Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

na de gym.

U leest om dit moment het verhaal na de gym gepost door zawe. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: zawe
Gepost op: 2011-1-6

Verhaal:

na de gym
het was een langen schooldag en ik(18) Was al erg moe.het was ons laatste lesuur en we hadden gym. toen we bij de zaal aankwamen zagen we dat het iemand anders was dan onze lerares. het was een jongen van ongeveer 25 jaar, hij vertelde dat de mevrouw haar been gebroken had en dus geen les kon geven. hij zelf zach er er erg leuk uit, bruin haar mooi gesprierd. tijdens de les gingen we trampoline springen, ik was nooit erg goed in gym dus ook niet hierin. ik moest als laatsten springen. toen ik sprong werd ik afgeleid door de geile blik in zijn ogen toen hij naar mij keek en landen ik niet goed waardoor ik viel. hij kwam meteen naar me toe gerend en vroeg of het ging, ik zei dat mijn enkel pijn deed. toen ging de bel en moesten we gaan omkleden. j=hij vroeg of ik nog even wilden blijven zodat hij naar mijn enkel kon kijken. toen iedereen weg was, moest ik op de bank gaan zittten en mijn been optillen zodat hij er goed naar kon kijken. toen hij mijn been vast pakten wreef hij over mijn enkel en ging steeds verder omhaag tot hij bij mijn dijen was. ik keek naar hem zag de geile blik en zijn ogen. ik pakten zijn gezicht en begon hem te zoenen en hij zoenden terug. toen ging hij met een hand onder mijn shirt en begon mijn borsten te masseren zachtjes begon ik te kreunen toen hij me bij mijn oor begon te kussen. toen pakten hij me op en liep hij naar de kleedkamer en legden me op de bank. toen trok hij al mijn kleren en toen de zijne, toen hij klaar was vroeg hij of ik hem wou pijpen, ik twijfelden geen moment en nam zijn piemel in mijn mond. plagerig likten ik het puntje van zijn eikel waar bij hij een kreun liet gaan en nam ik zijn hele piemel in mijn mond en begon hem te pijpen, toen zij hij zachtjes ik kom dalijk en ik hield op. hij zij dat ik op m'n rug moest gaan liggen en dat deet ik. hij begon me heerlijk te beffen en begon ik te kreunen. ik begon steeds zwaarder te ademhalen en kreeg stuiptrekkingen en toen kwam ik spuitend klaar. terwijl ik nog aan het uithijgen was sprijden hij mijn benen en duwden zijn piemel in 1 keer keihard naar binnen waardoor ik weer moest kreunen. hij heeft me toen 10 minuten lang keihard geneukt. nog 2 minuten daar na moest ik hem weer keihard pijpen en kwam hij klaar over mijn gezicht. toen heb ik me aangekleedt en ben ik met hem mee naar huis gegaan en zijn we de hele nacht doorgegaan.

Aantal keer bekeken: 14229
Waardering: 5.54 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 6 bezoekers online