Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

naar de dokter met mama.

U leest om dit moment het verhaal naar de dokter met mama gepost door _lovegame. Dit verhaal is gepost in de categorie kinderverhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar kinderverhalen?
Categorie: kinderverhalen
Gepost door: _lovegame
Gepost op: 2009-11-30

Verhaal:

naar de dokter met mama
Ilse loopt naar mama en zegt dat ze buikpijn heeft. Mama voelt haar het hoofd van Ilse, en dat voelt warm aan. Mama vind het beter als Ilse even mee naar de dokter gaat. Ilse vind dat niet leuk, want ze is een beetje bang voor de dokter. Mama belt naar de dokter om te vragen hoe laat Ilse even langs kan komen. De dokter zegt dat ze wel even mogen komen. Mama doet Ilse haar jas aan en zet Ilse in de auto. Samen gaan ze naar de dokter, in de wachtkamer zitten 2 mensen. De meneer zit in een rolstoel , die meneer mag voor Ilse bij de dokter naar binnen. Als de meneer naar buiten komt, roept de dokter Ilse naar binnen. Ilse mag bij mama op schoot gaan zitten, en de dokter gaat achter een computer zitten. De dokter vraagt aan mama wat er met Ilse is. Mama vertelt dat Ilse al een paar dagen buikpijn heeft en heel warm aan voelt. De dokter vraagt of Ilse even op de bank wil gaan zitten. Ilse is een beetje bang maar doet het toch! De dokter pakt een apparaat waarmee hij naar het hart van Ilse luistert. De dokter zegt dat het hart goed is. Dan pakt hij de oorthermometer en meet de koorts van Ilse op. Oh je hebt koorts zegt de dokter. mama kijkt bezorgd en vraagt of het erg is. De dokter zegt dat het niet zo heel erg is, Ilse heeft een griepje en moet een paar dagen thuis blijven. Ilse vind het niet leuk dat ze niet naar school mag, en vraagt aan mama hoe lang ze dan thuis moet blijven. De dokter zegt dat ze thuis moet blijven tot dat de koorts minder is. Ilse gaat weer met mama naar huis en gaat op de bank liggen. Mama brengt Ilse drinken en zet een film aan. Ilse is heel snel weer beter en mag gelukkig weer naar school. Ilse zegt tegen mama; het was helemaal niet eng om naar de dokter te gaan en ik ben gelukkig heel snel weer beter!

Aantal keer bekeken: 5014
Waardering: 5.66 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 9 bezoekers online