig door al harder begon hij heen en weer en haalde hem er af en toe uit en deed hem dan een paar stoten in mijn mond. en hij begon me te zoenen hij zag ik harder begon te kreunen en daardoor duwde hij zijn tong naar binnen.ik had nooit gedacht dat hij zo lekker kon zoenen. hij haalde zijn penis eruit en ging met zijn tong langs mijn vagina en ik ben nog nooit zo lekker klaargekomen. mijn stiefbroer en ik hebben nu een relatie deze avond doen we bijna elke dag over en we krijgen er geen genoeg van. mijn vader en stiefmoeder weten hier niets van af anders kunnen we niet meer naast elkaar thuis en op vakantie.

Aantal keer bekeken: 14988
Waardering: 4.61 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 10 bezoekers online