Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

nadeel van touchscreen.

U leest om dit moment het verhaal nadeel van touchscreen gepost door Cyrell. Dit verhaal is gepost in de categorie blunders. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar blunders?
Categorie: blunders
Gepost door: Cyrell
Gepost op: 2010-1-19

Verhaal:

nadeel van touchscreen
Nou ik had me vandaag toch een blunder gemaakt..
Ik heb zo'n handig touchscreen mobieltje en als je daar prongelijk op leunt ofzo dan gaat het mobieltje meteen iemand bellen.
Nou ik was dus vandaag kei hard aant meeblèren met muziek. Terwijl ik dat aan het doen was leunde ik dus prongelijk op mijn mobiel en belt dat mobieltje een jongen die bij mij op school zit. En het mooie was, ik had het niet door. Dus ik was kei hard aant zingen, is het liedje afgelopen, zie ik dat ik iemand aant bellen was:S.
Dan voel je, je knap lullig

Aantal keer bekeken: 6471
Waardering: 5.32 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 7 bezoekers online