Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

niet verwacht.

U leest om dit moment het verhaal niet verwacht gepost door jaap. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: jaap
Gepost op: 2009-9-26

Verhaal:

niet verwacht
mijn vriendin en ik wonen nu al een paar jaar samen.
het gaat allemaal perfect en hebben niks te klagen.
na de geboorte van ons kind is het eigenlijk helemaal compleet.
de sex is nog altijd goed,we hebben genoeg vrienden en allebei een leuke baan.
nu zijn we afgelopen vakantie veel met een bevriend stel opstap en zelfs op vakantie geweest.
en het klikte heel erg goed,en onze vriendin vond mij volgens mij wel leuk.
ik vond haar ook wel leuk zeker in het zwembad een mooi figuur en een ff cup nou er kwam wel wat beweging in mijn zwembroek moet ik zeggen.
als ook maar even de gelegenheid was had ze mij vast of zat op mijn schoot.
dit was mijn vriendin natuurlijk ook niet ontgaan,en sávonds in bed vroeg ze mij of het mij ook opviel dat zij steeds tegen mij aan zat te rijden en of we een geheime relatie hadden.
dit moest ik natuurlijk ontkennen want we waren alleen goede vrienden,maar ik moest wel toegeven dat ik het best geil vond.
mijn vrouw werd hier ook wel geil van en begon me toen langzaam af te trekken en zei doe je ogen maar dicht en denk maar dat dit eva(vriendin) is.
bij dit idee werd ik supergeil en deed mijn vriendin d'r stringetje uit en begon haar te vingeren. ze zakte met haar hoofd langzaam af,eerst mijn tepels en toen voelde ik de tong rond mijn eikel gaan wat was dit heerlijk.
ze kwam boven op me zitten zodat ik haar ook kon likken en zo kwamen we heerlijk tot een hoogtepunt.
de dagen erna moest mijn vriendin telkens lachen als eva weer bij me kwam zitten en in het zwembad kwam mijn vriendin extra bij ons in de buurt en als het even kon speelde ze even met mijn penis of tepels zodat ik opgewonden werd en zo af en toe een erectie kreeg.als ze zag dat ik een bobbel in mijn broek had probeerde ze het zo te regelen dat eva weer dicht in mij de buurt kwam.
of eva iets in de gaten had weet ik niet maar mijn vriendin vond het een geweldig spelletje.
op een gegeven moment was het weer zo ver, ik stond in een afgelegen hoek van het zwembad en daar kwamen de dames weer aan we speelden wat met een luchtbed opeens voelde ik weer de hand van mijn vriendin in mijn zwemshort,ze begon me licht af te trekken en ik had al gauw een erectie.eva kon niks zien want zij lag op het luchtbed en ik hing er tegenaan en mijn vriendin achter mij.
opeens zegt eva dat ze uit het water gaat en komt van het luchtbed af,mijn vriendin zegt dat we mee gaan en kijkt me lachend aan.
we gaan naar de kant en eva zet haar armen op de rand van het zwembad op zich omhoog te duwen op dat zlfde moment duwt mijn vrouw mij extra naar voren,waardoor ik met mijn erectie tegen eva haar bikini broekje druk,ze kijkt verschrikt om maar zegt niks.
ik draai me om naar mijn vriendin en die vindt het geweldig, ik zwem nog een stukje en als de erectie weg is verlaat ik ook het water.
en sávond's in bed begon mijn vrouw er weer over en moet er nog steeds hard om lachen.
dan vraagt ze of ik wel eens seks met eva zou willen hebben ?
ik zeg dat als ik en eva geen relatie hadden gehad ik haar best een keer een flinke beurt had willen geven.
mijn vrouw moet dan nog even naar de wc als ze terug komt zegt ze kom eens voorzichtig mee.
ik loop mee in de richting van de wc,maar dan komen we ook langs de kamer van eva en haar vriend(hij had de hele dag gewandeld)en ik hoor al een bekend geluid de deur staat op een kier en mijn vrouw zegt kijk maar eens in de spiegel.
als ik via de kier de kamer op kijk kijk ik recht in een grote spiegel en zo krijg ik een heel mooi zicht op het liefdesspel van eva en johan.
eva's ff-cup wiebelt flink op en neer en ik word er behoorlijk opgewonden van.dan gaat eva van johan af en johan gaat staan en eva begint hem te pijpen.mijn onderbroek wordt te klein en mijn vriendin wordt ook opgewonden en begint zichzelf te strelen.
ik doe mijn short omlaag en mijn vriendin's string opzij ze bukt iets voor over en ik neem haar achterlangs.
dit is heerlijk en opgewonden van het schouwspel duurt het dan ook niet lang of we komen allebei klaar en op het moment dat ik mijn hete sperma in mijn vriendin schiet komt johan heerlijk klaar op eva d'r borsten.
zo ging de vakantie ten einde en toen we thuis waren hebben we het er nog vaak over gehad.
maar nooit iets tegen onze vrienden over gezegd.
we waren een paar weken erna weer op visite bij eva en johan op een gegeven moment zegt dat hij gaat slapen want hij moet smorgen's vroeg op het vliegveld zijn hij moet weg voor zijn werk.wij drinken nog wat en gaan dan ook naar huis.
die zaterdag gaan mijn vrouw en eva lekker winkelen.als ze terug komen heb ik heerlijk gekookt en als we klaar zijn met eten wordt alles wat ze gekocht hebben aangetrokken nou ja bijna alles de dames hadden ook lingerie gekocht en mijn vrouw zegt dit gaan we nu niet aantrekken.
ik pak mijn sportspullen en ga sporten als ik klaar ben ga ik douchen en drink nog wat in de kantine,dan rij ik naar huis en mijn vriendin is al boven.
ik maak mijn sporttas leeg en wil naar boven lopen dan komt mijn vrouw de trap af in haar nieuwe lingerie setje.mijn lul reageert meteen ze vraagt of ik het mooi vind en ik wijs alleen maar naar beneden.
ze verlost mijn lul uit zijn benarde positie en doet mijn broek helemaal uit en begint me te pijpen dan trekt ze ook mijn shirt uit en daarna zichzelf we vrijen wat op de trap en dan zegt ze laten we maar naar boven gaan.ik loop achter haar de trap op,als we boven zijn loopt ze de slaapkamer op en vraagt hoe ik het andere setje vind ?
ik zeg welk ander setje en dan wijst ze naar ons bed daar ligt eva in haar nieuwe setje,ik kom bijna spontaan klaar wat een geil gezicht.
mijn vriendin vertelt dat ze het vanmiddag in de stad over de vakantie hadden gehad en wat er allemaal gebeurd was.
toen had eva gezegd dat ze inderdaad wel eens met mij wou neuken omdat johan bijna nooit zin had en als ze wou mocht mijn vriendin best meedoen had ze gezegd want een vrouw klaar beffen leek haar wel supergeil.
mijn lul stond op springen en mijn vrouw begon mij af te trekken en eva deed snel alles uit en kwam met een gulzig mondje naar mijn lul toe en begon me heerlijk te pijpen.
mijn vrouw begon eva wat te strelen en ging toen langzaam met 2 vingers bij haar naar binnen en met de andere hand eva's klitje te strelen.
eva begon steeds sneller te pijpen en plotseling begon ze hevig te trillen en kwam klaar,nu draaide ze zich om en zij tegen mijn vriendin dat ze moest gaan liggen en begon haar heerlijk te beffen.
doordat ze op haar knieën zat keek ik recht tegen eva's sterretje aan,bij dit zicht werd ik helemaal geil en begon haar te likken,toen ze weer klaar kwam likte ik over haar sterretje en ging er met een vinger overheen.ze reageerde hier zeer heftig op,mijn vrouw kwam nu ook klaar en ik ging voorzichtig met een vinger in eva's sterretje even liet ze een klein kreetje los en zei dat ze daar nog maagd was.
na een tijdje ruilden de dames van positie mijn vriendin ging echter niet op haar knieën zitten maar ze ging staan zodat ik lekker achterlangs bij haar naar binnen kon.
binnen enkele minuten stond ik op springen en ik kwam heerlijk klaar.
toen ik hem eruit trok zegt eva denk eraan je bent nog niet klaar ik wil hem ook nog hebben.
ze bleef bij ons slapen zei ze.
we zijn heerlijk gaan douchen met z'n drieën en na een tijdje werd ik alweer opgewonden,dit was de dames ook niet ontgaan en algauw zaten er alweer wat handjes aan mijn lul.
toen zei mijn vriendin dat ik nu eva maar eens een beurt moest geven.
eva gaf aan dat ze wel eens in haar kontje geneukt wou worden maar dat johan dit absoluut niet wilde doen.
mijn vriendin stelde eva gerust dat ik dat zeker weten wel graag deed.ik vind dit heerlijk en pak mijn vriendin geregeld op haar sterretje en het liefst in de keuken.
eva ging voorover staan en hield zich vast aan mijn vrouw die tilde een been op zodat eva gelijk nog even kon likken.eerst stop ik een vinger in haar sterretje en na een tijdje twee ze vond het heerlijk en vroeg of ik hem er in wou stoppen.
dit hoef je geen twee keer te vragen zei ik en zette mijn lul tegen haar sterretje en duwde voorzichtig en langzaam ging hij naar binnen.
even deed dit pijn maar algauw vond ze het heerlijk en vroeg me om hem er helemaal in te duwen.
ik duwde flink door en mijn lul stond al bijna op springen.
ik heb haar toen nog ff flink genomen en op het moment dat mijn vriendin klaar kwam kon ik het ook niet meer houden en spoot mijn sralen sperma in haar kontje.
we hebben die nacht nog enkele malen heftige seks gehad en hebben het nu nog geregeld als ze op de "koffie" komt.

Aantal keer bekeken: 12922
Waardering: 7.19 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 7 bezoekers online