Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

nichtje en vriendin.

U leest om dit moment het verhaal nichtje en vriendin gepost door Lekkere vent 1. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: Lekkere vent 1
Gepost op: 2011-7-30

Verhaal:

nichtje en vriendin
Hierbij een waar gebeurde ervaring toen ik ongeveer 25 jaar oud was en een tijdje in amsterdam woonde.

Nadat ik afgestudeerd was kwam ik bij mijn eerste werkgever te werk. Helemaal in Amsterdam (ik woonde in zwolle). Nu is huisvesting een drama en gelukkig kon ik een paar maanden bij een oom en tante slapen. Dan ik de gelegenheid om door mijn proeftijd te komen en te zoeken naar goede woonruimte. Mijn oom en tante hadden 2 kinderen, een zoon van 15 en een dochter van 18. Leuke kids en het wa een gezellige tijd.
Gelukktig vond ik al snel een etage in een flat. Het werk ging ook erg goed dus ik kon wat tijd en geld besteden aan de inrichting van mijn flat. Ik werd hierin ( want mannen hebben geen smaak !) geholpen door mijn nichtje en een vriendin van haar ( thea en marieke). Ik heb mij maar laten overuigen door beide meiden en heb trouw alle kamers conform hun kleurwensen geveft en behangen.

De meiden kwamen elke week wel even om weer iets te fruebelen. na afloop drinken we een glaasje wijn . het ws altijd er gezellig.

het werk sloktye veel van mijn tijd op en gedurende een paar maanden zag ik beide meiden niet meer.ik had ondertusse een soort kroegje vlakbij gevonden wat mijn stamkroeg was geworden. je kon er voor weinig een hapje eten en het was er altijd wel gezellig.

Op 1 van de middag avonden zag ik beide meiden in zitten met een lekker glaasje wijn.

Hoi peter, kom erbij. we vieren de19e verjaardag van marieke. het was erg gezellig en menig glaasje werd genuttuigd.

op een gegeven moment stelde de meiden voor om nog een laatste drankje bij mij thuis te nemen. Zogezegd zo gedaan.

Als snel zaten-lagen beide meiden lui op de bank terwijl ik bezig was met de drankje. Marieke, wat heb je trouwens gekregen van thea ?

Nou, dat moet ik nog krijgen van haar. He Thea, wat is dat nou voor een gedrag viel ik een beetje uit tegen haar. je beste vriendin is jarig en jij geeft geen kadootje. dat kan niet hoor.

Nou, viel Marieke haar vriendin bij. wat ik gevraagd heb is ook niet iets wat ze mij kan geven. jij zou dat echter wel kunnen, en Thea heeft ook hetzelfde op haar verlanglijstje staan.

Blijkbaar met veel vraagtekens op mijn gezicht kwam ik de kamer in met een fles wijn en 3 glazen.

Ze schoven een beetje uit elkaar en nodigden mij uit om tussen hun in te komen zitten.

dat moeten jullie uitleggen hoor want dit snap ik niet.

Nou, begin marieke, we zijn nu allebei 19 jaar en eigenlijk hebben wij nog weinig ervaring met mannen. We zijn allebei niet verder gekomen dan een beetje zoenen en dat jongen onze borsten een beetje voelen.

En we hebben allebei op onze verlanglijstje staan om een paar stappen verder te gaan. zo willen we graag een man naakt zien, een penis van dichtbij bekijken, door een man helemaal naakt gemasseerd worden.

Beide meisjes hadden blosjes op hun wangen en keken heel schuchter.

Ik was helemaal een beetje van mijn padje af. maar stotterde ik. jullie zijn allebi erg mooie meiden maar nog erg jong. ik ben al 27 jaar. en jullie nog maar 19.

Ik vond met name Marieke altijd al een mooie meid.

Maar, wat stellen jullie dan voor ? vroeg ik.

Nou, de reden dat we in je stamkroeg zaten was om vanavond jou te verleiden om onze verlanglijste te geven.

Thea draaide zich helemaal naar mij en gaf een kusje op mij mond en boog daarna naar marieken en gaf haar ook een kus op haar mond.

Kom marieke, dit is je verjaardagskado. peter wil dit graag aan je geven, toch ? lachde ze lief en kuste mij wat intensiever.

Ik was helemaal beduusd en in mij broek groeide mijn penis al.

Marieke ging voor mij staat en pakte mijn T shirt en trok deze over mijn hoofd uit. Als sport deed ik al een tijdje aan waterpolo waardoor ik een aardig bovenlichaam heb.

Wauw, reageerde beide meiden. dat ziet er goed uit zeg. 2 paar handen gleden over mijn borst. Thea kneep ik mijn tepels.

Opeens was ik erbij. dit overkiomt mij nu en dus wakker worden maat. geniet ervan.

Ok, meiden jullie je zijn. maar dan trekken we wel gelijk op. ik wat uit , jullie wat uit.

marieke knooptje gelijk het bloesje van Thea los en trok het T shirt van haar uit. beiden meiden stonden nu voor mij hun BH.

Kom, meiden, in de slaapkamer gaat dit wat makkelijker. Ik zal jullie eerst wens maar geven en trok mijn broek en sokken uit. Mijn slip stond bol van mijn zwaar geschapen penis.

De meiden zaten aan de kant van het bed met hun mond een beetje open te kijken naar mijn lichaam en met namen met slip. Thea had blijkbaar het meeste lef en pakte mijn slip vast om deze naar beneden te trekken. Marieke zag dat het wat ongandig ging en hielp mee.

Ik waande mij in het paradijs. 2 knappe meiden waren bezig mij uit te kleden.

Mijn penis sprong naar voren toen hij bevrijd werd uit mijn slip. Vol ontzag staarden beide naar mijn penis.

Ok meiden, genoeg gestaard. nu is de beurt aan jullie.

Ik liet mij achterovervallen op het bed. de meiden stonden op en deden hun skinney jeans spijkerbroeken uit. beiden hadden mooie lingerie aan. marieke had een fel gele string aan en Thea droeg een inktzwart setje.

Ze sprongen op bed en gingen met hun handen over mijn lichaam. net of ze gingen kijken met hun handen. beide `vochten` een beetje om mijn pik vast t mogen houden.

Ik streelde beide ruggen va de meiden een beetje. Na een beetje gefrienel had ik beide BH los en werden hun borsten zichtbaar. Thea had kleine maar mooie partmantige borsten. Marieke had wat grotere borsten maar aanwaarschijnlijk mooie tepels die hard naar voren staken.

Oh meiden, wat zijn jullie lekker en wat zien jullie erg waanzinnig lekker uit. dank je wel peter. Jij mag er oko wel zijn.

Wat hebben jullie nog meer op je lijstje staan. vergeet het lijste riepen beiden uit. we willen nu alles.

Ok, ga dan maar op je buik liggen. dat deze ze snel. het gezichten lagen bijna tegen elkaar en ze gaven elkaar snel een kusje. Snel pakte ik wat olie en let dat op beider rug en billen glijden. Met een hand op beider ,lichaam masseerde ik hun voorzichting. Lekker af en toe een kuje geven op hun billen zag ik dat hun slipje erg nat was geworden. Snel trok ik hun slipje uit.

Wat een heerlijke billen hebben beide meiden. Zachtjes gingen mijn vingers door hun bilnaat richting hun kutje. mijn vingers waren erg nat van hun vocht.

Ze kreunden van genot...

Mijn penis stond te kloppen als een gek. hij wa nog nooit zo groot geweest.

Ok wie wil het eerst lekker klaargemaakt worden. Jij Marieke, riep Thea. Marieke draaide zich om en ging er lekker voor liggen. het gemak waar ze hun lichaam aan mij lieten zien getuigde toch van iest meer ervaring dan wat ze verteld hadden. maar je hoorde mij niet klagen. ik begin met een heerlijke tongzoen en ging zi via haar waanzinninge tepels richting haar kutje. haar benen gingen gelijk lekker open waardoor ik alle ruimte had om met mijn tong langs haar vole en dike lippen kon gaan. Haar clitoris was helemaal zichtbaar en klopte lekker. elke keer als ik met mijn tong erover heen h°ging kreunde ze luid. Thea zat ondertussen lekker met zichzelf te spelen en likte af en toe aan de tepels van marieke.

Hevig schokkend kwam ze klaar. Thea eiste direct dat ik dit oko bij haar zou doen. Ze was minimaal net zo nat en smaakte heerlijk. met een paar likken kwam Thea klaar.

Marieke was ondertussen weer een beetje bijgekomen. Ze lag lekker te kijken hoe haar vriendin klaarkwam.
Ze bewoog met haar handen af en toe een beetje over mijn lichaam en billen.

bedankt peter. dit was heerlijk.

Mogen we jou ook aanraken? vroegen ze.
Nou , heel graag zelfs antwoorden ik. Ik ging op mijn knien°en zitten. mijn penis hard en kloppend stond vier overeind. beiden meiden kropen richting mijn penis. voorzichtig met hun hande bevoelden ze mijn penis. je voelt hem gewoon kloppen ! reageerden ze .

Durf jij hem in je mond te nemen Thea, daagde marieke haar uit. Thea ging met haar gezicht naar mij n penis en likte voorzichtig mijn penis. een kusje, een likje en toen nam ze hem in haar mond.

lekker, reageerd ze. marieke duwde haar weg en nam mij penis gelijk vol in haar mond. marieke ging voortvarend te werk en bewoog haar hoofd lekker op en neer.

pas op meiden. het is zo lekker dat ik al bijne klaar kom.

Dat willen we zien riepen ze.

OK.

Dus ik pakte mijn penis en ging lekker op en neer. er zaten 2 gezichten met volle blosjes vol verwachting te kijken wat er ging gebeuren.

Met een enorme kreun kwam ik hard spuitend klaar. mijn sperma sprong zeker een meter omhoog.

Ik was kapot. zo´s orgasme kwam heel diep vandaan.

Het was een begin van een lange sexuel ondekingsreis die we met zijn drieen hebben gemaakt.

lieve Thea en mariek, hierbij nog ontzettend bednkt voor dat waanzinnige lekkere jaar.

Liefs

lekkere vent 1


Aantal keer bekeken: 30038
Waardering: 6.14 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 13 bezoekers online